REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Cioloş, întrebat dacă participă la referendum: 'Nu văd utilitatea. Sunt bani pierduți'

Cioloş, întrebat dacă participă la referendum: 'Nu văd utilitatea. Sunt bani pierduți'

Replica API 22 septembrie 2018 | 00:00 222

Fostul premier Dacian Cioloș a declarat, sâmbătă, la Sibiu, că nu vede utilitatea referendumului pentru redefinirea familiei și, după părerea sa, banii cheltuiți pentru organizare sunt „bani pierduți”, transmite MEDIAFAX.

Dacian Cioloș a fost întrebat, într-o conferință de presă, dacă va merge la referendumul din 6-7 octombrie, pentru redefinirea familiei, fostul premier declarând că nu îi vede utilitatea și că altele sunt problemele care ar trebui discutate, astfel că nu va participa.

„Problema căsătoriei între un bărbat și o femeie e deja legiferată. Există deja în Codul Familiei. Acest referendum nu aduce nimic nou din perspectiva aceasta a dreptului unui bărbat de a se căsători cu o femeie și a dreptului unei femei de a se căsători cu un bărbat. Din punctul meu de vedere, protecția familiei tradiționale ar trebui să se traducă prin măsuri economice, prin măsuri fiscale, prin măsuri sociale, prin care familiile să fie ajutate, tinerii să fie ajutați să se căsătorească, să aibă o locuință, să aibă locuri de muncă unde să fie bine plătiți, să poată să facă copii, pe care să îi poată întreține. Acestea ar fi măsurile care ar putea proteja și stimula familia. Acest referendum nu văd ce ar putea aduce în plus, nici dezbaterea, cum e organizată și politizată. De aceea nici nu vreau să particip la această dezbatere, pentru că ea e politizată din păcate. Nu văd utilitatea acestui referendum. Sunt bani pierduți”, a spus Dacian Cioloș.

Fostul premier crede că multe partide se poziționează „ipocrit” de o parte sau alta a familiei tradiționale, pentru că la mijloc este o masă de alegători.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
acest specimen securist,are comportamentul unei persoane care face dragoste singur in baie..
1
0
E perfid. Face ca nu stie care e utilitatea referendumului pentru specificul poporului roman. Oricum se va ajunge candva la casatorii multiple si diverse. El e un fel de yoghin deci o " minte deschisa" care are o viziune mai complexa asupra sexului prin interpretarea tantrei. Vezi Bivolaru .
0
0
dar cand cumpara corvete fara licitatie ignorind legea nu erau bani risipiti? Asta e ca dancila doar ca tace si e filozof ca daca deschide gura....
0
0
Mai bine ati introduce o lege prin care la eliberarea certificatului de nastere al copilului , OBLIGATORIU sa se faca testul de paternitate ca catre tatal iresponsabil cu obligatia la plata dreptufilor copilului in caz contrar. SUSTRAGERII DE LA PLATA SA FACA MUNCA IN FOLOSUL COMUNITATII pe langa munca zilnica prestata pana la implinirea varstei de 18 ani a copilului SI POATE ASA TARA AR fi mai curata si barbatii mai traditionali. si mai putine familii monoparentale chiar si mai putin copii abandonati.
4
0
Un on educat, civilizat. Nu ghiolban ignorant intolerant si prost
3
5
e destept asta
3
3
oricum la acest referendum nu vor participa decat mortii si asta in masura in care puscariasul draknea va reusi sa ii mai ridice din morminte si sa ii aduca la vot. El si amanta lui nu au cum sa voteze- ei sunt concubini si sunt bunic si nepotica- la ce familie traditionala se raporteaza ei?
6
4
Ciolos e poponaut, indaratnic, dosnic sau boxer cu garda inversa? Adica gaozar, laminorist, sugaci sau cavaler de Kurlandia?
5
9
Este evident ca Ciolos accepta relatiile gay.
5
4
Omul in afara de faptul ca este idiot acum isi da arama pe fata si ne convinge ca este si cretin. Nu putea Klaus sa aleaga si sa numeasca alt prim ministru decat aceasta primata bolnava. Multa muie Dacian !
11
8
Acest papagal de Ciolos zicea ca dupa ce nu mai este prim ministru se va renintoarce la Bruxelles. Un mincinos! Ciolos si toti ce il sustin sunt muisti!!!
13
9

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920