REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Cioloş nu e binevenit în USR

Cioloş nu e binevenit în USR

Replica API 17 martie 2017 | 10:06 365

Discuţiile cu privire la o eventuală intrare a lui Dacian Cioloş în USR s-au încheiat fără rezultat. Informaţia a fost furnizată de Alin Mituța, fostul director de cabinet al lui Dacian Cioloș, în prezent director executiv al ONG-ului lui Cioloş, Asociația „Platforma România 100”.

"Numele lui Dacian Cioloş e vehiculat (din nou) fără voia lui în această afacere în care nu are nimic de-a face. Situaţia e foarte clară: USR era una din opţiunile de implicare pe care el şi echipa lui le luau în considerare, aşa cum a declarat şi public. În urmă discuţiilor, preşedintele USR a spus foarte clar că Dacian Cioloş nu este binevenit în partid. Prin urmare, intrarea în USR nu mai este de actualitate şi nu mai este luată în calcul. Nu mai suntem în nicio formă de tatonare, aşa cum spunea Nicuşor Dan, cazul este închis. Ghinea ca şi mulţi alţii din USR vor în continuare ca Cioloş să vină în partid şi e dreptul lor să vrea asta şi să scrie ce scrisori vor, dar asta nu înseamnă că asta vrea şi Cioloş", a scris Alin Mituţa într-un comentariu pe Facebook, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asta merita muie fara numar ca sa-i facem un ten mai fin si gandind la cate spalari de bani a facut in favoarea lui hanis merita muie de la tot poporul aceasta curveta !
0
0
ati ....nu a-ti
0
0
acolo de unde a venit pe lume si iubit de talanu ce la adus sef ca sa-si bata joc de tara si popor, sa fure pe rupte si sa imparta cu jigodia ....
1
0
Mocangiul asta vrea functie mare pentru care sa nu depuna efort personal in a o obtine,ca apoi sa dicteze ca un bulibasa altora. Parca era mare specialist in agricultura,oare de ce nu se implica acolo? Ori e si asta o mare vrajeala? Pai daca nici balamucii ala de la USR nu-l vor,cam este clar ce mare valoare are tipul...
1
0
cretinului asta tot poporul trebuie sa-i dea prin gura atat lui cat si alui cu care la adus : Se stie, ALA ESTE CEL MAI MARE CRETIN? !
2
0
Vedeti, ca nici astia nu se doresc unii pe altii? Am mai spuns-o cei de dreapta au un comportament atipic!
3
0
si unde ar fi bine venit,doar la pata rat ,sef de tura
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614