REPLICA ONLINE CONSTANTA

24° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
24° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Cioloş: Nu vom intra la guvernare cu PSD sub nicio formă în următorii 4 ani. PSD necesită reformă

Cioloş: Nu vom intra la guvernare cu PSD sub nicio formă în următorii 4 ani. PSD necesită reformă

Replica API 21 noiembrie 2020 | 00:00 1452

Copreşedintele Alianţei USR PLUS, Dacian Cioloş, a declarat, vineri, la Ploieşti, că membrii alianţei nu vor intra "sub nicio formă" cu PSD la guvernare în următorii patru ani, arătând că social-democraţii au nevoie de reformă.

Dacian Cioloş

"Noi, dacă intrăm la guvernare, o facem ca să schimbăm nişte lucruri în bine în ţara asta. Ăsta este obiectivul şi de aici vom începe orice discuţie pentru o coaliţie la guvernare din care în niciun caz PSD nu poate să facă parte. Deci, nu vom intra în guvernare cu PSD sub nicio formă în următorii 4 ani. Nu cred că e cazul să detaliez, să explic de ce. PSD are nevoie de o reformă, dar ei trebuie să ştie mai bine lucrul acesta", a spus Cioloş într-o conferinţă de presă.

El a arătat că premierul care va fi nominalizat după alegeri trebuie să fie reprezentantiv pentru coaliţia de guvernare.

"De aici începând, cu oameni şi cu partide care vor respecta obiectivele pe care le avem şi noi (...) vom negocia un program de guvernare şi apoi evident se va constitui Guvernul. Premierul, aşa cum spune Constituţia României, îl desemnează, îl nominalizează preşedintele României şi evident că premierul va trebui să fie reprezentativ pentru coaliţia care se va face, în cazul în care nu va fi un partid care să câştige singur alegerile", a precizat Dacian Cioloş, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Voi veti mai ajunge la guvernare decat daca va uniti si de buna voie donati statului roman tot ce ati furat si sa goniti din tara toti investitori de rea crefinta e suficient sa aduceti in tara toti bani carei aveti in conturile din diferite tari
0
0
sugi pola Ciolos tu si toti USR isti
0
0
PSD trebuie scos in afara legii. Doar asa poate fii reformat.
4
2
mars acasa !
4
1
Cine sa intre cu tine la guvernare ?----ai fost premier si ai fost zero barat
5
3
De pluripartitism ai auzit prostovane ?
5
4
Tampitule, niciun partid nu necesita reforma. Fiecare din ele se adreseaza unui anume electorat. Mai mult chiar, fiecare din ele este o organizatie cu un statut al sau, propriu. nu-ti convine ce e in el, nu ii votezi. Dar nu vine ciolosul-satului si spune "schimba, reformeaza ca nu imi place mie". Pe principiul tau, pot spune ca PLUSul tau necesita reforma: o nulitate ca tine e presedinte de partid. Desi asta nu e treaba mea. Nu va plac cu tot cu presedinte, nu va votez. Atat!
7
2
Ai dreptate sa va dau MUIA pe la spate
4
3
dormi linistit, reformarea pe care o spui tu e valabila pentru toate partidele mai ales ca pe la PSD s-au facut arestari dar altele au fost ocolite cu buna stiinta, de ce oare?
8
3
Stai linistit. Cine e prost sa va voteze? Ai fost prim ministru si a fost cea mai slaba guvernare din istoria tarii.
12
5
Cilos intai sa scape de profitorii din partid. Au indepartat oamenii de la Mangalia care aduceau 1000 de voturi si USR nu are nici un reprezentant in Consiliu din cauza lor ca le mai lipseau 41 de voturi fiind alianta. Dupa ce curata conducerea constanteana care face numai manevre pe spaga... mai vorbim si de voturi
4
1
PSD ul se reformeaza prin desfiintare si prin multe arestari la varf.
13
7

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369