REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Cioloș: Oamenii care au protestat duminică nu au fost aduși în stradă de autocare, ci de idealuri

Cioloș: Oamenii care au protestat duminică nu au fost aduși în stradă de autocare, ci de idealuri

Replica API 23 ianuarie 2017 | 00:00 406

Oamenii care au protestat duminică nu au fost aduși în stradă de autocare, ci de "idealuri", care sunt "resorturi mult mai puternice", afirmă fostul premier Dacian Cioloș.

"Oamenii care au ieșit în stradă în această seară nu au fost aduși cu autocarele, nu au fost cumpărați cu promisiuni și iluzii. Există mijloace de transport mult mai încăpătoare și resorturi mult mai puternice: Se numesc idealuri. Sunt individuale, dar se trezesc colectiv", a scris Dacian Cioloș, duminică, pe Facebook, conform agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pacat ca atunci cand aati condus voi , cei cu "idealuri" nu ati facut cea ce trebuia sa faceti ca romanul sa o duca mai bine, Nu de gargara avem nevoie si d dobitoci care sa latre la orice os, ci de mai multi bani in pnga, bani care se vor intoarce inzecit inapoi in economie. Voi, cei cu idealuri furta de psd, uitati ca nu avem decat o singura viata! Sau, poate voi aveti doua! Ce sa zic, era singura problema nerezlvata a Romaninei. Nu va ganditi si la famiile celor care se vor bucura cand li se vor intoarce rudele acasa? De ce credeti ca sunt putini aceia care merita o a doua sansa? Ganditi-va
1
0
Sistemul.mafiot.de.fraudare.a.voturilor creat de.basescu care.acum.lucreaza.pt pmp pnl la.turatie.maxima .Sa.reusesti.sa.scoti.30.de.mii de.oameni. im.nai.o.ora.arata.forta.acestor oameni care cum am.spus prin.sms.ong uri.si alte multe forte.ca sri.au.reusit sa.scoata.nu numai.in.rom.cat si n.diaspora securisti fiind.in.primul.plan.. Va.fi.un.razboi pe.viata si.moarte.cu acest.sistem mafiot care.lucreaza.pt Sasu asta.imputit..De parca nu.am.avea.altceva.de.facut.Oamenii.astia.Sistemul.securist.basist .nu vrea sa si piarda privilegiile simte ca Ghita.o sa i futa n gura .
1
1
Idealuri inseamna rezultatele unor procese de gandire bazate pe cunostinte temeinice. Alea manifestate recent in strada sunt partzuri,nu idealuri. Spiritul de turma in randul unora cu grave lacune in creierasele lor s-a manifestat liber ,democratic,fara autorizatie si basta. Exact un partz . Ciolos,tipul care se baga ca paduchele pe frunte se bucura,e mocangiu,el nici macar nu-si asuma sa candideze,el vrea sa fie pus,stiind ca nu are sanse sa-l aleaga lumea. Ce naiba sa alegi la el? Ce rahat a facut pe unde a umblat? Nu a lasat absolut nimic bun in urma. Vorbe?
1
1
In loc sa iesiti la miting trebuia sa iesiti la vot! De ce ati stat pe partii si in cluburi?
3
2
bai cretinule din cauza voastra au esit niste tembeli posibil platiti de voi ori de-ai vostri ca daca iesim noi nui stiu daca ve-ti mai avea curaj sa spune-ti ceva va-n bot de sulfe si tineri tampiti si cretini !
5
5
Am vazut ce idealuri au,dupa lozincile scandate! Diversiune,cu implicari politice pana la ce mai inalt nivel,cu manipualare din partea serviciilor si a presei controlate de acestea.
4
3
Cel mai bun prim-ministru din ultimii 27 de ani ! Cel mai onest , inteligent , corect si de-o modestie admirabila ...
6
7
Cind ai mintit in dosarul Voiculescu, ce idealuri te-au animat ,mai deontologule iesit din fundul Transilvaniei.
5
6
Un om corect, un om cinstit, cu foarte bun simt pe care vor sa-l indeparteze penalii psdei !? Suntem de rasul curcilor...., ce se promoveaza ?? Nonvalorile, penali !?
5
6
Bravo D-le CIOLOS de oameni ca Dvs are nevoie ROMANIA. OAMENI CORECTI SI CINSTITI Si DESTEPTI. BRAVO
6
7
Care idealuri mai neica nimeni mai guvern zero.Dute sj lasane cu marinimia si explicatiile tale timpe.
8
8
Hai sa vorbim civilizat. Ciolos si gasca lui, inclusiv cel de la Cotroceni, care l-a adus, mi-a mai distrus un an din viata. Din viata mea si a celor dragi mie. Deplin dispret pentru ei. Acelasi dispret pentru gasca celui care a fost la Cotroceni pana a fost schimbat de actualul, pe nume K ....
8
8
o singura intrebare ? cat mai dureaza nebunia si dezordinea in care ati adus tara in ultimii ani oamenii simpli in cune sa mai aiba incredere ???
6
7
Esti un jeg nenorocit...dute n pula mea de cacat avortat.
9
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218