REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Cioloş: PSD şi ALDE conlucrează pentru distrugerea sistemului de justiţie şi a ideii de dreptate

Cioloş: PSD şi ALDE conlucrează pentru distrugerea sistemului de justiţie şi a ideii de dreptate

Replica API 14 februarie 2019 | 00:00 98

Dacian Cioloş

Preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, susţine că PSD şi ALDE încearcă să o discrediteze pe Laura Codruţa Kovesi, ca parte a unui plan mai amplu de distrugere a sistemului de justiţie şi a ideii de dreptate, pentru care partidele din coaliţia aflată la guvernare conlucrează.

"De doi ani, PSD şi ALDE conlucrează susţinut cu un scop clar: distrugerea sistemului de justiţie şi a ideii de dreptate. Nu mai există niciun dubiu că asta face parte din planul coaliţiei aflate la guvernare, chiar dacă a minţit permanent că preocupările sale ar fi legate de economie şi de bunăstarea noastră, a românilor. PSD şi ALDE au blocat parchetele, au încercat pensionarea magistraţilor ca să scape de cei incomozi, au modificat Codurile penale şi au făcut presiuni inimaginabile într-un sistem democratic asupra oamenilor din justiţie şi a sistemului de justiţie. Ceea ce fac acum PSD şi ALDE pentru a o discredita pe Laura Codruţa Kovesi este un nou pas din planul lor mârşav. Teama că adevărul va ieşi la iveală şi că se va dovedi că România este condusă de un grup cu intenţii şi practici mafiote îi face să acţioneze disperat", a scris Cioloş, joi, pe Facebook.

Preşedintele PLUS adaugă că este timpul ca românii să fie consultaţi prin referendum dacă au încredere în justiţia apărată de Constituţie sau în justiţia politizată de către PSD-ALDE.

"Este momentul să clarificăm acest lucru şi să arătăm PSD-ALDE că românii nu girează această uriaşă înşelătorie. Este momentul ca preşedintele Iohannis să anunţe organizarea unui referendum privind independenţa justiţiei în România", a mai scris Dacian Cioloş pe reţeaua de socializare.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ciolos si ai lui sunt sfinti si vor fi trecuti in calendarele crestine. Injustitia consta in faptul ca numai pesedistii sunt vanati, ceilalti fiind total necorupti si supercinstiti. Justitia o sa fie corecta cand orice hot de la orice partid va fi pedepsit si eliminat din randurile celor cu functii. Pana atunci nu aveti votul meu. Eu nu inlocuiesc niste hoti cu alti hoti
0
0
injustitia din romanica este gaunoasa si corupta dar primii vinovati sunt chiar magistratii care teoretic ar fi slugile oarbei dar de fapt sunt masinistii care inclina tasul in directia care vor
0
0
bre osanule ai gindire de teleormanez privitor la antena3 .muie dragnea pesede
0
0
no mai Bobut o fost palinka tare? Meri de te culca si nu mai spune prostii la lume ma bolandule !
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102