REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Cioloş şi Barna: Alianţa USR PLUS îl susţine pe Iohannis în turul al doilea

Cioloş şi Barna: Alianţa USR PLUS îl susţine pe Iohannis în turul al doilea

Replica API 12 noiembrie 2019 | 03:44 424

Dacian Cioloş şi Dan Barna, foto bursa.ro

Alianţa USR PLUS îl va susţine pe Klaus Iohannis în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, au anunţat, luni, copreşedinţii Dacian Cioloş şi Dan Barna.

"Cred că nu este nicio surpriză că susţinerea noastră va merge către Klaus Iohannis. Sper să avem ocazia în perioada următoare pentru a consolida această susţinere, să avem o discuţie cu domnul Iohannis pentru a ne asigura că proiectul politic pe care domnia sa îl susţine este aliniat cu obiectivele noastre şi putem da acest semnal de capacitate de colaborare între proiectul pe care îl susţine Iohannis şi pe care îl susţinem noi", a spus preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, într-o conferinţă de presă.

Liderul USR, Dan Barna, a spus, la rândul său, că va recomanda susţinerea lui Klaus Iohannis.

"După cum ştiţi, în Parlamentul României USR şi în ultimul an Alianţa USR PLUS am fost cei mai activi şi mai dinamici contestatari ai PSD şi ai pesedismului. Nu se pune problema să putem acorda vreodată vot sau sprijin doamnei Dăncilă. Răspunsul este unul evident. Voi recomanda susţinătorilor mei să-l susţină pe Klaus Iohannis", a afirmat Barna. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Catei maidanezi
0
0
exprimare tipic Johanista!!!Nimic de spus si de facut, injuram si iesim presedinte ca prosti ca noi sunt destui!!!
0
1
pesedeu imbecil si analfabet ia niste muie cu cacat de la mine si taci in pizda ma-tii de prost !!! Aceeasi muie cu mai mult cacat tuturor pesedeilor muisti !!!
2
0
Mobilizatil pe Giosan sa ii dau muie lui si familiei sale de handicapati
3
3
ti ai dreaku de retardati, ipocriti si aroganti!
2
3
toti cei ce instaurati dictatura klausista prin sclavul bezmetic sica mandolina ! poate ramaneti fara servici , voi sau rudele , poate veti fi nevoiti sa vindeti active sa va saturati de sclavia europeana . Asa sa va ajute Dumnezeu , o iarna groaznica , sa va dea klaus caldura si sa va scoata din case !
5
2
Ce-mi pare mie rau este ca PNL-ul, si mai ales Rares Bogdan, plecat in diaspora cu Oana si Oreste au manipulat la greu numai ca Bana sa nu fie ales! Si sincer imi pare rau ca diaspora s-a lasat asa de usor pacalita! Dan Barna si oamenii astia tineri chiar meritau acum toata aprecierea!
3
3
Era comic sa s o sustina pe veo....
0
3
acest lucru trebuia spus inainte, acum e prea tarziu
4
5
Asteptati mult si bine. O sa primiti ce doreati psd ului. Naiv este cel care si-o ia odata. Cel care si-o ia a doua oara este idiot. asa sa va ajute Dumnezeu
5
4
Mobilizati-va. Este momentul nostru. In calitate de cetateni trebuie sa stim ce vrem. Am votat, votam si iarasi vom vota. Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate. Redus numarul de parlamentari. Parlament unicameral. Daca astazi iesim la pensie la 65 de ani, este pentru ca muncim sa acoperin pensiile speciale si pensionatii de 45-50 de ani.
7
6
V-ati trezit? Din pacate din causa voastra a luat Viorica atatea voturi.... putea sa fie un singur tur daca erati destepti...
5
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218