REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Cioloş transmite, în urma unei întâlniri cu Ursula von der Leyen, că PNRR va fi aprobat în curând

Cioloş transmite, în urma unei întâlniri cu Ursula von der Leyen, că PNRR va fi aprobat în curând

Replica API 15 septembrie 2021 | 00:11 772

Liderul grupului Renew din Parlamentul European, Dacian Cioloş, a avut luni o întâlnire cu preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, şi precizează că aceasta i-a transmis că Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă pentru România va fi aprobat în curând.

Dacian Cioloş, Ursula von der Leyen

Sursa foto: Dacian Cioloş / Facebook

"În ceea ce priveşte România, am asigurat-o pe preşedinta Comisiei că USR PLUS rămâne consecvent în apărarea reformelor promise şi decise la nivelul coaliţiei de guvernare şi că sperăm să găsim formula să le ducem mai departe cu aceeaşi coaliţie, dar mai decişi. De asemenea, m-am bucurat să aud că PNRR este în linie dreaptă şi va fi aprobat în curând, pentru că multe dintre reforme sunt finanţate prin acest instrument", a scris Cioloş, pe Facebook, potrivit Agerpres.

Potrivit acestuia, în cadrul întâlnirii pe care a avut-o la la Strasbourg au fost abordate şi teme precum imunizarea populaţiei sau situaţia din Afganistan.

"Am avut astăzi, la Strasbourg, o întâlnire cu preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, în care am discutat despre marile teme de pe agenda europeană înainte de discursul despre starea Uniunii: necesitatea ca Uniunea Europeană să facă în continuare eforturi pentru a ajuta şi alte state să imunizeze populaţia împotriva SARS-CoV-2, nevoia de coordonare mai bună a apărării europene având în vedere ce s-a întâmplat în Afganistan şi despre cum cetăţenii din toate statele membre pot să contribuie mai bine la schimbările pe care ni le dorim în UE prin Conferinţa privind Viitorul Europei", a precizat Cioloş.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
da , asa pare in poza cand nemtoaica se uita spre usa de iesire din birou , iar ciolos pe pereti
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367