REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Ciorbea, întrebat dacă se teme de o revocare din funcție: Nu mi-e frică de nimic, decât de Dumnezeu

Ciorbea, întrebat dacă se teme de o revocare din funcție: Nu mi-e frică de nimic, decât de Dumnezeu

Replica API 4 februarie 2017 | 20:09 352

Avocatul Poporului (AP), Victor Ciorbea, a declarat că nu îi este frică de nimic, decât de Dumnezeu, după ce a fost întrebat vineri de jurnaliști dacă se teme de o revocare din funcție.

"Nu îmi este teamă de nimic. Eu am demisionat mai mult decât oricine în țara asta și am avut presiuni mai mari decât oricine în țara asta și am făcut reforme mai importante decât oricine din țara asta, deci nu mi-e frică de nimic, decât de Dumnezeu, în rest fiecare apreciază și dacă poate să aprecieze cinstit, corect și cât de cât legal, constituțional și cu o minimă teamă și de Dumnezeu, dacă crede în El, e bine, dacă nu, asta e", le-a răspuns Ciorbea gazetarilor, cu prilejul unei declarații de presă.

Întrebat la ce presiuni se referă, el a spus că a dat declarația referitor la OUG 13/2017 privind modificarea Codurilor penale, înainte de a verifica dacă sunt precedente în materie, însă în scurt timp a revenit asupra afirmației sale.

"Eu nu cred că dumneavoastră aveți numai oameni care incită, nu, aveți foarte mulți spectatori, telespectatori, moderatori, îi respect pe deplin, respect protestatarii, greșeala este a mea că m-am grăbit să vă dau atunci răspuns înainte de a verifica și pe urmă să vă dau un răspuns în cunoștință de cauză (...) nu este vorba de presiuni (...) înseamnă că m-am exprimat greșit", a declarat Ciorbea.

Întrebat de gazetari dacă au fost presiuni de la politicieni, el a negat ferm. "Nu, niciun fel de presiuni, ce fel de presiuni?", a spus Ciorbea. Chestionat dacă a luat în calcul să își dea demisia, având în vedere și protestele de stradă, Ciorbea a răspuns: "Dați-i înainte cu demisia și cu povestea dumneavoastră! Vă las să o duceți până unde vreți".

În ceea ce privește nemulțumirile față de Avocatul Poporului exprimate în cadrul protestelor, el a menționat că este deschis la orice fel de critici.

"Sunt sensibil la orice fel de critici și sunt deschis la orice fel de critici. Vă voi trimite acel cuvânt introductiv de aproape 30 de pagini pe care l-am trimis la Parlament, la cele două Camere, care însoțește Raportul de activitate pe 2016, care consemnează că în ultimii trei ani a crescut substanțial, chiar s-a dublat sau triplat numărul de sesizări din oficiu, numărul de anchete, de recomandări, rapoarte speciale, temeinicia acestora, consistența lor, faptul că nu sunt rapoarte de 3 sau 7 pagini, ci de peste 400 de pagini", a adăugat Ciorbea, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Demisia, pleaca, pleaca....TRADATORULE, esti avocatul pesedeilor ?! Sa-ti fie rusine spanchiule, esti foarte periculos, protejezi infractorii, penalii si mincinosii !
1
0
Uitandu-ma la acest individ imi dau seama ca l-ar face si pe Frankestein invidios!
0
0
Comunismul este batran, are peste 86 de ani,are metastaza,cancer genarilizat,batranul comunism nu mai are forta sa invinga cancerul,metastaza ,sunt ultimile clipe de viata ale batrinului comunism,va muri curand,vom scapa de comunism, de comunismul lui iliescu care are aceeasi varsta cu batranul cuminism,de comunismul lui ceausescu,de comunismul lui dej si al ana pauker.
0
0
de niste idioti cretini ce executa ordinele unor tembeli ce vor pleca acasa cat de curand cu toanta ce ai conduce ? Hai sa fim seriosi, oare pana cand poporul va mai rabda acesti nemernici ce as fac de cap aliati cu interlopi si alti cretini ce vor sa distruga acest popor : Vai mama lor cat de curand o noua revolutie va avea loc sa nu spun chiar razboi !
0
0
De ce ati pus poza cu tigaia delimano...
1
0
asa, chiorpecule, da-o cu tupeu!! arata ca ai co_aie!! dar tot o jigodie ramai !!!
1
0
Demisia, spanchiule ! Tu esti avocatul lui Dragnea si a penalilor sai. RUSINE !
1
0
asta e bun la hollywood pentru filme de groaza
2
0
Ciorbea asta a cazut din pom la 1 an, se obs cat e de chiompaliu, are fata de bidon turtit, e un fost nenorocit de procuror comunist
5
0
Cred ca si-a terminat deplatit creditele catre banci,altfel nu vad de unde atata curaj la acest nimic!
5
0
"Sculati-va si va porniti si treceti raul Arnon, ca iata Eu voi da in mana ta pe Amoreul Sihon, regele Hesbonului si tara lui; incepe a-l cuprinde si du razboi cu el. 25.Din ziua aceasta voi incepe Eu a imprastia inaintea ta frica si groaza peste popoare, sub tot cerul; cei ce vor auzi de tine se vor cutremura si se vor ingrozi de tine." Bineinteles ca Moise a respectat porunca lui D-zeu si i-a omorat pe toti din cetatea aia, inclusiv toate femeile si toti copiii. Si mai sunt exemple din astea in Biblie. Unele chiar mult mai nasoale. E o poveste interesanta. Are si ceva violenta. Merita citita
1
1
Sa ma cac cu bolta pe protestari...ei ii sug pula lui iohannis.
3
7
Mai hahalero, mai spanchiule, pe cine reprezinti tu ?? Pe Dragnea si pe grindei !? Rusine ! Demisia !
8
3
Dl. Ciorbea a primit ordin de la PSD sa atace ordonanta. Era singura iesire cat de cat onorabila din situatia creata. Pana la urma si-au dat si ei seama ca au facut o prostie mai mare ca ei. Pacat, iar se alege praful de tara asta. Nu avem oameni politici.
3
5
mare hahalera de om. abject personaj. ma mir cum de se mai suporta.
7
2
Sa iti fie frica de dumnezeu? Daca nu exista, treaba e clara, iar daca exista e iubitor, si nu face rau. Deci cum pizda ma-tii sa iti fie frica?
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102