REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.8° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Ciorna listei PSD la europarlamentare. Numele vehiculate în cursa spre Bruxelles

Ciorna listei PSD la europarlamentare. Numele vehiculate în cursa spre Bruxelles

Replica API 11 decembrie 2018 | 00:30 381

Președintele PSD, Liviu Dragnea, va propune partidului ca lista candidaților pentru alegerile europarlamentare din 2019 să fie dezbătută începând cu sfârșitul lunii ianuarie a anului viitor, au declarat surse social-democrate pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

În așteptarea cursei oficiale din PSD, social-democrații au început să creioneze informal o listă scurtă cu potențiali candidați la alegerile europarlamentare.

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, ar putea să fie cap de listă PSD la alegerile europarlamentare din 2019, au spus surse social-democrate pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

Dintre actualii europarlamentari PSD, spun sursele citate, cele mai mari șanse pentru un nou mandat le-ar avea Dan Nica, Victor Boștinaru și Ioan Mircea Pașcu.

Ministrul Economiei, Niculae Bădălău, și ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, sunt vehiculați și ei în PSD ca potențiali candidați la europarlamentare.

Social-democrații au discutat varianta ca Ilan Laufer, propus pentru Ministerul Dezvoltării dar respins de președintele Klaus Iohannis, să prindă un loc elibigil pe lista PSD la europarlamentare, au spus surse din partid pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

Vicepreședintele social-democrat Doina Pană și fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, sunt alte două nume luate în calcul în PSD pentru europarlamentare.

Alegerile pentru Parlamentul European vor avea loc în luna mai 2019.

Precedentele alegeri europarlamentare s-au desfășurat în anul 2014.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Uitati-va cine a ajuns sa conduca acum RO si noi stam ca prostii si ne uitam la ei in loc sa-i luam cu parul sa se ascunda singuri in puscarie de furia poporului! Toate corvetele lu DRACnea fac stiptiss in parlamentul RO si toti borfasii stransi ciorchine in jurul lui fac LEGI doar pentru HOTI. Mai avem si un IMN..si nu ne DETEPTAM DE LOC! Tot adormiti suntem si-i lasam pe toti golanii sa ne scuipe-n obraz! Ne uitam cum ne fura banii din Buget, cum ii impart HOTII intre ei si...TACEM. Pana cand!
1
0
Hai sa vedem la cati rezista ma-ta, mai handicapatule!
1
1
Woaw! Cetateanul turmentat....!?
4
1
vino in dans 63 , la minereu , s-o vezi pe fiica ta cum. suge pula la filipinezi ca sa faca bani de porc. Mai javra, din muia nevestei te hranesti .si din limbile pe care le dai babelor usr-iste
3
3
Ai grija handicapatule ca tarfa de ma-ta a scapat iarasi singura pe centura si isi face de cap cu tiristii!!! Iar tu daca nu-ti tii fleanca s-ar putea sa ramai fara dinti in gura!
4
2
UE 2020 nu va mai exista in formatul actual . vor dispare macron , angela , may , timmermans , junker , salvini , etc ...se va reveni la piata comuna originala cu maxim 10 tari dezvoltate si restul adio ........rasaritul se va intoarce catre rasarit ....trump si putin nu agreeaza uniunea europeana , asa cum bush si gorbaciv nu au iubit comunismul .
0
0
Nu-mi spune, stiu: esti userist! Vrei si tu ca pesedeii.
0
4
Suntem agresati zi de zi, ceas de ceas, numai de penali si HOTI care au ajuns sa faca LEGI numai in favoarea HOTILOR. Vedem cum au ajuns sa fure cu LEGEA ca sa nu pateasca nimic, nimic sa nu le poata fi luat, sa fie judecati si condamnati. Toate HOTIILE astora, noi si copii nostrii le platim ca datorie publica furaciunile lor. ASA NU SE MAI POATE! TREBE sa iesim, sa ne aparam tara si pe noi de aceste JEGURI PENALE exact cum au facut francezii acum. NOI suntem TARA, In NOI sta PUTEREA si trebe sa reactionam. EI, HOTII, sunt putini, vicleni si misei. JOS SI LA PUSCARIE CU EI.
4
1
s - o fut pe ma -ta in gura , in fata primariei sa vada toti ce gura mare si fierbinte are . Pui de multinationale , asa a bagat ma-ta in ea , multe natii ...
2
4
Pentru UNU:incredibil cati dobitoci sunt in PSD ,toti ca ,,unu"
4
5
tara te vrea mort!!!!! MUIE PSD!!! MUIE VOTANTILOR PSD!!! MUIE SUSTINATORILOR PSD!!!!
4
6
si ce ati vrea bai hastag partz ,sa algem rebuturi ca ,Angy umflata.Badita pampers Sandy batausul Bot dobitoc sau fratele lui ala ce-isi zice Ceausescu poate cozette cacarau sau orban alcoolistu ,turcana joiana ,buldogu blaga,Ciolosu bubosu,macovei procuroarea ceausista sau Preda cacaciosul ?poate nu stiti dar vita aia cu placuta suedeze se vrea parlamentar candideaza in 2019 .Oare noi romanii mai suntem sanatosi la cap ?Muie hastag,muie penelepre si usr!
4
3
MUIE HASTAG - PNL-EPRE .
5
6
Ilan Laufer este pasiv. El doar primeste atat functii cat si ciomege pe spate. Sau pe la spate.
7
3
Muie psd si cei care iau votat
11
5
Cu aceasta lista Psd-ul apierdut de-acum alegerile europarl
9
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218