REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ciprian Marica preia semnele identitare al FC Farul. Galeria faristă este FURIOASĂ!

Ciprian Marica preia semnele identitare al FC Farul. Galeria faristă este FURIOASĂ!

Replica API 4 iulie 2018 | 01:29 291

Fostul internaţional Ciprian Marica a câştigat licitaţia pentru semnele identitare ale FC Farul. Situaţia a fost primită cu furie de galeria Farul!

Încă dinainte de anunţarea câştigătorului, liderul galeriei posta: "Firma de insolvență care vinde brandul FC FARUL 1920 schimbă arbitrar și de la o zi la alta modul de vănzare/licitare pentru siglă si palmares. Dacă pănă acum nu mai țineau licitațiile pentru că veneau oferte pe... sub ușă, acum cănd sunt deja 3 oferte, nu țin cont de oferte și țin licitație! (...)".

Ulterior, acesta a revenit cu următoarea postare: "Brandul FC Farul a fost adjudecat de dinamovistul Ciprian Marica cu suma de 41.300 euro (fără TVA)", iar apoi a adăugat: "NU, aceasta preluare de marca nu ne va afecta! Am ales acum 2 ani un drum curat si vom continua să mergem pe el! Cand vor vinde terenul stadionului si vor intra in faliment NU NE VA MAI INTERESA acest palmares manjit de tiganul de gIANI si de cainele de mARICA".

Din câte se pare, Marica a fost reprezentat la licitaţie de avocat Lizeta Heralambie, iar datele tranzacţiei ar fi: "Se adjudecă bunurile mobile Marca (culori, siglă) şi palmaresul FC Farul Constanţa 1920, în favoarea lui Marica Ciprian Andrei, la preţul de 35.000 de euro".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
acesti derbedei care chipurile sunt suporteri asa au procedat si cu hagi l-au gonit si acum ingura ca nu a vrut hagi sa faca numai betivi si ddomnul sef de galerie stie el dc .asa a facut si cu bosanceanu se oreste rubinetul gata plange pana nu se scapa de aceste lichele care se dau mari faristi nu se va face nimic la cta
1
1
Hahahah buna asta cu avocatul. Tot orasul stie ca lizeta e plasatoarea lui mazarica si are grija de fetele lui
3
0
Bai da asta e maimuta? De face foca poze cu el? Ce avocata ma? Asta care a facut dreptul la Saguna? Vai de poola noastra in ce lume traim. Nu pleaca dupa radu in Madagascar? Vai doamne, ea nu-si da seama ca e stupida?!?
5
0
Totul e din vina lui muzaca. Echipa ssc nu e a suporterilor e a catorva persoane dubioase care vroiau sa conduca pe banii altora si care incerca acum sa-l denigreze pe Marica. Stati linistiti ca nu se vor ridica blocuri in locul stadionului cum debiteaza penalul mihailescu.
3
0
1 daca primea pe blat mihailescu 10 mii toata lumea aplauda, 2 in spatele lu marica este ioan becali
13
1
Nu ma pricep la fotbal dar cei care sunt nemultumiti de ce nu l au cumparat ei.De ce nu sau organizat sa faca cheta actiuni ceva.Daca a venit marica si tu ai stat degeaba nu te supara frate. Ai stat.
18
1
aceasta persoana Lizeta , nu este AVOCAT...
12
1
De ce aste galeria farista furioasa? De ce nu au cumparat ei? Vroiau moca?
16
1
Verificati cine este....... omul lui Mazare
13
2
Asta e fericit sa fie si el sageata, doar sa mai apara pe la televizor. E fudul imbecilul.
10
2
daca tot are nevasta de constanta, se asorteaza bine si echipa de fotbal
8
1
Ciprian maricoi liniste in constanta nu o sa ai vreodata .
7
8
Suporterii faristi sa-i intrebe pe muzaca si mihailescu cati bani au furat. Cotizatiile lor nu apar in contabilitate
17
5
Nici cu golanii din galeria farului , vezi Mihailescu , nu mi-e rusine. Lau vrut pe Grigoras antrenor si acum se zbat sa-l dea afara
32
5
Speculantul marica va face slugi.Asta se crede om de afaceri si crede ca se pricepe asa cum foootea el pe divortata aia mai mare ca el si cu copil,teodoru.
16
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614