REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Ciprian Marica și-a criticat jucătorii de la Farul: „Păi, fratele meu, eu îmi legam glezna ca să joc, ca să nu pierd echipa”

Ciprian Marica și-a criticat jucătorii de la Farul: „Păi, fratele meu, eu îmi legam glezna ca să joc, ca să nu pierd echipa”

Replica API 22 august 2019 | 00:00 431

Ciprian Marica (33 de ani), fostul atacant al echipei naționale, s-a arătat profund deranjat de atitudinea tinerilor jucători din ziua de astăzi.

„Cum să mă mulţumesc cu 1.000 de euro pe lună? 2.000? 3.000? Se termină fotbalul, după ce faci? Asta e o mare problemă! Trebuie să fii conştient că faci fotbal de performanţă. Dacă ai 1.000, 2.000, 10.000 pe lună, nu-ţi ajung la finalul carierei. Ai fost la şcoală? Ai vreo pregătire? Nu! Nu se prea pupă cu fotbalul. 80% nu se preocupă să aibă şi altă meserie. Dacă ştiu că doar fotbalul mă poate salva, cum să nu fac sacrificii?”, a spus Ciprian Marica, potrivit Prosport.

După ce i-a certat pe tinerii fotbaliști, Ciprian Marica a continuat cu un discurs motivațional: „Sunt mii de fotbalişti. Eu trebuie să fiu mai bun decât ei! La U21, erau 25 de jucători în lot. Sunt mii care se apucă şi eu trebuie să fiu în primii 25. Nu realizez că trebuie să fac un sacrificiu ca să ajung acolo? Mi se pare incredibil cum jucătorul de astăzi se lamentează, găseşte motive, în loc să fie dispus să se sacrifice şi să aibă un ţel”.

A criticat jucătorii pe care îi plătește

Acum finanțator la Farul Constanța, Ciprian Marica le-a oferit o lecție și jucătorilor antrenați de către Ianis Zicu: „N-aş vrea să jignesc, dar vreau să-i fac să înţeleagă că fără sacrificiu nu se poate. Auzeam jucătorii Farului care se văitau la Chiajna: că e prea încins, că n-au făcut antrenamente pe sintetic, că n-au avut apă caldă... Alibiuri, motive. Înţeleg că e greu, dar la fotbal nimic nu e uşor. Zic unii: «Mă doare puţin glezna». Păi, fratele meu, eu îmi legam glezna ca să joc, ca să nu pierd echipa!”

Constănțenii au pierdut la limită, scor 1-2, pe terenul celor de la Concordia Chiajna, dar fiind în superioritate numerică. Pentru Farul Constanța urmează meciul de pe teren propriu, cu Petrolul Ploiești, luni, de la ora 18:00.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
trebuie sa fii nebun sa bagi bani in puturosii astia; legile sint aiurea ,motivatie zero;fete de lesinati; uitati-va la campionatele straine:stadioane arhipline, fotbalisti dedicati,luptatori, ambitiosi.
1
0
Uite, Hermanstadt a luat de la PSG un jucator deci poate si Faru sa-l ia pe Neymar, pretul lui e mai mic cu 52 de milioane, e la super oferta: 170 si vine la Farul direct! Lupta Farul!!!
2
0
mai taci draqului din gura, pupal in Kur in continuare pe Viorel Paunescu si taci. sugaci nenorocit ce esti
2
0
2 sau 3 nostalgici dupa Mazare si compania,intre 4 si 6 copii de fosti securisti care au fost indoctrinati ca Farul Constanta,dupa Dinamo pt ei, a fost...mai nimic,nema palmares,nema realizari prea mari,Petcu si Zahiu?Gigi Butoiu?tot respectul pt ei si cariera dar...nema spectacol!Mai sunt si aia batrani care mai cred in Farul dar aia nu au bani de bilete si o sa moara pana ajungeti voi in LIGA 1 sa va bateti pt retrogradarea din 2026.Ai promis la consiliu ca faci VIP AREA pt Lizi pe stadion?Am 3 jucatori de vanzare 2 mijlocasi si o aripa,suna ma
3
0
Neymar sa puna umaru' la promovare. Si asa nu joaca la PSG. Lupta Faru!!!
8
0
Sunt constantean ...imi place fotbalul dar nu-mi pasa de Farul .
6
5
Pleaca ma de aici cu viitura ta cu tot si cu branzarul vostru de la Ovidiu...cand o sa aveti 100 de ani, adica niciodata, tot nu o sa fiti simbolul Constantei si iubiti asa cum toti constantenii iubesc FARUL...asa ca luati-va toti cei 100 de spectatori si faceti un gratar pe stadionul vostru comunal si lasati echipele de traditie, asa cum nu o sa fiti voi niciodata - sunteti doar un club care face bani pentru ciobanul-sef, atat si nimic mai mult!
5
9
Palatul copiilor arata jalnic cluburile css 1 css 2 club triunghi cluburi care au scos campioni la inot lupte hanbal gimnastica sunt paragina si primaria da bani la un club privat cu ce drept .
8
0
Daca vrei sa faci echipa baga banu Maricane! Oricum cu banii de la primarie nu o sa faci mare rahat ca trebuie sa i dai parandarat la.PSD ca vin alegerile. Totu e o vrajeala si praf in ochii fraierilor care mai cred ca Faru o sa redevina o echipa in esalonul intai. La asa oras si primar asa echipa de fotbal ....
8
0
Este simbolul Constantei. ATAT!
8
3
Farul nu mai este echipa!Nici nu o sa mai fie...Hagi e simbolul fotbalului romanesc!Nu e loc pentru alta echipa in inima constantenilor cel putin acum in prezent!Lasa ti stadionul sa fie renovat si sa joace VIITORUL,au demonstrat pana acum ca sunt cei mai buni!
10
5
Cipriane vrei sa fii patron , baga bani in echipa , nu lua din banii constantenilor ! Municipalitatea sa investeasca in stadion , polivalenta , bazin olimpic , etc , in cluburi private sa se gaseasca sponsori privati !
9
2
Maricon credeam ca te ai lasat de cox iar furi curent
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920