REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Ciprian Marica și Horia Țuțuianu, alături de copiii de la Centrul Antonio

Ciprian Marica și Horia Țuțuianu, alături de copiii de la Centrul Antonio

Replica API 8 decembrie 2018 | 00:41 363

Finanţatorul FC Farul, Ciprian Marica s-a aflat, vineri, în mijlocul copiilor de la Centrul de Plasament Antonio. Cu o mică întârziere, Moș Nicolae a ajuns încărcat cu daruri la cei mici, atât din partea fostului internaţional, cât şi a preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Horia Ţuţuianu.

"Sărbătorile de iarnă sunt așteptate și de copiii din centrele de plasament din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța. Astăzi am fost într-o scurtă vizită la Centrul de Plasament Antonio. Am încercat să aflu de la cei mici ce își doresc de la Moș Crăciun, iar cu cei mari am discutat despre ce își doresc să facă în viitor. Cred că această perioadă este cea mai dificilă pentru cei din centrele de plasament, tocmai din cauza lipsei căldurii unui cămin. Voi încerca să le ofer tuturor sărbători cât mai frumoase, iar astăzi, îndrăgitul fotbalist Ciprian Marica a intrat în rolul ajutorului lui Moș Crăciun. Împreună am reușit să facem celor mici o bucurie. Cu siguranță Moș Crăciun va mai trece pe la ei, cu alte cadouri și surprize dulci", a declarat Horia Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Marica si Tutuianu sunt doi oameni extraordinari. Felicitari
1
2
Doi oameni cu suflet mare!
4
3
Felicitari Ciprian
2
3
Probabil o placuta dentara...ce sa mai dezveleasca si asta???? Asta asteapta sa munceasca altii si sa-l cheme la inaugurare.Ca pe moliile alea alina si nicolae binder care trebuie puse in motul tuturor fotografiilor ca viitori ceausesti ai Romaniei.
2
3
Pai si nu s-a dezvelit nici o placuta cu numele marelui fotbalist, nimic ! Ca a inceput sa-i placa !
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102