REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ciprian Marica, ȘOCAT după inaugurarea unui teren de fotbal cu care se laudă Primăria Constanța: „Pare de râs, dar nu e“

Ciprian Marica, ȘOCAT după inaugurarea unui teren de fotbal cu care se laudă Primăria Constanța: „Pare de râs, dar nu e“

Replica API 16 octombrie 2020 | 18:14 3094

Ciprian Marica, patronul echipei Farul Constanța, a rămas fără cuvinte când a văzut postarea Primăriei Constanța în care administrația publică locală condusă încă de Decebal Făgădău se laudă cu amenajarea unor terenuri de fotbal și baschet, în parcul Dragoslavele, din cartierul Faleză Nord.

Fostul internațional afirmă descumpănit că, oricâte eforturi s-ar face pentru a construi ceva, șansele ca sportul sa fie ajutat cu adevărat sunt aproape nule cu o astfel de implicare a autorităților.

"Cât am încerca noi să construim ceva în sportul ăsta, nu avem nicio șansă! Priviți cu atenție! Nu e banc, nu e o imagine din trecutul foarte îndepărtat. E un teren de fotbal inaugurat în urmă cu câteva zile! În Constanța.

Pare de râs, dar nu e! Cum să faci asa ceva? Și cum să postezi așa ceva?

Pe mine mă reduce la tăcere, imaginea asta! Degeaba te lupți pentru binele sportului, degeaba investești, degeaba încerci sa arăți unde se greșește ca sa se poată îndrepta!

Îți faci dușmani în plus, doar! Mai bine sa stau eu în banca mea, că totul e-n zadar!", a scris Marica pe contul de Facebook.

S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
MAI MARICUTA DE CE NU BAGI BANI IN ECHIPA SI DE CE NU IEI SI STADIUNUL IN INCHIRIERE??
3
1
Esti istet, domnule mare fotbalist! Si la afacei te pricepi: lai gonit pe grigoras si la adus pe zicu. Tea pacalit ca te va ajuta cu machidonii din primarie si cjc ca sa pui mina pe terenuri, zona stadion sa poti construi locuri. Incepe sati aduni bagajele. Zicu mare comerciant de cuvinte. Nici fotbalist nici antrenor nici om. Si asta hot!? Vrei demolarea stadionului si un altul nou. Gogosi constantenilor. Vrei si tu terenuri in constanta, a plecat faghedeu. Fotbal la constanta a facut doar grigoras. Si el sa va intoarce sa duca echipa in prima liga. Esti zero
1
3
Fotbalul se invata si pe maidan
3
2
Futacule, tu ai facut ceva? De criticat e usor...
9
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614