REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

CIRC în EFORIE NORD! Iată ce s-a întâmplat la un control OPC la autocare

CIRC în EFORIE NORD! Iată ce s-a întâmplat la un control OPC la autocare

Replica API 23 august 2017 | 00:00 729

Horia Constantinescu, comisar-șef adjunct al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Constanța, a fost ignorat de șoferii de pe autocarele și microbuzele care transportă turiștii din Constanța către sudul litoralului. Controlul a avut loc în cursul zilei de marți, 22 august. Autocarele, pline ochi de oameni, au fost luate în vizor de către inspectori, după ce au existat mai multe sesizări cu privire la problemele de transport. Desigur, Horia Constantinescu s-a legitimat, dar șoferii i-au răspuns... cu geamul închis sau au lăsat turiștii să vorbească.

Șeful OPC s-a pus în fața unuia din autocare pentru a nu permite vehiculului să plece, care refuza să permită controlul. De altfel, Horia Constantinescu a cerut sprijinul polițiștilor cu care a continuat acțiunea de control.

Un echipaj de la Poliția Rutieră a venit în sprijinul comisarilor de la Protecția Consumatorului.

Claudia CORBU

VIDEO

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Grasu ala cu sobolan sub nas cu expriarea academica tre penetrat anal. Binenteles si premiat de asa zisele organe ale legi.Politai parca li se zice alora.In fapt glugi de coceni
1
2
Asa trebuie sa aducem.totul.la.normal
2
1
Horia sa im idai limbi in anus!! boule , fata de bou
1
4
controleaza si autocarele care fac curse regulate istanbul.soferii de la condor,sc aurelife ,fura din bagajele de la calatori si spun ca au luat vamesii,soferii sunt niste spagagii care talharesc calatorii,catalin .
4
0
Corect, spus, la fel si pe ruta constamta medgidia cernavoda.
4
0
CONSTANTINESCULE , daca ai sange in coaie , sa te vedem controland si GMS-urile 23 ruta NAVODARI- Cta ! Aia nu dau bilete si inghesuie poporul ca pe vite ! POATE CA 23 RATC era mai bine pt navodareni , cum era acum 10 ani !...
10
0
Nu se face control de unul singur,nu scoti legitimatia ca in filme si te asezi in fata masini,ori esti prost ori vrei bataie....
9
9
Eu zic sa facem un reality show HORIA TV in care sa se dea ce face zilnic de cand se pisa de dimineata pana seara cand face sex cu multele amante pe yahtul din dotare. Ca orice pitic dornic de afirmare sunt convins ca va fi de acord
11
13
De vina este Consiliul Judetean ca nu da licente si la alte firme pe ruta Constanta Mangalia. Si asta din cauza ca firma Metropolitan este sponsorul de casa pt. electoratul PSD. Se stie ca ei detin monopolul de ani de zile pe aceasta ruta. Isi bat joc de oameni toti. Dl. Horia ce ati facut nu e rau, dar de a doua zi vor lua doar pe locuri si noi cei ce trebuie sa mergem la munca in loc sa ajungem la 8 ajungem la 10. Ca sa se rezolve problema trebuie sa avem mai multe firme pe Cta-Mangalia.
13
2
Cavalerul dreptatii ipocrit in actiune! Ce plm cauta asta sa opreasca el autobuze punandu-se in fata? Ce maimuta ipocrita si dornica de afirmare.
11
13
Poftiti si la Techighiol,transportul cu Timona e jale...sicrie mergatoare,risc total e circulatia cu microbuze...Bravo celor de la Transevren...masini curate,oameni politicosi si punctuali...
11
2
Lasati inspectorii sa-si faca treaba.Atunci cand se intampla un accident va considerati victime si cereti despagubiri, dar cand stati ca oile si in niste taraboante sariti cu clontul ca va grabiti.Unde,spre moarte?
17
3
Bravo domnule Comisar, se vede ca MOGA nu va speriat, JOS LABELE DE PE OPAC JAVRE PSD-STE
13
5
FOARTE BINE LUCRAT DAR AR TRABUI PE TOATE TRASEELE SI HARSOVA CONSTANTA
11
1
va rog sa veniti dimineata sa vedeti micro GMS cum au cel putin 40 de calatori . De multe ori calatorii din statie imping usa care se inchide f greu .Soferul de abia schimba vitezele , tot timpul numara banii si vorbeste la telefon , se consulta , cati bani sa predea seara . Au indicatii sa nu dea bilete , sa nu ridice tva-ul firmei . VREM AUTOBUZE MARI , VREM TRANSPORT CIVILIZAT !
18
0
Horia cand te vad in fata unui microbuz gms al prietenului babinciuc?
20
1
Zilnic sa controlati Metropolitanul. Microbuzele de Cta- Costinesti merg din jumate in jumate ora sau din ora in ora. Ei ar TREBUI sa plece din 20 in 20 minute. Nu au avut 2 zile consecutive in care sa respecte vreun program. Trebuiesc desfiintate. Militia si celelalte organe de control sunt c...e.
15
2
Acum , la ora 07.10 , in 23 GMS Navodari - Cta , suntem 37 de calatori lipiti de parbriz !
19
1
F bine le faci dl comisar opac,da nu te mai lua de noi ca ti o iei de la barbosu
3
8
Trebuie retrase licentele.soferul amendat cu o suma mare si gata Fa-le la toti asta.retragere licentele definitiv.si sa vedem daca mai face cineva
16
5
Felicitari acestui sef OPC. Fiti curajos in continuare, trebuie sa se termine lacomia acestor patroni.
21
7
controleaza te rugam si firma tatarului Nursen adica ,,Nursen Transcom,, sa vezi ce tigai pe 4 roti are.
15
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367