REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Circ în Portul Tomis! O tânâră din Galaţi a pus pe jar Poliţia

Circ în Portul Tomis! O tânâră din Galaţi a pus pe jar Poliţia

Replica API 6 martie 2017 | 00:00 381

Intervenție inedită a polițiștilor constănțeni în Portul Turistic Tomis! Asta după ce sâmbătă, 4 martie a.c., o tânără a făcut un adevărat show deliciul sutelor de constănțeni care se plimbau pe faleză. Inițial, se credea că tânăra este ori sub influența alcoolului, ori consumare droguri. După investigații însă, rezultatele ambelor teste a fost negative. În final, gălățeanca a fost internată la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Constanța!

Constănțenii care au profitat sâmbătă de vremea frumoasă și au ieșit la plimbare pe faleza Cazinoului au avut parte de un adevărat spectacol! Mai exact, în zona Portului Turistic, o tânără șoferiță în vârstă de 27 de ani a făcut un adevărat circ. Nu se știe ce anume a supărat-o atât de tare, însă femeia a început să trântească ușile propriei mașini, să scoată obiectele din autoturism și să le arunce și, mai mult decât atât, aceasta era din ce în ce mai iritată că lumea se opera să o privească!

Într-un final, martorii au sunat la 112 și un echipaj al poliției s-a prezentat la fața locului. Individa a fost supusă etilotestului, însă rezultatul a fost negativ. Ulterior, i s-au prelevat şi probe de sânge pentru a se depista dacă femeia consumase sau nu droguri. Surpriză! Şi în acest caz, rezultatul a fost negativ! În final, s-a decis internarea tinerei pe secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Constanţa.

Diana NEAȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si nu imi permit bmw de zeci de mii de euro...de unde?...din produs ?. Munca este grea mai bine la tras taragoate prin gingii.
2
1
Asta este lumea in loc sa o ajute pe aceasta fata unii filmau altii o agresau care mai de care sa i faca rau dar nimeni nu a chemat o masina sa i riduce masina care nu pornea in schimb hn grup de romi deja astepta momentul sa i fure tel probabil si bunurile dar bine ca a venit militiea pina la urma si in stil comunist a inceput sa i caute nod in papura mai rau ca tiganii din jur sa i aplice o amenda ca atat ii intereseaza dar fara sa gandeasca ca pe strazile din Ro iti faci masina praf in timp ce barinii din primarii fura banii de reparatii pe aia nu i amendeaza nimeni si nici nu ii agreseaza
6
1
o bagaboanta s-a spart in figuri ca a parasit-o sponsoru'
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218