REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

CIRC în sala de judecată, la Constanţa: familia lui Bercea vrea să-l cheme pe Traian Băsescu în instanţă

CIRC în sala de judecată, la Constanţa: familia lui Bercea vrea să-l cheme pe Traian Băsescu în instanţă

Replica API 20 decembrie 2014 | 23:36 198

Mircea Băsescu cere daune morale de 1 milion de euro

Mircea Băsescu cere daune morale de 1 milion de euro

Mircea Băsescu

Circul a acaparat o sală de judecată a Tribunalului Constanţa, acolo unde vineri, 19 decembrie, a avut loc un nou termen în dosarul ginerelui lui Bercea Mondial. Izaura Anghel a venit cu copiii după ea, iar membrii familiei Anghel au început să ţipe în sală, acuzând în stânga şi-n dreapta. La finele şedinţei, prin telefon, Bercea Mondial ar fi spus că are filmuleţe compromiţătoare cu Traian Băsescu, pe care le va face publice. Prezent a fost şi Mircea Băsescu, care a cerut să fie constituit parte civilă în dosar, cerând daune morale de un milion de euro.

Un nou termen s-a desfăşurat vineri, 19 decembrie, la Tribunalul Constanţa, în dosarul în care Marius Constantin, ginerele lui Bercea Mondial, dar şi alţi membri ai familiei Anghel sunt judecaţi pentru fapte de corupţie, ei fiind acuzaţi că l-au şantajat pe Mircea Băsescu. Încă de la primele ore ale dimineţii, familia lui Bercea Mondial s-a prezentat la instanţă, cei aflaţi în penitenciar fiind aduşi cu dubele. Izaura Anghel a venit cu copiii, inclsiv cu bebeluşul, menţionând că nu are cu cine să-i lase şi ameninţând că-i va face rău micuţei dacă nu e lăsată să vorbească, moment în care judecătorul a cerut să fie evacuată. Spiritele s-au încins şi mai tare în sala de judecată, atunci când membrii familiei lui Bercea au început să acuze şi să vorbească neîntrebaţi. Judecătorul a intervenit de mai multe ori pentru a calma spiritele însă fără rezultat. La sfârşitul şedinţei, minorul Grinică, parte şi el din dosar, a dorit să-l sune pe tatăl său, respectiv Bercea Mondial, dând telefonul pe difuzor. Persoana care a început să vorbească, presupunându-se că ar fi vorba despre Sandu Anghel, a precizat că are dovezi, filme, cu Traian Băsescu, care ar fi primit bani pentru a interveni în alte dosare şi că le va face publice după ce acesta nu va mai fi preşedinte. Un al scandal a izbucnit în momentul în care Florin şi Fănica Anghel au spus că nu-l mai vor pe Pavel Abraham ca avocat, luându-se la ceartă cu Marius Constantin, Izaura Anghel şi Grinică, ei hotărând să meargă mai departe cu el. De cealaltă parte, Mircea Băsescu a cerut să fie constituit parte civilă şi a cerut daune morale în valoare de un milion de euro. După audierea acestora, cauza a fost amânată pentru data de 6 ianuarie 2015, ora 11.00. Reamintim că Marius Constantin este cercetat pentru fapte de corupţie, fiind acuzat de procurori că l-ar fi şantajat pe Mircea Băsescu. În acelaşi dosar au mai fost deferiţi justiţiei Izaura Anghel, concubina lui Marius Constantin şi fiica lui Bercea Mondial, Grinică-Ion Anghel, Florin Anghel şi Fănica Anghel, fiii, respectiv soţia lui Bercea Mondial.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614