REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

CIRC într-un maxi-taxi! Femeie supărată că şoferul n-a oprit unde a vrut ea

CIRC într-un maxi-taxi! Femeie supărată că şoferul n-a oprit unde a vrut ea

Replica API 17 iulie 2017 | 00:17 515

Scandal mare într-un microbuz 310! O femeie susţine că a fost înjurată de un şofer recalcintrant, care a refuzat să oprească acolo unde i s-a cerut! Femeia a opinat că posibil ca şoferul să fi fost "băut" sau "drogat".

"Am urcat in acest microbuz 310 cu baietelul meu pt cateva statii...din Palas...urma sa coboram la Kaufland Icil...nu ne a lasat sa coboram..am fost injurati si a sarit sa ne bata si pe noi si pe ceilalti pasageri..am reusit sa coboram pe la Casa de Cultura dupa ce am sunat la politie... Soferul era beat..poate drogat dar asa ceva nu se poate! Sper ca politia l a oprit l a timp si au coborat si ceilalti cu bine! In viata mea nu mai urc in 310...si acum tremur si nu imi revin!", a comentat, pe Facebook, Lavinia A.

De cealaltă parte, reprezentanţii IPJ Constanţa precizează că nu a fost depusă nici o sesizare referitoare la cele postate de femeie pe Facebook. Dar, mai precizează poliţiştii, dacă doreşte să reclame, este aşteptată la Poliţie.

Referitor la situaţie, reprezentanţii firmei care operează linia 310 susţin că şoferul a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a fost ZERO. "Şoferul nostru nu era băut. Singura problemă a fost că respectiva doamnă, care era cu un copil în braţe, a dorit ca maşina să oprească între staţii. Nu spunem că nu se poate opri şi între staţiile pe care le au desemnate maşinile mari de transport în comun, că de aceea suntem în regim de maxi-taxi, dar întotdeauna se opreşte când se consideră că pasagerii sunt în siguranţă. Doamna a făcut scandal nemulţumită că nu opreşte maşina imediat", au spus reprezentanţii firmei Dorada SRL.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vom circula calare pe mata!
0
1
Scoate maxi taxi din oras stop GMS in interioru orasului stop305.305.301etc
1
0
Legal , nu exista nicio activitate de maxi taxi. Este transport public local de persoane prin curse regulate. Deci este interzisa oprirea intre statii. Este de necrezut ca reprezentantul firmei nu stie legea , dupa toate cursurile facute la ARR si luate cu brio.
0
0
De cate ori veneam de la serviciu ii spuneam sa ma lase in statie la biserica catolica si ma lasa la trecere pt ca babele doreau sa coboare la piata...
1
0
Aceste microbuze din oras nu au licenta de traseu ,au un aviz dat de primarie semnat de Fagadau.Numai FAGADAU poate reduce sau desfinta traseele de microbuze si sa dezvolte RATC-ul.Sunt 2 fime ce detin aceste avize de traseu iar la randul sau le subinchiriaza contra cost .Rusinica Fagadau p
2
0
hai sa fim seriosi, nu pe bune?, opresc in statii si unde e clientul in siguranta? poate prostiti pe altii, zilnic vedem in trafic cum opresc si pe trecerile de pietoni, si in intersectie, si la stop, intre masini, numai clientul sa se suie, conditiile lasa de dorit, stam ca sardelele si inhalam putoarea din microbuz, apropo, mai spalati si voi husele alea, daca nu le schimbati, ca se lipeste mana de atata jeg si mai reparati scaunele ca sunt rupte si nu mai au nici manere de care sa te tii!
4
0
stati limistiti ca in luna August vor disparea yuate maxi taxi nu vor mai primi licienta de transport gata vom termina cu tigania maxi taxi rug pe aceasta cale tori cetateni sa nu mai foloseasca maxi taxi
5
1
Doamna trebuia sa coboare in statie. Desi statiile sunt aproape le e lene sa mearga 5 m.
2
1
BAUT SAU DROGAT NU ERA DAR MWISTI SANT O GRAMADA DE SOFERI DE ACOLO
1
0
Doamna in cauza de ce nu s-a urcat in taxi , ca o lasa ala si gravida ! Din cauza unora carr confunda maxi taxi cu taxiul opresc soferi chiar si in sensul giratoriu. Niste needucati calatorii astia. Cred ca daca platesc 1 leu e taxi !
3
1
Ca la noi la nimeni! Mizerie si degradare!!! Orasul asta este sufocat de prostie si coruptie!!! Nimeni nu vede?!?
3
1
Sa vedeti ce boi de soferi pe ruta Navodari ! Dimineata duhnesc a alcool fumeaza in microbuz , vorbesc la telefon cind conduc si daca rei sa-ti iei bataie ... sa le ceri bilet !
7
0
Sa dispara GMS din oras nu avem nevoie de el incurca traficu . Avem rtc . Nu vrem gms in interiorul orasului
10
0
muierile astea au devenit isterice de cand numai sunt fugarite,de la vremea care se incalzeste dar care de fapt se raceste,sau cine stie cauza cert este ca sunt isterice,sa nu zic altfel
1
7
Sunt soferi pe aceste maxi-taxi care conduc haotic, cum sunt si calatori care coboara in mijlocul intersectiei sau pe banda 2 sau 3 de circulatie, in fata masinilor. Poate ca dna a vrut sa o lase la raftul cu reduceri din kaufland!
10
1
va rog controale la linia 310 312 nu se puate asa ceva bataie de joc ISCTR politia rutiera ANF de ce nu faceti controale
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102