REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

CIRC LA CONTROLUL OPC! Administratorul unui depozit de peşte A ÎNCERCAT SĂ FUGĂ CU MARFA

CIRC LA CONTROLUL OPC! Administratorul unui depozit de peşte A ÎNCERCAT SĂ FUGĂ CU MARFA

Replica API 30 iunie 2017 | 00:00 366

Oţelea vindea şprot pe post de hamsie!

Oţelea vindea şprot pe post de hamsie!

Comisarii de la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului au organizat un control în zona depozitelor din Constanța, unde se află pește, joi, 29 iunie a.c. Furnizorul de hamsie vindea, de fapt, șprot! Patronul a încercat să fugă cu peștele într-o dubiță, după cum a relatat comisarul-șef al CJPC, Horia Constantinescu.

„În momentul începerii controlului, patronul a încercat să țină de vorbă atât comisarii, cât și pe mine, încărcând cel puțin jumătate din cantitatea de calcan și din celelalte soiuri de pește într-o dubă cu care a fugit. Eu m-am lansat în urmărirea acestei dube, după care am prins-o și am întors-o înapoi. A încercat să fugă, în timp ce ne ținea ascunși într-un birou. Am cerut intervenția Serviciliul de Investigare a Fraudelor, mai ales că mai are trei dosare de evaziune fiscală”, a povestit Horia Constantinescu.

Este vorba de Aurel Oțelea, care are depozitul de pește pe firma SC GAB DESTINY SRL. Peștele din locație era refrigerat, apoi congelat de către comerciant. Oțelea a încercat să fugă cu 414 de kilograme de calcan și 80 de kilograme de icre. O parte din peștele verificat era expirat. Firma va primi o amendă de 30.000 de lei pentru obstrucționarea controlului comisarilor și aceștia vor înainta propunere de suspendare a activității firmei.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acest Horia Constantinescu se vrea un viitor politician in Constanta omu e milionar in euro nu inteleg ce cauta el la OPC cand invarte milioane de euro si are afaceri si contracte de si mai multe milioane. Da pe buna dreptate le inchide la astia afacerile dar sa se mai duca si la PSD frate adica pe unii nu ii calca OPC cu anii iar pe altii ii inchide sa se duca la Dobre si Fii daca il tine, viceprimarul dobre are 1 angajat si face incasari de 40 de milioane anual cifra de afaceri.
3
1
Ia verificati-l pe asa zisul sef opc ce relatii are cu Nastase si cati banii are in conturi. Plajele de la Costinesti iahturi etc. Face asta de publicitate a furat manevra de la piedone.
1
0
Foarte bine
1
0
mergeti la PROFI din Abator sambata si duminica , culoarea carnii de pui este verde , cremvustii vineti si carnea de porc ceva incert ....profita de faptul ca duminica nu se fac controale si scot la vanzare toata stricaciunea ..........
2
0
de dragnea ceva, si si-a futut norocul. Ce sa-i faci, un comerciant de succes stie ca trebuie sa dea la toata lumea si sa nu zica nimic, ca daca i se urca succesul la cap pateste ca stan patitul asta.
1
0
in cluburile din nordul statiunii mamaia cand veti intra? acolo aveti interdictie?va este frica dolmnule horia constantinescu sa deranjati patronii de cluburi....
3
0
Daca nu mergeti in control pe cordonul Saturn Venus la numitul SAVA care are autoservire pe plaja,o sa se intample ca la placintarie.Omul se crede buricul pamantului fiind protejat de fratii Angelescu si face numai ilegalitati.Nu are toalete iar apa din bucataria infecta se scurge in mare.Terenul pe care functioneaza ilegal este al fetei lui IOAN NICULAE luat cu aprobarea celor de la APELE ROMANE.Este asa doamna Bogasiu.....
10
0
Felicitari acestui domn Horia Constantinescu care incearca sa faca putina curatenie printre acesti nenorociti care ne pun in pericol sanatatea pentru simplul motiv dorinta de imbogatire .Sa nu va lasati intimidat domnule Horia.Porniti controale severe si pe litoral .
13
2
Mai grav e faptul ca un comerciant corect vine sa cumpere marfa.Acesti borfasi iti da acte de provedienta corecta ca totul fiind corect.Acel om va vinde acea marfa ferm convins ca e proaspat si se ajunge la belele.Controale cat mai multe depozite ptr ca de acolo se incepe prost.Iata dovezi clare.
15
0
Nu mai suport! Javrele astea, precum nemernicul de la Cuptorul cu placinte, vor sa faca bani indiferent de risc. Daca ei se pisa pe sanatatea populatiei, hai sa ne pisam si noi pe fata lor!
20
1
Casa maimutelor de orice rang
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218