REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

CIRC pe podul de la Agigea! Şoferul unui microbuz a blocat traficul după ce a fost amendat de poliţişti

CIRC pe podul de la Agigea! Şoferul unui microbuz a blocat traficul după ce a fost amendat de poliţişti

Replica API 3 mai 2017 | 00:00 396

Agitaţie mare pe podul de la Agigea! Asta după ce şoferul unui microbuz a fost sancţionat de oamenii legii întrucât numărul pasagerilor depăşea numărul locurilor disponibile. Mai exact, mijlocul de transport în comun era dotat cu 15 locuri, însă numărul total al persoanelor depășea 25. Ca o metodă de protest, şoferul a blocat cu microbuzul accesul pe podul de la Agigea.

Evenimentul a avut loc la ora 6.25 în cursul dimineţii de 2 mai a.c., iar protagonistul este Mihai Cocoșilă, în vârstă de 40 de ani, din localitatea Independenţa, care efectua curse pe traseul Topraisar- Constanţa. Circulaţia a fost deviată pe sensul opus de mers timp de aproximativ 40 de minute. Ulterior, a fost condus la sediul Poliţiei Rutiere din Constanţa unde i s-a întocmit dosar penal pentru blocarea cu intenție a drumului, iar permisul de conducere i-a fost suspendat, el fiind amendat şi cu suma de cu suma de 9.000 de lei.

Precizăm că bărbatul în cauză nu este la primul incident de acest fel, în trecut fiind amendat pentru aceleași nereguli. Mihai Cocoșilă a fost dus la audieri la sediul Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, iar la ieșire nu a dorit să dea nici o declarație. Șoferul va fi cercetat în libertate pentru fapta sa.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
esti zdreanta oligofrena analfabeta sai lingi la gauaza pe soferi de microbuze latura ce iesti
0
0
microbuze mercedes de transport marfa modificate in transport persoane de fel si fel de tractoristi,circuli nesigur ,inghesuit chiar daca ai loc,soferii le fac jocul patronilor din slugarnicie sau cointeresare ,insusindu-si banii celor in picioare
0
0
Omul are dreptate . Pe Simpa Trans nu ii amendeaza nimeni ca fac curse speciale prin statiuni fara licente si cu oameni peste capacitate. La Vama Veche microbuzul lui Raim interlopul a carat oameni toata noaptea de 1 mai fara licente de traseu si cu 40 de oameni in 16 locuri pe sub privirele ingaduitoare ale filtrelor de circulatie
1
0
Asta l-as bate cu prosopul ud, pana lesina. De ce nu a blocat parcarea IPJ ? Ce vina aveau ceilalti participanti la trafic ?!
2
0
cu salariu minim pe economie, s-au trzit miltienii sa controloeze maxi taxi. de ce nu i controlati ma miltienilorm pe interlopii aia va e frica sau sunteti prietenii lor? de ca va luati de oamenii saraci? ca va merge de aia
2
1
TARAN BASIT CU PORUMBAR
4
2
permisu anulat pe viata,si batut in coaiee cu ciocanu pana vomita
5
2
Te doare capul cind vezi citi prosti conduc microbuze ! Auzi la el , oligofrenul ... sa blocheze podul ! Permisul anulat pe viata pt acest Cocosel !!!
5
1
cazanul ala cu vechime de 15 ani vechime era folositpentru transportul de persoane? avea itp luat corect la 6 luni cum prevede legea , inca suntem in lumea a treia
7
1
Sa fie controlati mai des si sa li se aplice amenzi usturatoare,noi calatori platim acest confort inghesuit ca sa iasa bani multi la cursa soferilor.
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614