REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Circ perpetuu la Medgidia! Vezi DOCUMENT de la şedinţa de Consiliu Local!

Circ perpetuu la Medgidia! Vezi DOCUMENT de la şedinţa de Consiliu Local!

Replica API 30 martie 2018 | 09:19 791

Valentin Vrabie

Municipiul Medgidia “se scaldă” de câteva luni într-un perpetuu scandal: primarul Valentin Vrabie nu se mai înţelege cu viceprimarul Luminiţa Vlădescu, aşa că nu există şedinţă de Consiliu fără circ, comentarii în contradictoriu ori acuzaţii şi de o parte, şi de cealaltă. Colac peste pupăză, Valentin Vrabie a demisionat şi din ALDE, iar gestul său a fost urmat de unul dintre consilieri, Nicolae Tutungiu.

Dacă în cazul primarului nu se pune problema să îşi piardă mandatul, legea e clară în cazul consilierilor: dacă demisionează sau le este retras sprijinul politic, rămân fără funcţii în consiliu.

Joi, 29 martie, pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Medgidia s-a aflat şi un punct privind încetarea mandatului de consilier al lui Nicolae Tutungiu, ca urmare a demisiei din partid, respectiv un proiect de validare a următorului membru activ din lista ALDE de candidaţi la alegerile locale.

Proiectul care îl viza pe Tutungiu a trecut fără probleme, însă cel privind validarea unui alt consilier a fost retras de primarul Vrabie, pe motiv că o persoană a venit cu o cerere în atenţia administraţiei locale - click pe imagine!:

În realitate, este vorba despre „războiul” dintre demisionarii din ALDE şi actuala conducere a ALDE Constanţa, care l-a exclus din partid pe următorul din lista de candidaţi – Romeo Teodorescu. Urmare a excluderii, ALDE a transmis următorul nume din listă, şi anume Liviu Chiriţă. Doar că, ghinion! Vrabie a retras proiectul privind validarea, până la... clarificări.

Reprezentanţi ai ALDE, dar şi ai PSD, susţin însă că Vrabie a retras proiectul întrucât ar şti că, dacă ajunge în consiliu, Chiriţă i-ar fi ostil, spre deosebire de situaţia în care Teodorescu ar fi ajuns consilier.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ai dreptate donm Vasile dar lumea din oras la votat impreuna cu dr Popa care e si consilier local cu ing Maxim ei lau adus pe asta in oras lumea din oras pe astia sai traga la raspundere stitit ce raspuns a dat Popa cand a fost intrebat de ce nu se ieftinesteapa a zis ca lumea e proasta si uita ce sa promis in campanie asa ca sa meraga locuitorii acestui oras la sedinta de consililu i sa dea socoteala acest consililer local si cei de la M10 ca asa ii place primarului circ sa se victimizeze
1
0
La Navodari e la fel, acelasi circ. Numele sunt diferite.
1
0
Negoita de la Cernavoda e smecher fura si tu reteta ! Da comision si nu mai ai parte de hartuiala ! Urmareste si e limpede !
1
1
Nu cred ca Medgidia merita sa aiba soarta asta si sa fie condusa de un impotent politic si administrativ, un habarnist fara pereche. Orasul asta nu a avut niciodata la conducere un prost mai mare ca Vrabie, un incult agramat si semianalfabet, un laudaros, un om plin de el care sufera grav de mitomanie dar si de mitocanie. Indiferent ce ar face, tot un taranoi va ramane. A distrus un oras intreg si destinele a zeci de mii de oameni. Rusine primare, habar n-ai pe ce lume traiesti, esti total aerian si tu si echipa ta de incompteneti. Ati nenorocit Medgidia!
8
1
Astia nu sunt decat o gasca de golani,proxeneti si betivani.Lolek si Bolek,Vrabie si Tutungiu dati afara pe usa din dos de ALDE se cred foarte isteti dar asta e doar in mintea lor,sunt doar niste penibili bufoni,iar mascariciul de serviciu Romeo Teodorescu si-a luat-o in bot atat la alegerile locale cat si acum cu circul asta ieftin de a incerca sa intre in consiliu doar ca asa vrea "marele" Vrabie,ajutand-ul chiar.Niste panarame ieftine.Sa nu mai vorbim si de tradatorul Paun,sluga lui Vrabie care ne dovedeste inca o data ca primarul detine controlul in ALDE Medgidia.Huuuoooo javrelor.
14
1
cesa facem asa a vrut urea sa voyeze un circar care sa imbogatit pe spatele altora si acum face pe competentul un fariseu care cand ii va veni vremea adevarului sa l vedem
11
2
vrabie este un primar de tot rahatul. vede el la alegeri. nu a facut nimic bun in oras
14
1
Muta-te la PMP !Te asteptam mandatul urmator la Costinesti sa defilezi pe strazile comunei aratandu-ne ce fel de om onest si grijuliu esti fata de locuitorii comunei noastre ca de ai tai nu esti in stare.Ai mare curaj sa imbarbatezi sa candideze unul care nu-i instare de familia lui dar de o comunitate nici atat fara soacra .
6
4
Jos psd hoti au furat tara
9
11

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614