REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.8° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

CIRCUL Bellucci a dat DRUMUL la SPECTACOLE fără AUTORIZAȚIE de securitate la incendiu

CIRCUL Bellucci a dat DRUMUL la SPECTACOLE fără AUTORIZAȚIE de securitate la incendiu

Replica API 7 iulie 2020 | 00:23 7529

Ţinând cont de problemele legate de obţinerea autorizaţiilor de funcţionare pe care circurile din Mamaia le-au întâmpinat în anii trecuţi, iată că nici acum lucrurile nu stau mai bine. Circul Bellucci îşi începe seria de spectacole pe litoral fără a avea autorizaţie de la ISU Dobrogea. Totodată, angajaţii circului au avut o reacţie acidă la adresa reporterilor care au întrebat dacă în timpul spectacolelor pe care le desfăşoară vor fi luate în considerare măsurile de protecţie împotriva Coronavirus.

De luni și-a deschis porțile

Circul Bellucci, amplasat în staţiunea Mamaia, și-a început luni, 6 iulie, seria de spectacole dedicate atât celor mici, cât şi celor mari. Deşi ne aflăm încă în starea de alertă, reprezentanţii circului şi-au arătat indignarea faţă de întrebările legate de respectarea măsurilor de prevenţie a infectării cu Covid-19.

Reprezentanții, recalcitranți

Întrebaţi dacă spectacolele se vor desfăşura în aer liber sau într-un spaţiu închis, în contextul pandemiei de Covid-19, reprezentanţii circului s-au arătat deranjaţi, susţinând că nimeni nu-şi asumă riscul nerespectării măsurilor de prevenţie. Spectacolele vor avea loc în aer liber, iar angajaţii oferă asigurări că măsurile de distanţare socială vor fi respectate.

Circul Bellucci a depus solicitare de obţinere a autorizaţiei de securitate la incendiu privind amplasamentul provizoriu şi, potrivit reprezentanţilor ISU Dobrogea, atât documentaţia depusă, cât şi locaţia în teren urmează a fi analizate.

D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ca au de la dsv
0
0
Ce mah, ati vrut sa intrati moca si nu v-au lasat?
0
1
Functioneaza fara nicio autorizatie din '89 si nu mai zice nimeni nimic
3
0
Si in Piata Ovidiu sunt restaurante fara autorizatie de Securitate la incendiu.
4
0
Dar despre o gramada de scoli care functionraza fara autorizatie la incendiu, ce putem spune ?
2
1
Sa fie trasi la raspundere pentru concurenta neloiala! Sa vada ei ce inseamna adevaratul circ! Evident ceea ce am spus trebuie tratat ca fiind un pamflet!
1
0
Pai , sa vii sa faci reprezentatii de Circ inr-un oras care in esenta lui este un mare....Circ !? Intr-un cuvant astia incearca sa vanda castraveti gradinarilor !
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218