REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Circulaţia pe o stradă din Constanţa revine la normal, după două săptămâni de HAOS pe sens unic!

Circulaţia pe o stradă din Constanţa revine la normal, după două săptămâni de HAOS pe sens unic!

Replica API 13 noiembrie 2019 | 01:21 377

Pe două benzi

Pe două benzi

foto: Primăria Constanţa

Circulația pe strada Dumitru Marinescu, restricționată în urmă cu câteva săptămâni pe un singur sens de mers, revine cum a fost, pe două sensuri de mers, pe sectorul de drum cuprins între strada Eliberării și strada Ion Roată. Anunțul a fost făcut de primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, după o întâlnire cu agenții economici din zonă.

“Vom aplica mai multe măsuri. Vom pune stâlpișori la toate blocurile, indicatoare către parcări și indicatoare cu oprirea interzisă cu excepția rampelor pentru aprovizionare. Până când se va regla circulația aici, Poliția Locală va trimite un echipaj pentru fluidizare. Nu este normal ca oamenii să meargă pe stradă pentru că nu au trotuare pe care să circule”, a declarat primarul Decebal Făgădău, după întâlnirea cu agenţii economici.

Începând de marţi, 12 noiembrie, Confort Urban va demara operațiunea de montare a stâlpișorilor pe sectorul de trotuare în dreptul blocurilor din această zonă, astfel încât să crească gradul de siguranță pentru pietoni și montarea indicatoarelor de oprire interzisă cu panou adițional cu ridicarea mașinilor.

Reamintim faptul că în acest cartier au fost amenajate anul acesta mai multe parcări cu sute de locuri, astfel încât rezidenții să poată parca civilizat și să nu mai urce autoturismele pe trotuar.

Primăria Municipiului Constanța informează că se analizează posibilitatea ca revenirea la dublu sens de mers pe strada Dumitru Marinescu să se facă și pe sectorul cuprins între strada Ion Roată și strada Fulgerului.

"Rugăm conducătorii auto să circule cu atenţie şi să respecte semnificaţia semnalizării rutiere amplasată în zonele respective", transmite Primăria Constanţa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand pui stalpisori si in pizda ma-tii, dom' primar?
1
0
Cand pui stalpisori si pe strada Voievozilor, dar prelungirea Tulcei la unitatile militare, ca asfalt ai pus un rahat? Darin HC pui stalpisori?
1
1
ai nenorocit orasul...de 2 luni e jale in oras. pe dumitru marinescu ai facut un kkt, cateva locuri de parcare. noi ceilalti care nu am prins loc unde parcam?
4
0
Vreau bani sa am valoare - este deviza mea... de voi direct in Beidaud ma doare !
14
0
O sa cada si Fatalau si o data cu el toti stalpisorii! Numai ca cineva a facut bani grei cu acesti stalpisori inutili. As vrea sa stiu si eu cine a castigat din aceasta smecherie.Oare si Fatalau!?
19
3
Analfabeti si hoti de mare clasa. Sper sa Infundati puscaria cu un stalpisor pe post de perna!
22
3
Fagadau cel mai cretin primar !
22
2
oare cat costa un stalpisor ai distrus tot orasul la cati bani costa stalpisori faceai o parcare cu etaj
24
2
PUNE STALPI SI PE TULCEI SI PE BADEA CARTAN LA MATA !!! BABU ISI FREACA MAINILE, CA PORMA DE LA CATUSE NU MAI POATE
19
0
Esti pe drumul pecare trebuie sa fii, Fagadau. Nu iei mai mult de 20 la suta la locale, cu toti lingaii si tiganii tai ! Esti istorie, cu toate cacaturile tale de prost inadecvat!
27
2
De ce nu pui stalpisori pe Hasdeu, unde trotuarul e blocat in permanenta de masini si pietonii sunt nevoiti sa mearga numai pe strada?
25
5
Fagadau cel mai dobitoc primar
32
1
MONTATI STALPISORI ASFALTATI SOSELE - SENSURI UNICE - BLOCATI STRAZI CAT MAI SUNTETI PRIMAR ... ORICUM NU VA MAI VOTEAZA NICI DRAQ !!!
39
1
Propunem sa-ii punem stalpisori si borduri si pe sicriul lui FAGADAU SI BABU SI FAMILIILE LOR, pentru ca meritati la cate lucruri proste a-ti facut in orasul asta. Cine va mai vota PSD-UL in constanta ,sa dea dumnezeu sa-i manance canceul
33
2
Primar handicapat,a umplut orasul de stalpisori. Un stalpisor,5 voturi in minus pentru el si ciuma rosie...
40
2
Cel mai prost primar din Europa....
54
3
Veorica a luat prea multe voturi la Constanta. Mai trebuie stalpisori!
43
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102