REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

CIRCULAŢIA RUTIERĂ ÎN ZONA POARTA 1, ÎNCHISĂ ÎN TIMPUL LUCRĂRILOR DE ASFALTARE! Iată până când este interzis accesul!

CIRCULAŢIA RUTIERĂ ÎN ZONA POARTA 1, ÎNCHISĂ ÎN TIMPUL LUCRĂRILOR DE ASFALTARE! Iată până când este interzis accesul!

Replica API 15 septembrie 2018 | 00:04 489

Atenţie, constănţeni! Traficul din zona Poarta 1 este închis circulaţiei rutiere. Motivul îl constituie continuarea lucrărilor de asfaltare şi modernizare. Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, continuă lucrările de modernizare și reconfigurare a zonei de acces în Poarta 1, cu reabilitarea carosabilului pe strada Termele Romane.

Marți și miercuri, 11 şi 12 septembrie, s-au efectuat lucrări de frezare, urmând ca joi şi vineri să fie turnat covorul asfaltic. Potrivit reprezentanţilor Confort Urban, traficul rutier este închis până mâine dimineaţă, sâmbătă, 15 septembrie, pentru autoturisme, având acces până la fostul restaurant “Vraja Mării” doar autobuzele RATC, ca să aflăm în jurul orei 17.30 că nici acestea nu mai coboară până la Poarta 1.

“Circulaţia rutieră este închisă în zona Poarta 1 până mâine dimineaţă (15 septembrie - n.r.). Excepţie face transportul public în comun, autobuzele fiind lăsate să circule până la cap de linie. Circulaţia a fost oprită pentru ca lucrările să poată fi executate corespunzător.”, a precizat pentru Replica de Constanţa directorul tehnic Confort Urban, Claudiu Rădulescu, în după-amiaza zilei de vineri.

Ulterior, în jurul orei 17.30, reprezentanţii RATC au transmis faptul că nici autobuzele RATC nu vor mai ajunge în zona Poarta 1, ultima staţie fiind la Poarta 2. "Mijloacele de transport în comun nu vor mai coborî pe strada Termele Romane, ci vor opri în stația de la Poarta 2. Astfel, liniile 44, 51, 51b, 101c vor circula pana la Poarta 2.", au declarat reprezentanţii RATC.

Ca rută ocolitoare, şoferii pot folosi strada Marcus Aurelius, care va fi transformată din stradă cu sens unic în stradă cu dublu sens, pentru a se putea accesa portul turistic sau centrul vechi.

“Mijloacele de transport în comun nu vor mai coborî pe strada Termele Romane, ci vor opri în stația de la Poarta 2. Măsura este luată ca urmare a lucrărilor de reconfigurare și modernizare a zonei, iar restricțiile se aplică pe strada Termele Romane, tronsonul cuprins între strada Traian și bulevardul Regina Elisabeta, și pe Valea Portului, tronsonul cuprins între Poarta 3 de acces în port și strada Termele Romane. Ca rută ocolitoare se poate folosi strada Marcus Aurelius, care va fi transformată din stradă cu sens unic în stradă cu dublu sens, pentru a se putea accesa portul turistic sau centrul vechi. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și rugăm conducătorii auto să utilizeze celelalte artere rutiere.”, au precizat reprezentanţii Primăriei Constanţa.", au precizat reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Reamintim că la începutul săptămânii reprezentanţii Primăriei Constanţa dădeau asigurări că circulaţia va fi restricţionată, circulaţia în zona Poarta 1 din Constanţa fiind oprită alternativ, pe câte un sens de mers.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Muie cine primeste ?????
0
0
ati sos piatra cubica futu-va-n gat de hoti !!! Piatra care era dinainte de razboi acolo. Acum asfaltati din doi in doi ani cu para-ndarat hotilor !!! Multa muie cu cacat fagadau !!! Muie dragnea, muie pesede !!!
4
1
Sa ezista o lege care stipuleaza functie de nr. de locuitori procentajul intre parcarile cu plata si cele fara?Ma gandesc ca din impozitele pe vehicule corect ar fi jumi-juma dar talharii le fac pe toate cu plata.Ma duc la parchet laminat si scriu dupa dictare sa plece bagadau dupa mazariche sa se dea cu parapanta in Madagascar!
3
1
E o parcare de cateva mii de locuri la poarta 1, nu inteleg de unde atata plans pe aici. Sau plangeti ca nu a facut parcare pana "la botu calului" ?
2
1
Pai e parcarea de la poarta 1, este foarte mare Aaaaaa.....e cu plata, si marinarii care merg la ANR nu au bani
12
3
Niste locuri de parcare cand dracu facem ? Macar unu in plm. Ati montat stalpi peste tot , dar locuri de parcare pwla.
12
3
Mai ducetiva in plm ca orice sar face sunteti vesnic nemultumiti
12
11
Au facut cacatul praf. In loc sa lase spatii de parcare, ca vara vine multa lume la faleza, la Cazinoul pulii... Sau oameni care vin cu treaba la Capitanie si nu au unde-si lasa masina, ca doar nu vin de peste drum.
12
4
In orice oras civilizat genul asta de lucrari se faceau daca nu noaptea macar in afara orelor de varf. Au blocat toata peninsula inclusiv accesul in port pe la 1 bis soseaua ce trece pe langa port cand ar putut sa lucreze in alte intervale orare dar.....
12
4
poporul va intelege , dar faceti lucrari de calitate care sa tina cel putin 5 ani ...scuze si acuze ....nonprofesionalism
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218