REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Circulaţia rutieră va fi resistematizată în oraşul Hârşova

Circulaţia rutieră va fi resistematizată în oraşul Hârşova

Replica API 5 aprilie 2021 | 00:00 1459

Primăria Hârşova a adus la cunoştinţă cetăţenilor faptul că circulaţia rutieră din localitate va fi resistematizată.

click pe imagine

"Vă aducem la cunoștință faptul că, urmare numeroaselor sesizări venite din partea dumneavoastră, privind circulația rutieră din localitate, Primăria Hârșova a demarat lucrările de sistematizare rutieră a orașului.

Această procedură răspunde nevoii de confort și securitate a hârșovenilor, având ca obiectiv principal ridicarea potențialului de utilizare a zonei.

Menționăm faptul că a fost realizat un proiect în acest sens, de către o firmă specializată în fluidizarea și sistematizarea traficului, proiect ce a primit avizul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța - Serviciul Rutier.

Astfel, începând cu data de 1 mai, cele mai importante schimbări propuse a fi aduse traficului în oraș vor fi următoarele:

- Limitarea accesului autovehiculelor pe strada Vadului, pe o lungime de 80 de m, de la intersecția cu Str. Revoluției și până în dreptul Casei de Cultură Carsium pe toată perioada verii (H2) ;

- Înființarea unui sens giratoriu la intersecția Str. Libertății cu Str. Revoluției (H5) și înființarea altuia la intersecția str. Nicolae Țîrcă cu str. Ion Cotovu și Str. Transilvaniei (H7) ;

- Înființarea drumurilor cu sens unic pe porțiuni din Str. Vadului, Str. Constanței, Str. Liniștei și Str. Alexandru cel Bun, conform figurii H4 ;

- Realizarea unui sens giratoriu la ieșirea din localitatea Hârșova spre mun. Constanța, la intersectia cu DN 22A (drumul spre Tulcea), cu sprijinul DRDP Constanța.

Informații suplimentare despre acest proiect vor fi prezentate în ediția din această lună a Gazetei de Hârșova.

Pentru a fi cât mai aproape de nevoile dumneavoastră, așteptăm propuneri și sugestii, pe care să le supunem atenției specialiștilor și în funcție de care să actualizăm permanent sistematizarea rutieră a orașului, adaptat la realitate și la necesitatea sporirii confortului dumneavoastră.

D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614