rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 23 octombrie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

CÎRJALIU: Ciobanu a CUMPĂRAT un SUV cu 3.000 de lei și l-a vândut cu 65.000 de lei! Video

Primarul din Agigea, Cristian Maricel Cîrjaliu, a fost prezent în studioul Replica, unde a discutat, în cadrul unui interviu, despre proiectele din comună, despre scandalul legat de dorința celor de la USR de a-l demite, însă au fost abordate și alte subiecte de interes pentru cetățeni, inclusiv legate de problemele de la nivel național.

”Toată această situație este o piesă de teatru în care, din păcate, joacă 2 actori. Eu îl asimilez pe Gabriel Ciobanu ca fiind Pinocchio, cel care minte și îi crește nasul. Dânsul a organizat o piesă de teatru prin parcurile făcute de Primăria Agigea și primarul Cîrjaliu. Este foarte ușor să nu muncești niciodată și să vii să te așezi la de-a gata și să faci teatru. Localitatea Agigea este, din păcate, cuprinsă de această febră a lui Pinocchio, care minte foarte multă lume. Eu nu sunt stresat, abia aștept să depună aceste semnături și de aici încolo trecem la actul 2, sfera penalului. Strângerea acestor semnături, procedura și toate această tevatură vor forma cazul unor acuzații penale pe care le voi formula în timp util”, a spus Cristian Cîrjaliu.

”Este o hotărâre judecătorească și spune altceva”

”Spre exemplu, el spune că din cauza mea nu funcționează Consiliul Local Agigea, ori avem o hotărâre judecătorească de instanță care spune altceva. «În mod suplimentar, în sensul fundamentării concluziei neadoptării celor două proiecte de hotărâre din cadrul ședinței din 12 noiembrie 2020, instanța a reținut că ulterior, în ședința extraordinară din 15 decembrie 2020, procesul verbal de ședință care a fost adoptat în unanimitate, context în care reclamantul Ciobanu Gabriel a solicitat să se consemneze ca amendament la procesul verbal de ședință că în ședința anterioară, președintele de ședință a anunțat rezultatul votului după numărarea buletinelor de vot, dar nu a supus spre aprobare întreg proiectul de hotărâre privind alegerea viceprimarului, amendamentul menționat fiind votat, elemente care infirmă poziția reclamantului Gabriel Ciobanu. În acest sens, Tribunalul Constanța constată că în cauză nu se poate reține în nicio modalitate emiterea unui act unilateral. Fapt pentru care va respinge ca neîntemeiată cererea de chemare în judecată formată de reclamantul Ciobanu Gabriel». Are cunoștință, dar el fiind mincinos, minte oamenii cu documentele în față. El minte cu nerușinare și când respiră. Asta este situația, iar consecințele le vor cunoaște împreună, atât Ciobanu, cât și echipa pe care o coordonează, o echipă de mincinoși”, a mai spus primarul din Agigea.

Blocajul de care sunt acuzat e că nu au adoptat ei două hotărâri de Consiliu

”Blocajul de care sunt eu acuzat e din cauza faptului că nu au adoptat ei două hotărâri de consiliu. Fapt pentru care i-am chemat în ședință și le-am povestit că pe ordinea de zi există un singur proiect, cel legat de alegerea comisiilor. Dânșii mi-au respins ordinea de zi, au făcut un abuz în serviciu. Fără aceste comisii nu poate funcționa Consiliul Local și nu se pot introduce proiecte de hotărâri pe ordinea de zi. Nu au vrut să voteze alegerea comisiilor. E un circ ieftin pe care Gabriel Ciobanu l-a regizat împreună cu alte persoane împotriva mea, minte cetățenii, minte și povestește lucruri neadevărate. Ce încredere poți să mai ai într-un mincinos?”, a mai spus Cîrjaliu.

Despre uniformele elevilor și costurile căldurii din locuințe

”Vom sprijini în limitele legii toți cetățenii care vor depune cereri pentru ajutoarele de încălzire. Așteptăm ca domnii guvernanți să publice și acele norme ca să-i putem ajuta pe oameni pentru că vine iarna. Din păcate, a început școala și nu putem să mai ajutăm elevii din Agigea. Consilierii și-au acumulat un punct negativ foarte greu de dus. Era un ajutor pe care îl acordăm părinților, spre exemplu, unei familii cu doi copii le ofeream 400 de lei. În condițiile în care nu avem un Consiliu Local și nu putem să avem proiect de hotărâri, nu mai putem să le acordăm acest ajutor. Din anul 2008, de când sunt primar, oferim acest ajutor pentru elevi. Este singurul an în care nu-i putem ajuta”, a spus Cristian Cîrjaliu.

Incendiul de la școală, din 2020

”Din păcate, aici am niște vești foarte rele. În luna mai 2020, o anexă a școlii din Agigea a fost incendiată. Până la acest moment, Poliția nu a făcut nici un demers pentru a prinde acești autori, deși au existat imagini cu ei și se cunosc cei care au incendiat-o. Anul trecut, spre exemplu, am sesizat despre un individ din Agigea că fură cereale din Portul Constanța, nimeni nu face nimic, el fură în continuare, ori are acoperire, ori Dumnezeu să înțeleagă ce se întâmplă în acest caz. Avem și o plângere depusă, dar nu s-a făcut absolut nimic”, potrivit primarului.

Proiectele din Agigea

”Parcul Mihai Eminescu este o investiție mai veche pe care am aprobat-o în Consiliul Local anterior, cetățenii sunt foarte bucuroși că realizăm locuri de joacă pentru copii, activități conexe pentru a întreține și a moderniza acest parc. Lumea primește cu mare bucurie această investiție, investiție care reprezintă o normalitate în zilele noastre. Am trei proiecte foarte importante: construcția unei creșe, construcția unei școli, dar și o rețea de gaze pentru Lazu. Toate proiectele sunt pentru comuna Lazu. De când a venit acest individ în localitatea Agigea și a reușit să-și facă o majoritate nu reușim să ne revenim și vom pierde aceste proiecte. Ei trebuie să înțeleagă un lucru foarte clar: aceste investiții nerealizate din cauza lor sunt abuz în serviciu. Este un parc industrial, o investiție de aproximativ 300 de milioane de euro, în apropierea comunei Lazu. Zona industrială Agigea are o suprafață de 600 de hectare în proximitatea localității Laxu. Investitorul dorește să ridice o a treia hală, aceștia au realizat și drumurile și doresc să ni le ofere, dar nu putem să facem acest lucru din cauza faptului că nu avem Consiliu Local”, a explicat Cîrjaliu.

Atacuri personale și lupta politică de la nivel național

”Cu siguranță, aceste atacuri sunt personale și o luptă de a prelua primăria. Există și oameni care cred aceste lucruri. Ei au spus că au strâns semnăturile, dar ieri umblau după semnături, ei mișună după semnături încă. Eu abia aștept să le depună, să vedeți ce nepregătiți sunt și ce gafe au făcut ei. În primul rând, eu și echipa din cadrul Primăriei avem o pregătire superioară în administrația publică locală. Sunt primar din 2012, lumea m-a ales, am în spate 12 ani de realizări, gaze, casă de cultură nouă, am preluat Agigea cu 1,9 km de canalizare, astăzi, avem 60 de km, am făcut dispensar nou-nouț, avem cea mai frumoasă școală, parcuri, am asfaltat străzi de toți banii pe care i-am avut. Primul lucru a fost atunci când l-au dat afară pe DJ Stelică (Stelian Ion). Am fost amenințat de oamenii de la USR că Stelian Ion îmi va face plângeri, abia aștept să o văd și pe asta. E noaptea minții. USR-iștii au votat la Bruxelles căsătoriile între aceleași genuri. De asta v-am trimis acolo, să votați prostii? Aceste specimene de oameni trebuie excluse din politică. Eu nu pot să mă uit în ochii copiilor mei și să-i felicit că doi bărbați au făcut un copil. S-au dovedit a fi incompetenți, nu știu să fi dat o lege în 9 luni, nici măcar o lege bună, au vândut tot, au împrumutat țara mai mult decât a făcut-o altcineva. Au reușit într-un an de guvernare să dubleze gazele, curentul electric, au dublat toate prețurile. Suntem târâți spre o prăpastie din care nu mai avem ieșire. Ne îndreptăm către 50% rata îndatorării. Nu e posibil ca într-un an de zile să distrugă o țară. Această guvernare din ultimul an de zile este un dezastru. Vor să ne îngrădească drepturile garantate din Constituție. La UNTOLD au putut merge fără măști, pe străzi nu avem voie. La școli nu au avut voie să meargă părinții. Ei vor să distrugă totul, familia, tradițiile românești, ei vor să ne despartă”, a mai spus Cristian Cîrjaliu.

Proiecte de viitor: modernizarea comunei Agigea și despre dizolvarea Consiliului Local

”Proiecte de viitor am mai multe și proiectul meu cel mai de suflet este modernizarea comunei Agigea. Vreau să am o comună liniștită, să nu avem infracționalitate, să nu avem droguri. Am întâlnit părinți care m-au uimit când au spus că erau doar niște mugurei care te făceau să te simți bine, am rămas șocat de acest lucru. Domnul Ciobanu se asocia cu un traficant de droguri din Agigea. Acei traficanți de droguri au fost arestați recent. Proiectul meu este ,,Agigea, o localitate curată”. O autorizație în Agigea iese între 24-100 de ore, trebuie să înțelegem că noi trebuie să venim în sprijinul cetățeanului și să venim în întâmpinarea lui, nu să-l ținem la cozi interminabile. Vreau ca oamenii care vin la mine să fie împăcați că facem lucrurile așa cum spune la lege. Acolo stăm foarte bine. De o lună și jumătate am depus eforturi de a strânge aceste semnături pentru a ne delimita de toxicitatea acestui consiliu local. Vreau să vă spun că oamenii au venit la noi și ne-au spus că vor să semneze. La acest moment, avem 2.200 de semnături strânse pentru dizolvarea Consiliului Local, pentru că în patru luni de zile nu a adoptat nici măcar o hotărâre de consiliu. Noi le avem deja strânse, mai avem de strâns, ca să le arătăm oamenilor că noi suntem cei care le dorim binele”, a mai spus primarul.

”SUV cu 3.000 de lei”

”Domnul Ciobanu a cumpărat un SUV cu 3000 de lei de la o societate și l-a vândut cu 65.000 de lei și nici nu-l declară. Acest om este un infractor de drept comun. Tot ce spun îmi asum”, a declarat Cristian Maricel Cîrjaliu, primarul din Agigea.

Mai multe detalii despre subiectele discutate puteți urmări în materialul video de mai jos:

Liliana IONIȚĂ

vineri, 24 septembrie 20214547
SKINMED CLINIC, Centrul de Excelență Dermatologie București
GANDUL.RO
'De ce nu te-ai vaccinat, mamaie?'- Răspunsul incredibil dat de o bătrânică de 80 de ani medicului de la Urgențe
mai mult...Interviuri
14 oct 00:11InterviuriFelicia OVANESIAN (I): SUTE de TERENURI din Mamaia și Satul de Vacanță, folosite GRATIS de operatori. VIDEO

Felicia Ovanesian a intrat în istoria Constanței ca primul city manager al orașului. Venit din mediul juridic, cu o...10559

16 oct 00:03InterviuriFelicia OVANESIAN (III): Eu NU mă COMPORT în PRIMĂRIE ca pe MOȘIA mea3293
25 sep 23:55InterviuriHoria ȚUȚUIANU: LUNGOCI, RĂSĂUȚEANU, VIȘAN... posibili CANDIDAȚI PSD la Primăria CONSTANȚA. VIDEO!3588
15 oct 00:10InterviuriFelicia OVANESIAN (II): Este POSIBIL ca PUZ-ul Marilor Bulevarde să fi fost BLOCAT intenționat! VIDEO

Registrul Spațiilor Verzi și PUZ-ul marilor bulevarde sunt două subiecte ”cu greutate” care au stârnit, de-a...6348

18 sep 00:18InterviuriAdriana CÂMPEANU vrea mai mulți PSIHOLOGI în ȘCOLI2010
22 oct 00:04InterviuriFlorin CHELARU va REZOLVA problema alunecării de teren de la Piața de Pește! Video2160
22 oct 00:04InterviuriArh. Cristiana POPESCU, USR: REGISTRUL SPAȚIILOR VERZI trebuia făcut de MULT TIMP! Video

Cristiana Popescu, consilier local USR, este unul dintre puținii oameni din Consiliul Local care se pricep la urbanism....1093

16 oct 00:08InterviuriDr. Constantin DINA: VACCINUL pe bază de ARN Mesager oferă cea mai mare PROTECȚIE! Video7355
16 oct 00:08InterviuriBOURCEANU, PNL: Am avut un primar Mazăre care se ocupa de Mamaia și un Făgădău care se BARICADA în BIROU! VIDEO2689
8 oct 00:09InterviuriPrefectul COȘA: Constanța va intra în CARANTINĂ de NOAPTE deocamdată, nu în LOCKDOWN! Video

Până joi, 7 octombrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.318.367 de cazuri de infectare cu noul...8505

7 oct 00:07InterviuriLucian LUNGOCI, un posibil CANDIDAT la Primăria Constanța. VIDEO2064
22 sep 00:03InterviuriDETALII INTERESANTE din CARIERA PROCURORULUI CRIMINALIST Zafer SADÎC! Video4297
Vremea
19°16.2° - 19° sâmbătă, 23 octombrie 2021
ConstanțaUmiditate: 65%
Vânt: 3.5 m/s
Presiune: 1019 milibari

Loto
6/49252124482
5/40392012342436
joker21918273920
Horoscop
mai mult...SPSportRT
23 oct 23:55SportTenis: Simona Halep, învinsă de Maria Sakkari în sferturi, la Moscova

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a fost învinsă de grecoaica Maria Sakkari, cu 6-4, 6-4, vineri, în...511

23 oct 23:56SportTenis: Irina Begu s-a oprit în sferturile turneului de la Tenerife

Jucătoarea română de tenis Irina Begu a fost învinsă de americanca Ann Li, cu 7-5, 7-5, vineri, în sferturile de...207

23 oct 23:54SportCine este Maria Sakkari, adversara Simonei Halep în sferturi la Moscova

Are toate motivele să fie fericită, calificarea în premieră la Turneul Campioanelor fiind rodul celui mai bun sezon...354

23 oct 23:53SportMitică Dragomir: 'Dar ăia care beau cola și mănâncă parizer știu ce conțin aceste produse?'

Fostul președinte LPF, Dumitru Dragomir, a declarat pentru GSP.ro că Liga 1 trebuie să accelereze vaccinarea, care...926

Local
23 oct 22:35LocalUniversitatea Ovidius organizează concurs de fotografie în cadrul unui proiect european

Universitatea Ovidius din Constanța, în calitate de partener în cadrul proiectului „Health, Solidarity and Social...255

23 oct 22:36LocalȘedință de Consiliu Local: S-a APROBAT predarea a două TERENURI către CNI. VIDEO

Consiliul local al municipiului Constanţa va fi convocat în şedinţă extraordinară, cu convocare de îndată,...768

23 oct 22:36LocalRAZII ale POLIŢIEI TRANSPORTURI! LEMN CONFISCAT în valoare de 28.500 de lei

622

23 oct 00:06LocalCOVID-19: 27 NOI DECESE, la Constanța

Până vineri, 22 octombrie a.c. 43.844 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat, la...645

23 oct 13:38Local10 ani de ÎNCHISOARE, după ce și-a LEGAT tatăl cu LESA CÂINELUI și l-a OMORÂT în BĂTAIE

Mihai Andrei a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracțiunilor de lovire sau vătămări cauzatoare de...782

23 oct 22:35LocalCOADĂ la CENTRUL de VACCINARE de la City Mall

La centrul de vaccinare deschis la City Mall mai multe persoane așteaptă la coadă pentru a primi doza de vaccin,...1134

23 oct 22:36LocalPERCHEZIȚII după ce HOȚII au dat IAMA la Liceul TELECOM!

Polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, sub coordonarea Parchetului de pe lângă...1212

23 oct 22:36LocalCovid-19 la Constanța: 625 de NOI CAZURI de INFECTARE; Incidența pe municipiu este de 12,40

Până vineri, 22 octombrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.534.942 de cazuri de infectare cu noul...1012

23 oct 22:36LocalAMENZI pe BANDĂ RULANTĂ la Constanța pentru nerespectarea măsurilor impuse de pandemie

705

Politică
23 oct 00:00PoliticăUSR: 'Crizatorii' sunt Florin Cîţu, echipa câştigătoare şi preşedintele Klaus Iohannis

Uniunea Salvaţi România i-a răspuns vineri preşedintelui Klaus Iohannis, susţinând că "crizatorii" despre care...151

23 oct 00:00PoliticăStelian Ion: Domnule Iohannis, vă puteţi afişa fără să vă mai ascundeţi chipul uselist

Deputatul USR Stelian Ion l-a acuzat, vineri, pe preşedintele Klaus Iohannis că, alături de Florin Cîţu şi echipa...200

23 oct 00:00PoliticăSimonis: Până în acest moment, premierul desemnat nu a solicitat PSD niciun fel de sprijin

130

23 oct 00:00PoliticăCseke Attila: Normele metodologice pentru legea care reglementează preţul locuinţelor ANL, aprobate

Guvernul a aprobat, vineri, normele metodologice pentru punerea în aplicare a prevederilor legii care vin în sprijinul...294

23 oct 00:00PoliticăGuvernul a aprobat Programul de iarnă în domeniul energetic

Executivul a aprobat vineri, la propunerea Ministerului Energiei, Hotărârea de Guvern pentru aprobarea programului de...152

23 oct 00:06PoliticăParlamentarii ar trebui vaccinați obligatoriu? Răspunsul lui Raed Arafat

873

Interviuri
16 oct 00:08InterviuriDr. Constantin DINA: VACCINUL pe bază de ARN Mesager oferă cea mai mare PROTECȚIE! Video

Medicul Constantin Dina, consilierul personal al președintelui Comisiei de Sănătate din cadrul Camerei Deputaţilor,...7355

16 oct 00:08InterviuriBOURCEANU, PNL: Am avut un primar Mazăre care se ocupa de Mamaia și un Făgădău care se BARICADA în BIROU! VIDEO

Septimiu Bourceanu, senator și președintele Organizației Municipale a PNL Constanța, este dezamăgit de ceea ce se...2689

8 oct 00:09InterviuriPrefectul COȘA: Constanța va intra în CARANTINĂ de NOAPTE deocamdată, nu în LOCKDOWN! Video

8505

7 oct 00:07InterviuriLucian LUNGOCI, un posibil CANDIDAT la Primăria Constanța. VIDEO

Moțiunea de cenzură depusă de PSD, pentru dărâmarea Guvernului Cîțu a trecut, așa că premierul și miniștrii...2064

24 sep 23:56InterviuriCÎRJALIU: Ciobanu a CUMPĂRAT un SUV cu 3.000 de lei și l-a vândut cu 65.000 de lei! Video

Primarul din Agigea, Cristian Maricel Cîrjaliu, a fost prezent în studioul Replica, unde a discutat, în cadrul unui...4549

22 sep 00:03InterviuriDETALII INTERESANTE din CARIERA PROCURORULUI CRIMINALIST Zafer SADÎC! Video

4297

Monden
23 oct 00:00MondenRomânia merge la Oscar 2022 cu filmul lui Radu Jude: Babardeală cu bucluc sau porno balamuc

„Babardeală cu bucluc sau porno balamuc”, de Radu Jude, marele câştigător al Berlinalei de anul acesta, este...173

23 oct 00:00MondenCel de-al treilea sezon din serialul 'Succesiunea' va putea fi urmărit pe HBO GO

Cel de-al treilea sezon din serialul „Succesiunea/ Succession”, producţie recompensată până în prezent cu nouă...131

23 oct 00:00MondenLa ediţia din 2022 a concursului Eurovision din Italia vor participa 41 de ţări

118

23 oct 00:00MondenAngelina Jolie, în izolare din cauza coronavirusului. A fost expusă la el la premiera noului film

Actriţa Angelina Jolie a intrat la ”superizolare” după ce s-a expus la COVID-19 la lansarea filmului...160

23 oct 00:00MondenFiul lui Clint Eastwood se joacă cu moartea. Cum s-a fotografiat Scott în timpul vacanței

Scott Eastwood este dependent de senzațiile tari! Actorul de 35 de ani care a îmbrățișat meseria de actor la...199

23 oct 00:00MondenBryan Adams a cântat la chitară până i-a dat sângele. Starul a postat o fotografie șocantă

Bryan Adams, în vârstă de 61 de ani, știe mai bine ca oricine că arta presupune sacrificiu, după aproape 40 de ani...146

23 oct 00:00MondenFilmul 'A Hero' al realizatorului iranian Asghar Farhadi va reprezenta Iranul la Oscar

Filmul "A Hero" al realizatorului iranian Asghar Farhadi, care a obţinut în luna iulie Marele Premiu al Festivalului...118

23 oct 01:23MondenIlie Năstase, primele declarații despre posibilul divorț de soția sa

Ilie Năstase a oferit primele declarații după ce soția sa, Ioana Simion, a anunțat, pe rețelele sociale, că un...597

23 oct 01:23MondenCatherine Zeta-Jones, impresionată de Castelul Peleș

561

Mapamond
23 oct 00:00MapamondCoronavirus: Moscova închide între 28 octombrie şi 7 noiembrie toate serviciile neesenţiale

Primăria Moscovei a dispus joi ca toate serviciile neesenţiale să se închidă în perioada 28 octombrie - 7...123

23 oct 00:00MapamondFacebook va remunera o parte din presa franceză în baza 'drepturilor conexe'

Compania Facebook a încheiat un acord cu o parte a presei franceze pentru o remunerare a acesteia din urmă în baza...113

23 oct 00:00MapamondRasism: Compania austriacă Meinl îşi abandonează controversatul logo

155

23 oct 23:14MapamondALERTĂ nucleară în Rusia! Un REACTOR a fost oprit în urma unei SCURGERI de vapori

Un reactor de la o staţie situată în apropiere de Rostov-pe-Don, în sudul Rusiei, a fost oprit ca măsură de...492

23 oct 21:30MapamondPandemia de Covid-19 ar putea dura un an în plus la nivel global pentru că țările sărace nu au acces la vaccinuri

Pandemia de Covid-19 ar putea dura cu un an mai mult decât era estimat din cauza faptului că țările sărace nu au...334

23 oct 21:30MapamondDonald Trump a anunţat lansarea propriei reţele sociale. Cum va funcționa `Truth Social`

248

Sănătate
23 oct 00:00SănătateStudiu: Cofeina în exces poate crește riscul de osteoporoză

Consumul de cofeină poate avea atât beneficii, cât și riscuri pentru sănătate. O echipă de cercetare australiană...115

23 oct 00:00SănătateMedic psihiatru: COVID 19 declanșează BOLI NEUROLOGIE și PSIHICE la o treime din infectați

COVID-19 declanşează boli neurologice sau psihice la circa o treime din persoanele care au trecut prin infecţia cu...307

23 oct 00:00SănătateRaport INSP: 92,1% din decesele înregistrate au fost la persoane nevaccinate

Institutul Naţional de Sănătate Publică informează joi că, în săptămâna 11 - 17 octombrie, 37,1% din totalul...113

23 oct 00:00SănătateMS: Încă 2.686 de flacoane de Remdesivir distribuite în spitale pentru tratamentul pacienţilor COVID

Ministerul Sănătăţii anunţă joi că a distribuit o nouă tranşă de Remdesivir în unităţile sanitare cu paturi...109

23 oct 00:00SănătateMinisterul Sănătăţii: 3 pacienţi infectaţi cu SARS-CoV-2, în stare critică, transferaţi în Polonia

Ministerul Sănătăţii informează că, în cursul zilei de joi, trei pacienţi infectaţi cu SARS-CoV-2, aflaţi în...108

23 oct 00:00SănătateMedic: Mulţi adolescenţi nu au avut acordul părinţilor pentru a se vaccina anti-COVID

127

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT