rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 14 august
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

CÎRJALIU, despre CIOBANU: Tu ești un MINCINOS și un zero BARAT! Video

Cristian Cîrjaliu, primarul din Agigea, a fost prezent în studioul Replica, luni, 20 decembrie, în cadrul emisiunii ”Replica Zilei”. Pe această cale vă informăm că, în cadrul emisiunilor, puteți trimite mesaje pe WhatsApp la 0742.138.005, sau puteți să sunați în direct la 0341.453.313. Primarul din Agigea a răspuns tuturor întrebărilor și chiar a vorbit, în direct, cu Gabriel Ciobanu. Din dialog nu au lipsit înțepăturile, de ambele părți, primarul spunându-i lui Ciobanu că este un mincinos (vizavi de o acuzație pe care o făcuse).

Ce urmează după dizolvarea Consiliului Local

”Noutățile nu sunt noutăți, sunt lucruri pe care le știm, așteptăm hotărârea judecătorească și după aceea Prefectura va sesiza Guvernul României pentru emiterea unei Hotărâri de Guvern pentru organizarea alegerilor locale la Agigea. În urmă cu câteva luni, mai precis în luna februarie, s-au gândit anumiți indivizi să facă vâlvă și își pregătiseră un plan de intimidare a mea și a populației din Agigea, dar, din păcate pentru dânșii, referendumul pentru demiterea primarului nu se va ține niciodată pentru că există un dosar penal pe rol și sunt indicii și date foarte clare că pentru strângerea acestor semnături s-au săvârșit foarte multe infracțiuni, peste 200 de semnături sunt falsificate.

Mie îmi pare rău că fostul Președinte al Senatului, Anca Dragu, a venit și și-a asociat imaginea cu acești indivizi de la Agigea. Acești indivizi nu au votat niciun proiect în folosul comunității și nu au venit să sprijine comunitatea care i-a ales și au avut o intenție foarte rea. Ce este cel mai grav în această situație sunt cetățenii care au avut de suferit”, a spus Cristian Cîrjaliu.

Ei au blocat această activitate…

”În fiecare an atribuiam, prin hotărâre de consiliu local, un ajutor financiar în valoare de 200 de lei pentru fiecare copil de la Școala Ion Borcea. Ei au blocat și această activitate, cât și toate celelalte activități ale consiliului local Agigea. Din păcate, strategia de demitere a mea nu le-a reușit. Un an pierdut degeaba din cauza intereselor lui Datcu Matei Alin și a oamenilor care stau în spatele acestui individ. Din păcate, pierde localitatea și pierd foarte mult cetățenii”, a spus primarul din Agigea.

”M-am întâlnit cu Moș Crăciun”

”Copiii din Agigea nu trebuie băgați în acest război. M-am întâlnit cu Moș Crăciun pentru copiii din Agigea și au adus pentru ei cadouri și pachete cu dulciuri și bunătăți pentru a sărbători toată lumea Crăciunul așa cum se cuvine. Vreau să le mulțumesc tuturor persoanelor cu inimă mare și cu suflet bogat care au fost alături de mine și care m-au sprijinit în această acțiune și, bineînțeles, echipei din spatele meu din cadrul Primăriei comunei Agigea care a muncit ca aceste lucruri să se poată realiza pentru comunitatea mea”, a explicat primarul.

Sunt 2 parcuri…

”Eu am încercat în decursul evoluției mele de 14 ani să realizez multe lucruri bune pentru comunitatea mea. Vreau să reamintesc că Agigea, în 2008, avea 1,9 kilometri de canalizare, astăzi aveam peste 70 de kilometri. Agigea nu avea gaze, astăzi avem peste 68 de kilometri de instalație de gaze pentru Agigea și Lazu, fiind conectate aproape integral. În luna decembrie realizez cu eforturi deosebite o lucrare de 10 kilometri liniari de gaze. Unde s-a mai făcut așa ceva în tot județul? Sunt 2 parcuri, unul în Agigea și unul în Lazu. Parcul din Agigea este în parcul de lângă Casa de Cultură, este un parc foarte frumos amenajat, primit cu foarte mult interes de cetățenii din localitatea Agigea. Casa de Cultură va fi deschisă și se vor face poze, există un decor frumos, sunt dulciuri, ceaiuri și sucuri pentru toată lumea. În cursul zilei de astăzi (n.r. luni, 20 decembrie) peste 700 de pachete au mers către copiii de la creșă, grădiniță și școala din Agigea”, potrivit lui Cîrjaliu.

Nu vreau ca cei cu rea intenție să vină și să spună că nu am făcut nimic

”Eu nu vreau ca cei cu rea intenție să vină și să spună că nu am făcut nimic. Am făcut o Casă de Cultură, un centru medical, 3 grădinițe, o creșă, o școală nouă, străzi asfaltate, lucrări sistematizate, toți investitorii care sunt în zona limitrofă a municipiului Constanța vin la Agigea să investească. Eu mi-am văzut de treaba mea, de treaba cetățenilor și de tot ce înseamnă dezvoltarea unei comunități pentru că foarte multă lume crede că dacă bați din palme, totul se cuvine. Ei bine, totul se face cu foarte multă muncă, trebuie să ai oameni foarte bine pregătiți, oameni responsabili și să existe un respect și față de cetățean și față de contribuabili și cu asta vreau să aduc la cunoștință cetățenilor că taxele și impozitele pentru anul 2022 nu au fost mărite, ci au rămas la nivelul din 2021, doar că sunt indexate cu indicele de inflație, lucru obligatoriu, conform Codului Fiscal. Am menținut aceleași taxe mici la tot ce înseamnă taxe în comuna Agigea”, a spus Cîrjaliu.

Mai există un al treilea parc realizat clandestin…

”Referitor la cele 2 parcuri realizate, cel din Lazu și Agigea, am o reacție foarte bună din partea cetățenilor și am văzut că mai există și un al treilea parc realizat clandestin, fără respectarea normelor legale, iar acest parc este amenajat de către persoane care nu au niciun fel de calificare, lucră recunoscut chiar de dânșii. Pe mine mă miră că nicio instituție a Statului Român nu s-a autosesizat să vină să facă un control la acel parc. Acel parc se află pe un teren privat, am discutat și rândul trecut, acel teren de 2000 de metri pătrați a fost efectiv furat de un agent economic de la alți 2 agenți economici cu ajutorul fostului primar Ion Ioniță. Ei s-au asociat într-un grup infracțional și tot ceea ce spun este pe documente, nu spun povești. Inclusiv cetățenii din localitatea Agigea mi-au sesizat că în acel parc intrarea se face pe proprie răspundere, adică poți merge și te poți electrocuta că nu interesează pe nimeni. Asta este viața, iar fiecare își asumă ceea ce face”, a spus primarul.

În ce condiție era autoritatea publică locală atunci când a fost preluată de Cristi Cîrjaliu?

”Autoritatea publică locală era varză atunci când am preluat-o eu. În 2008, am preluat o Primărie fără contabilitate efectuată în ultimii 2 ani de zile, în 2006 și 2007, nu exista o contabilitate. Astfel, când am ajuns am fost nevoit să mă întorc și să efectuez contabilitatea pentru cei 2 ani. La acel moment nu am găsit niciun proiect pentru dezvoltarea comunei Agigea și de care să mă pot agăța. Am fost nevoit să fac proiectele de la 0”, a spus primarul.

Când ajung gazele pe Șoseaua Națională?

”Pe Șoseaua Națională suntem cu gazele, dar există o porțiune foarte mică, de aproximativ 200 de metri unde soluția trebuie să o dea cei de la Distrigaz. Acolo este o situație foarte dificilă, trotuarul este foarte mic și nu se pot trage utilități pentru că se încalecă conductă peste conductă și contravin normelor legale. Este vorba de Șoseaua Mangaliei, între străzile Nicolae Titulescu și Octavian Goga și Octavin Goga și Traian Vuia”, a răspuns Cîrjaliu.

Proiect pistă bicicletă

”După cum știți, stânga – dreapta, terenul nu este al comunei Agigea, este al Statului Român, la Garda Forestieră, la entitatea ce administrează păduri. În acest cadru nu se poate să realizezi un asemenea proiect doar dacă Statul Român îți dă respectivul teren în administrare comunală. De fiecare dată ne-am lovit de refuzul acestei entități, nu ne-au lăsat nici să introducem terenul în intravilanul localității”, este explicația primarului din Agigea.

Ce se întâmplă cu Lazu?

”Pentru Lazu avem un proiect depus la CNI, suntem într-un stadiu avansat al proiectului, dar, din păcate, suntem într-un blocaj, oamenii trebuie să înțeleagă foarte clar că foarte multe dintre aceste proiecte au nevoie de aprobarea consiliului local și fac un apel către cetățeni: nu mai votați oameni care nu cunosc administrație publică locală. Proiectul pentru canalizare Lazu este depus. În 2018, primul lucru pe care l-am făcut a fost de prelevare a probelor de apă și am constatat că apa din lacul Agigea, apa din dereaua Agigea, erau infectate cu stafilococi. Am spus că trebuie să facem ceva pentru că toată lumea arunca dejecțiile în aceste ape. Vă spun că în fiecare an verific starea apelor curate din Agigea și apele din Lazu, și prin documente dovedesc că aveam calitatea apei excepțională. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care sunt alături de mine și de echipa Cristi Cîrjaliu. O să venim, pentru 2022, cu o echipă de consilieri locali tineri și consilieri care au experiență, le transmit cetățenilor multă sănătate și să aibă încredere în mine și în echipa mea pentru că eu nu am venit să pierd timpul în localitatea Agigea, ci s-a dovedit că în acești ani comuna Agigea s-a dezvoltat și s-a construit foarte mult”, a mai spus Cristian Cîrjaliu.

Gabriel Ciobanu (USR)

Telefon în direct cu Gabriel Ciobanu

Gabriel Ciobanu (USR) a intrat în direct cu primarul, având loc un schimb de replici. Au fost înțepături de ambele părți, la fel și acuzații, primarul spunându-i interlocutorului său că este mincinos și un zero barat. Mai multe detalii puteți urmări în materialul video de mai jos.

Mai multe detalii despre cele discutate în cadrul emisiunii, întrebări de la urmăritori și răspunsurile lui Cîrjaliu veți putea găsi în videoclip.

Video:

Liliana IONIŢĂ

marţi, 21 decembrie 20215354
GANDUL.RO
Gheorghe Dincă, dezvăluiri înfiorătoare din penitenciar: 'Am violat-o pe Alexandra! Am legat-o de pat și...'
mai mult...Interviuri
10 aug 00:03InterviuriViceprimarul Ionuț Rusu: Vor fi agenți sub acoperire în taxiuri și licențele vor fi retrase! Video

Viceprimarul Constanţei, Ionuţ Rusu, a fost în studioul Replica, marţi, 9 august, pentru a discuta despre despre...3432

3 aug 00:23InterviuriCristina Dumitrache, deputat PSD: Terapia cu canabis este folosită în depresie, anxietăți, Parkinson! Video1708
28 iul 13:51InterviuriMircea Dobre, mesaj către Stroe: Dacă ești prea în vârstă și nu mai ai nervi de oțel, ieși la pensie și lasă-i pe alții. Video2750
23 iul 00:05InterviuriViceprimarul Constanței: Turiștii nu mai vin în Mamaia că, în afară de plajă, nu mai au ce să facă!

Viceprimarul Florin Cocargeanu (USR) a fost prezent în studioul Replica de Constanța, vineri, 22 iulie, unde a vorbit...2871

20 iul 00:07InterviuriPrefectul Silviu Coșa: Pandemic vorbind, suntem în valul 6 de Covid! Video1362
1 iul 00:10InterviuriZoom Beach a dat startul distracției: sporturi nautice, filme în aer liber și mega petreceri. Video4375
23 iun 00:14InterviuriCristian Cîrjaliu circulă cu mașina electrică, ca să facă economie la combustibil. Video

Cristian Cîrjaliu, primarul din Agigea, a revenit în studioul Replica pentru a dezbate subiecte de interes local și...3549

21 iun 00:08InterviuriEugen Teodorovici se pregătește pentru președinția României. Video2815
20 iun 00:03InterviuriBombă! Eugen Teodorovici: Spitalul Județean Constanța nu e sigur; la primul cutremur, pică! Video4991
24 mai 00:05InterviuriCristinel Dragomir: PSD Constanța nu mai există din vina celor care îl conduc! Video

A fost două mandate vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, dar și președinte interimar, după reținerea...5341

20 mai 00:11InterviuriLungoci: Făgădău a fost un bun manager, despre Mazăre am o reţinere... Video4162
19 mai 00:12InterviuriMohammad Murad: Nu m-am predat lui Cristian Radu și nu mă voi preda! VIDEO8427
Vremea
20.9°20.9° - 21.9° duminică, 14 august 2022
ConstanțaUmiditate: 72%
Vânt: 3.68 m/s
Presiune: 1007 milibari

Loto
6/4910286301133
5/401124382340
joker591622431
Horoscop
mai mult...SPSportRT
14 aug 00:00SportSimona Halep s-a calificat în finala turneului de tenis de la Toronto

Simona Halep (30 de ani, 15 WTA) a învins-o în semifinalele turneului de tenis de la Toronto pe americanca Jessica...111

14 aug 23:20SportDavid Popovici este campion european: a stabilit un nou record mondial la 100 m liber, la CE de la Roma

David Popovici a devenit și campion european după ce a evoluat, sâmbătă, în finala probei de 100 m liber din...100

14 aug 23:29SportCanotaj: Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş, campioane europene la Munchen, în proba de dublu vâsle

Sportivele române Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş, campioane olimpice la Tokyo, au câştigat medaliile de aur,...204

14 aug 23:29SportDuel șoc la Cincinnati: Serena Williams - Emma Răducanu. Care va fi adversara Simonei Halep

Simona Halep, locul 15 WTA, şi Sorana Cîrstea, locul 38 mondial, şi-au aflat adversarele din primul tur la...406

Local
13 aug 12:39LocalCine se va ocupa de spectacolul de lumini de Ziua Marinei, la Constanța!

În weekendul prelungit cu ocazia Zilei Marinei, Constanța va beneficia și de un spectacol de lumini, culoare și...690

13 aug 00:03LocalImagini șocante de la accidentul din Ovidiu: A zburat cu mașina peste sensul giratoriu și a luat foc! Video

Un accident rutier a avut loc în cursul dimineții de vineri, 12 august a.c., în jurul orei 04:30, la ieșire de pe...5238

13 aug 21:03LocalFocuri de artificii vor aprinde cerul Constanței, de Ziua Marinei!

556

13 aug 19:31LocalScandalul dintre două familii din Henri Coandă a continuat cu bătăi și la instanță!

Două familii din Henri Coandă au ajuns în instanță, pe motiv că nu... se mai suportă, între ele fiind frecvente...1073

13 aug 21:00LocalTrei indivizi s-au supărat pe umbrelele de pe plajă, la Vama Veche! Video

Trei tineri care au ales să vină pe litoral au decis să arate cât de ”șmecheri” sunt ei, prin acțiuni...1688

13 aug 21:03LocalPeste 250 de pompieri, pregătiți să intervină, pe durata weekendului prelungit de Sfânta Maria

Peste 250 de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța,...301

12 aug 00:04LocalVergil Chițac a luat stațiunea Mamaia la pas: Săptămâna viitoare mai am jumătate!

Primarul orașului Constanța, Vergil Chițac, în cursul zilei de vineri, 12 august a.c., a organizat o conferință de...5734

13 aug 21:03LocalCFR Călători modifică temporar mersul trenurilor

CFR Călători a anunţat vineri că modifică temporar mersul trenurilor. Cei care au cumpărat bilete pentru perioada...576

13 aug 21:04LocalJale în sudul litoralului! Rută ocolitoare pentru evitarea aglomerației

901

Politică
13 aug 00:00PoliticăPredoiu: Foarte multe din amendamentele primite s-au regăsit în proiectele de modificare a legilor Justiţiei

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a afirmat, vineri, că foarte multe din amendamentele primite şi examinate...260

13 aug 00:00PoliticăDănuț Pop, președinte PER: 'Mugur Isărescu ne ia la misto și pune BNR într-o lumină neprofesionistă'

Dănuț Pop, președintele Partidului Ecologist Român, critică angajarea la Banca Națională a celebrei astroloage...273

13 aug 00:00PoliticăPremierul, de Ziua Tineretului: Este nevoie de solidaritate între generaţii pentru a depăşi dificultăţile

229

13 aug 00:00PoliticăPSD propune 'stabilirea prețurilor la un nivel decent' în domeniul energiei

PSD transmite că nu susține diminuarea schemei de compensare a prețurilor și susține că soluția corectă este...250

13 aug 00:00PoliticăVicepreşedintele PMP: În timp ce românii o duc din ce în ce mai rău, coaliţia îşi atribuie o mare victorie

În timp ce valoarea coşului zilnic a crescut cu aproximativ 30% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut,...298

13 aug 00:00PoliticăMarcel Ciolacu anunță schimbări în domeniul energiei

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că la nivelul Guvernului, dar şi al partidului pe care îl conduce se...311

13 aug 00:00PoliticăCseke Attila: Aproape 95% dintre proiectele depuse pe cele trei apeluri prin PNRR sunt eligibile

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Cseke Attila, a declarat vineri, în cadrul unei...224

13 aug 23:16PoliticăMarcel Ciolacu: Când va fi cazul unei remanieri, nu o ţine nimeni secretă

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a negat, vineri, că ar exista intenţia unei remanieri guvernamentale, menţionând...291

13 aug 00:08PoliticăProiectul rectificării bugetare, pus în dezbatere publică. Ce instituții primesc mai mulți bani

535

Interviuri
23 iun 00:14InterviuriCristian Cîrjaliu circulă cu mașina electrică, ca să facă economie la combustibil. Video

Cristian Cîrjaliu, primarul din Agigea, a revenit în studioul Replica pentru a dezbate subiecte de interes local și...3549

21 iun 00:08InterviuriEugen Teodorovici se pregătește pentru președinția României. Video

Eugen Teodorovici a vorbit, în partea a doua a interviului acordat ziarului Replica, despre liberalizarea pieței...2815

20 iun 00:03InterviuriBombă! Eugen Teodorovici: Spitalul Județean Constanța nu e sigur; la primul cutremur, pică! Video

4991

24 mai 00:05InterviuriCristinel Dragomir: PSD Constanța nu mai există din vina celor care îl conduc! Video

A fost două mandate vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, dar și președinte interimar, după reținerea...5341

20 mai 00:11InterviuriLungoci: Făgădău a fost un bun manager, despre Mazăre am o reţinere... Video

Deputatul PSD, Lucian Lungoci, s-a aflat în studioul Replica de Constanţa, joi, 19 mai, unde a discutat despre legea...4162

19 mai 00:12InterviuriMohammad Murad: Nu m-am predat lui Cristian Radu și nu mă voi preda! VIDEO

8427

Monden
13 aug 00:00MondenMetallica şi Mariah Carey, capete de afiş ale Global Citizen Festival, dedicat combaterii sărăciei

Metallica, Mariah Carey, Rosalia şi Jonas Brothers se vor reuni anul acesta la New York pentru Global Citizen Festival,...228

13 aug 00:00MondenElton John ar putea avea un viitor artistic în metavers după încheierea ultimului său turneu

Elton John ar putea continua să cânte în metavers mult timp după ce va renunţa la turnee, relatează miercuri...238

13 aug 00:00MondenDistribuţia spectacolului 'Grease the Musical' din West End dedică întregul sezon Oliviei Newton-John

248

13 aug 00:00MondenCătălin Scărlătescu a slăbit incredibil de mult! Uite cât de mari au putut să-i rămână hainele

Cătălin Scărlătescu, 50 de ani, este cunoscut pentru lupta îndelungată cu kilogramele în plus. Simpaticul chef a...357

13 aug 00:00MondenBritney Spears și-a abandonat copiii? Nu au mai vorbit de aproape jumătate de an

Viața de familie a solistei Britney Spears pare să fie un haos total, în continuare, în ciuda unei aparențe...384

13 aug 00:00MondenTommy Lee, cu penisul la vedere pe internet! Vedeta și-a îngrozit fanii

Se știe că Tommy Lee Jones este un personaj extrem de controversat și de-a lungul timpului au existat numeroase...542

13 aug 01:28MondenBasistul trupei The Pogues, Darryl Hunt, a murit la 72 de ani

Basistul trupei The Pogues, Darryl Hunt, a murit la vârsta de 72 de ani, a anunţat marţi formaţia britanică de punk...223

13 aug 00:07MondenCiutacu anunță public că Dragnea nu are ce căuta la el la emisiune

Jurnalistul Victor Ciutacu a reacționat, pe Facebook, după ce, într-o emisiune, fostul lider social-democrat Liviu...709

13 aug 00:13MondenFlorin Salam, în stare gravă la spital, manelistul, internat și trecut pe oxigen!

3521

Mapamond
13 aug 00:12MapamondTensiune în creștere în R. Moldova: Chișinăul impune o măsură umilitoare pentru oficialii din Transnistria

Conducerea Republicii Moldova i-a obligat pe liderii transnistreni să anunțe Chișinăul despre deplasările lor în...746

13 aug 00:12MapamondUn bărbat înarmat a atacat un sediu FBI la 3 zile după perchezițiile de la reședința lui Donald Trump

Un bărbat înarmat și echipat cu vestă antiglonț s-a apropiat de sediul FBI din Ohio. Acesta a fugit după un schimb...503

13 aug 00:13MapamondUn avion Wizz Air aproape că le-a luat capetele turiștilor de pe insula greacă Skiathos

757

13 aug 00:00MapamondCoreea de Nord susţine că a învins pandemia de coronavirus

La trei luni de la prima confirmare a unui focar de coronavirus în Coreea de Nord, autorităţile spun că au învins...255

13 aug 00:00MapamondBen Wallace: Este improbabil ca Putin să reuşească vreodată să ocupe Ucraina

Ministrul britanic al apărării, Ben Wallace, a declarat joi că este improbabil ca Vladimir Putin să reuşească...240

13 aug 00:12MapamondFostul preşedinte Dmitri Medvedev a vizitat regiunile separatiste din estul Ucrainei

O delegaţie de oficiali ruşi condusă de fostul preşedinte Dmitri Medvedev a vizitat joi regiunile separatiste din...454

13 aug 00:13MapamondDirectorul FBI a fost amenințat cu moartea după percheziția la casa lui Trump

Directorul FBI, Christopher Wray, a revenit miercuri asupra amenințărilor de pe rețelele de socializare la adresa sa...496

13 aug 00:14MapamondUn român a murit în Germania după ce a căzut de la geam în timp ce încerca să-și sperie un coleg

Un român în vârstă de 38 de ani a murit după ce a căzut de la etajul unui bloc din landul german Saxonia-Anhalt,...707

13 aug 00:14MapamondAmbasada Chinei în România: Declarația Ministrului de Externe al Chinei, despre vizita lui Pelosi în Taiwan!

542

Sănătate
13 aug 00:00SănătateDe ce este bypassul aortocoronarian o operație salvatoare de viață

Procesul patologic de ateroscleroză, de îngustare a arterelor coronare, este cel care stă la baza bolii coronariene...243

13 aug 00:00SănătateStudiul care dă peste cap tot ce se știa despre depresie: De ce sunt antidepresivele ineficiente

Beneficiul antidepresivelor ar putea fi pus sub semnul întrebării întrucât depresia nu este legată de un...267

13 aug 00:00SănătateMinisterul Sănătăţii: 297 de persoane cu COVID, internate la terapie intensivă

221

13 aug 00:00SănătateSucul care întărește inima, subțiază talia și previne constipația

Este vedeta verii, este delicios, plin de apă și are o mulțime de beneficii pentru sănătate. Profitați de acest...337

13 aug 00:00SănătateCât timp trebuie să fierbi cafeaua la ibric pentru a avea aroma perfectă

Cafeaua la ibric nu se va demoda niciodată, în ciuda tuturor espressoarelor care sunt pe piaţă. Pentru a obţine o...343

13 aug 00:00SănătateStudiu: Coronavirusuri înrudite cu SARS infectează anual circa 66.000 de persoane în Asia de Sud-Est

Aproximativ 66.000 de persoane din Asia de Sud-Est sunt infectate în fiecare an cu coronavirusuri înrudite cu SARS şi...232

13 aug 00:12SănătateCercetătorii italieni au creat un vaccin anti-cancer 'foarte promiţător'

Un grup de cercetători din Italia a descoperit un vaccin anti-cancer capabil să declanşeze răspunsuri ale sistemului...488

13 aug 00:17SănătateMinisterul Sănătăţii: Peste 6.400 de cazuri noi de COVID-19

Un număr de 6.469 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, cu...533

13 aug 00:18SănătateMotivul pentru care oamenii dorm mai prost în ultima vreme. Pierdem 40 de ore de somn anual

373

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT