rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 17 mai
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Cîrjaliu: În Agigea, copiii îşi făceau nevoile în găleată, pe holul şcolii, înainte să ajung eu primar! Video

Cristian Cîrjaliu a fost prezent în studioul Replica, joi, 27 ianuarie, în cadrul emisiunii ”Replica Zilei”. Au fost abordate subiecte de interes pentru cetățeni atât despre administrație, cât și despre politică. Nu au lipsit nici momentele spumoase, întrebările urmăritorilor din ciclul: ”una caldă, una rece”, dar nici trecerea în revistă a unor evenimente ce au marcat localitatea Agigea.

Despre Consiliul Local

”Consiliul Local a fost dizolvat printr-o hotărâre judecătorească și așteptăm ca, în cel mai scurt timp, să apară motivarea hotărârii pentru a putea trece la alegerile locale pentru Consiliul Local Agigea. În Campania electorală din 2020 s-a făcut multă vâlvă pe transparență administrativă locală. S-au terminat alegerile și noii aleși locali s-au apucat să manglească. La prima ședință de CL au venit cu niște pixuri colorate ca să voteze pe culori și să controleze votul. Cei 8 consilieri locali mincinoși. Ei au vrut să fure de la prima ședință, să fure încrederea cetățenilor. Toți consilierii locali și primarul sunt în slujba cetățeanului. Ei au vrut să-și aleagă un viceprimar mincinos care să le servească interesele. Aveau și convorbiri pe WhatsApp. Veneau și spuneau ‘o Românie fără hoție’ și primul lucru pe care l-au făcut a fost să fure, să fure votul cetățeanului. Au furat un an și jumătate”, a spus Cristian Cîrjaliu.

Semnăturile pentru referendum

”Persoane care se aflau în Anglia la muncă au fost trecute ca fiind în România și au semnat pe liste. Au mai semnat pe liste persoane care nu au mai ieșit din 2018 din spital, un spital de Alzheimer, și persoane care locuiesc în Australia și nu au mai venit de 4 ani în Agigea. Organele abilitate trebuie să tragă la răspundere persoanele vinovate. Îi mulțumesc acelui membru USR anonim care a băgat în cutia mea poștală stickul cu aceste semnături. Îi mulțumesc acelui om de onoare din USR care a venit și mi-a adus la cunoștință acest lucru”, a precizat primarul din Agigea.

Întrebare urmăritor: Când are de gând să asfalteze străzile Vasile Goldis și Cezar Boliac?

”Este greșită problema pusă. Dacă aveam Consiliu Local puteam să aprob planul de investiții. Până nu realizăm lucrările de canalizare nu are rost să asfaltăm. Strada are 150 de metri și va fi asfaltată în ordinea priorităților. Eu, Cristi Cîrjaliu am vrut și vreau să fac. Noi nu stăm în Primăria Agigea”, a răspuns primarul.

Proiecte în localitatea Agigea

”Continuăm proiectul cu școala, un proiect pe fonduri europene, pe POR, un ansamblu școlar foarte laborios, cu laboratoare de fizică și de chimie, cu informatică, amfiteatru, teren de sport.

Avem în derulare 2 proiecte care sunt 50% realizate, pe fonduri europene. Fiecare are 200.000 de euro, fiind vorba de creșa Alba ca Zăpada și Centrul de Zi. Continuăm cu branșamentele de gaze în Agigea, în cartierul Moară și Lac. Vrem să extindem rețeaua de gaze și în Lazu”, potrivit lui Cîrjaliu.

Facturi mari la Agigea?

”Situația la Agigea este sub control. Mă interesează un singur lucru și anume, copiii să nu sufere de frig și să poată să-și desfășoare programul în condiții de normalitate. Noi asigurăm transportul copiilor, asigurăm căldură, tot ce se poate asigura fără ca acești copii să sufere. Am pierdut un milion de lei, din fonduri europene pentru că nu am avut consiliu. Proiectul se numea „Îmbunătățirea procesului educativ derulat online pentru elevi și cadre didactice”. În afară de tabletele necesare copiilor, acest proiect deservea 422 de elevi din localitatea Agigea și Lazu, 28 de cadre didactice, dintre care 5 se aflau într-o grupă de risc. În acest proiect erau tablete, laptopuri, camere pentru mediul online. Consilierii au blocat acest proiect făcând un abuz în serviciu. Copiii comunității suferă din cauza incompetenței acestor oameni”, a explicat primarul.

Nu luați măsuri pentru cei ce au semnat fals pentru referendum?

”O să fac și eu o plângere penală. A făcut plângere și domnul prefect al județului Constanța, Silviu Coșa, din partea instituției. Eu cred că o să fie trași la răspundere nemijlocit. Sunt foarte multe nereguli și inadvertențe în această situație”, a spus Cîrjaliu.

Avalanșă de investitori în comuna Agigea

”Avem o avalanșă de investitori care vin și investesc în Agigea. Chiar azi am semnat o Autorizație de Construire pentru un nou investitor. Este o multinațională. Nu spun în ce domeniu, că sar cei de la USR să îi jecmănească pe oameni. Problema lor este alta, investitorii vin să dezvolte parcuri logistice. Păi când ai un investitor care vine și dezvoltă un parc logistic pe 25 de hectare nu-l primești cu brațele deschise? Acești doi investitori vor investi 4 milioane de euro în Agigea”, a spus Cristian Cîrjaliu.

Iluminat public pe leduri din 2015…

”Am văzut că în tot municipiul Constanța este iluminat pe sodiu. Soluția este foarte costisitoare. În anul 2015 am fost, cred, singurul primar la vremea respectivă din județ care a introdus iluminatul pe lămpi led în Agigea. Nu am fost încrezător în rezultat dar a trebuit să risc și să introduce iluminatul pe leduri. Astăzi, localitatea Agigea are aproximativ 1800 de puncte luminoase pe led. Când am preluat activitatea, aveam 700 de puncte luminoase, iar factura pe care o plăteam în anul 2015 era de aproximativ 40.000 de lei pe lună. Am purtat discuții cu investitorul care a schimbat iluminatul și astfel s-a redus factura la curent cu aproximativ 70%.

Interesant este că, la un moment dat, a venit un primar PNL și mi-a cerut detalii despre acest proiect și așa a început să se extindă în tot județul Constanța proiectul de iluminat public. Nu cred că actuala administrație (din municipiul Constanța – n.r.) îmi va prelua proiectul pentru că este depășită de orice. Nu poți să adopți aberații cu ‘pe aici treci, pe aici nu treci’, astea sunt nebunii locale. Nu poți să interzici riveranilor accesul”, a spus Cristian Cîrjaliu.

Discuții cu CT Bus

”Nu am cu cine să port discuții pentru că în Consiliul de Administraţie este Gabriel Ciobanu. Ei nu au făcut decât să distrugă, nu să aducă. Ei nu au venit cu un proiect nou ca să facă ceva. Când am câștigat alegerile în comuna Agigea, copiii își făceau nevoile în găleată pe holul școlii. Grădinița și școala erau în aceeași clădire. Iarna, când era ger afara, erau nevoiți să meargă la toaleta din curte. Eu primul lucru pe care l-am făcut a fost demolarea WC-ului. Eu știu ce am făcut în Agigea și câte investiții s-au făcut”, a spus primarul din Agigea.

Ar putea un primar PNL să facă în doi ani cât alții în ani de zile?

”În anul 2024 o să vă răspundeți singuri. Deja suntem la jumătatea mandatului. E ușor să ai proiecte și să te fălești. Primarul este limitat, limitat în a conduce pentru că depinde de Consiliul Local. Vreți să povestesc de primul mandat ca independent a lui Radu Mazăre? El nu a avut consiliu. A înființat cartierul Consilierilor, toată lumea știe de acest cartier. Nu putem să ne întoarcem în anii '50 și să zicem că ‘ai furat, ai furat’. Observ atacurile la familie. Familia este tocat[ sistematizat de indivizi. Am făcut plângeri penale în cauză. Dacă ai frate, mama, tată, dacă ai copii, aceștia intră în malaxorul acestor indivizi”, a spus Cîrjaliu.

Radu Mazăre și de ce a pierdut PSD alegerile

”Un om de anvergura lui Radu Mazăre este oricând binevenit în Constanța. Din anul 2014 și până în prezent, ce s-a mai construit în județul asta? O creșă, o școală? Înainte, președintele Consiliului Județean, Nicușor Constantinescu avea un program ‘Creșă pentru sate’, dispensare, case de cultură. Din anul 2014 și până în prezent nu s-a mai construit nimic. Un om este ales într-o funcție publică ca să construiască, să pună asfalt, să ofere creșă, școală, dispensar și altele. PSD a pierdut din mai multe motive. A fost un val la nivel național pus pe spatele lui Dragnea și de aici lucrurile au degenerat. Eu vreau să văd lucrurile bune. S-au mărit salariile, s-au stopat prețurile la curent, gaze. Eu acum i-aș trage la răspundere pe cei care vin cu #Rezist să plătească ei acum tot ce înseamnă mărit. Radu Mazăre e incontestabil”, a spus primarul din Agigea.

Pentru alegerile din Constanța, PSD are nevoie de un candidat nou! Decebal Făgădău, exclus! Mazăre ar câștiga!

”Radu Mazăre a fost un lider care a făcut multe lucruri pentru Constanța. Faceți un sondaj și vedeți dacă nu iese Radu Mazăre primar cu 70%. El nu mai poate candida dar dacă ar face-o, ar câștiga. Ne trebuie un om nou, Decebal Făgădău, exclus. La Primăria Constanța ne trebuie un om care nu a candidat niciodată pentru funcțiile de senator, deputat, primar. Un om valoros. Horia Constantinescu este un om bun, dar este un bun executant, este perfect pentru funcția pe care o are acum. Horia are multe plusuri. Decebal Făgădău a făcut foarte multe proiecte pentru Constanța. El a avut o probleme de comunicare și a fost biciuit de foarte multă lume. Unii din anturajul lor l-au trădat”, a spus Cîrjaliu.

Mai multe detalii despre cele discutate în cadrul emisiunii, puteți urmări în materialul video de mai jos.

Video:

Liliana IONIȚĂ

vineri, 28 ianuarie 20223901
SKINMED CLINIC, Centrul de Excelență Dermatologie București
Marți, 17 mai, interviu LIVE, începând cu ora 13.00, cu Tit-Liviu Brăiloiu, fost senator PSD
GANDUL.RO
Scene GROTEȘTI! Ce pățesc soldații ruși în Ucraina: „Lasă-te înjunghiat...”
mai mult...Interviuri
7 mai 00:15InterviuriDezvăluiri! Care ar fi ”mecanismul jafului organizat din Mangalia”?! Video

Dacă în plan personal, Radu Cristian se poate lăuda cu o avere de invidiat, nu același lucru se poate spune despre...3546

5 mai 22:01InterviuriDelicoti: Legislația este problema reală a României în ceea ce privește administraţia publică! Video1561
20 apr 00:04InterviuriLică Neagu: Tariful la taximetrie va fi de maxim 3,5 lei/km! Video1795
16 apr 00:38InterviuriNiculescu: Am plafonat prețurile la gaze și energie printr-o nouă schemă de sprijin. Video

George Niculescu, secretar de stat în Ministerul Energiei, a fost prezent în studioul Replica de Constanța, vineri,...3053

16 apr 00:39InterviuriHoria Țuțuianu: Nu știu câtă răbdare vor mai avea constănțenii la atâta incompetență. Video4050
14 apr 00:41InterviuriCristian Cîrjaliu: Atât timp cât nu iau niciun ban de la nimeni în mod necuvenit, dorm foarte liniștit3279
12 apr 00:05InterviuriMihai Lupu: Nu sunt dușman cu Huțucă! Mai avem și opinii diferite! Video

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, s-a aflat în studioul Replica de Constanța, unde a vorbit...3428

9 apr 00:08InterviuriAnca Ghițulescu, director executiv DGASPC: Avem o mare problemă cu centrele pentru adulți! Video2273
7 apr 14:34InterviuriFelicia OVANESIAN (I): Sunt singurul funcționar din cadrul primăriei care nu face nimic fără să știe primarul. VIDEO6059
8 apr 00:10InterviuriFelicia Ovanesian îi răspunde lui Ionuț Rusu: Neinspirat, agresiv și puțin nepoliticos. VIDEO

Disconfort, haos, nervi în trafic, șantiere peste șantiere… sunt aspecte cunoscute de către administrația locală...11359

24 mar 00:20InterviuriGheorghe Haleț ar vrea să reînvie festivalul de muzică ușoară Mamaia! Video5022
22 mar 19:49InterviuriRăzvan Pantelimon: Ar trebui să ne fie frică de criza economică și alimentară, nu de război! Video1603
Vremea
17.4°17.4° - 18.7° marţi, 17 mai 2022
ConstanțaUmiditate: 67%
Vânt: 1.69 m/s
Presiune: 1017 milibari

Loto
6/494562453944
5/4033174312426
joker264235201312
Horoscop
mai mult...SPSportRT
17 mai 02:29SportGheorghe Hagi, despre Becali: Nu știe să piardă!

Gheorghe Hagi a reacționat la declarațiile făcute de Gigi Becali, care a rememorat și episodul petrecut în 2013,...442

17 mai 00:00SportTenis: Iga Swiatek, lider detaşat în clasamentul WTA; Simona Halep a revenit în top 20

Iga Swiatek conduce detaşat clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA), publicat luni, după o...140

17 mai 00:00SportFotbal: Levski Sofia a câştigat Cupa Bulgariei pentru a 26-a oară

Levski Sofia a cucerit al 26-lea său trofeu în Cupa Bulgariei la fotbal, după ce a învins-o în finală cu 1-0 pe...123

17 mai 00:00SportTenis: Novak Djokovic se menţine lider în clasamentul ATP

Tenismanul sârb Novak Djokovic se menţine în fruntea clasamentului mondial al jucătorilor profesionişti (ATP),...125

Local
17 mai 23:21LocalProiecte de 3 milioane euro pentru Năvodari, prin PNRR

Primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, a anunțat că în cursul zilei de luni, 16 mai a.c., a încărcat în...364

17 mai 23:22LocalAtenție, șoferi! Se închide traficul rutier pe autostrada A2!

Pentru execuția unor lucrări la pasajul care supratraversează A2, în zona km. 13+330, se va închide traficul...792

17 mai 23:21LocalConferință despre autonomia non-teritorială, la Universitatea Ovidius din Constanța

337

17 mai 23:19LocalBeţi şi fără permis, pe drumurile din Constanţa

Polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat, la data de 14 mai a.c., în jurul orei 23.50, un...278

17 mai 23:20LocalBărbați reținuți pentru amenințare, tulburarea ordinii publice și furt calificat

Urmare a cercetărilor în 2 dosare penale privind săvârșirea infracțiunilor de amenințare și tulburarea ordinii...376

17 mai 23:20LocalIncendiu la un apartament de pe strada Cișmelei

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, luni, 16 mai a.c., în Constanța, pe strada...431

17 mai 00:04LocalCine a vizitat Baza Militară de la Mihail Kogălniceanu de la începutul războiului din Ucraina

În perioada martie-aprilie 2021, Rusia a început o consolidare militară majoră în apropierea frontierei...783

17 mai 23:24LocalPromenada din Mamaia, plină de oameni, ca în vremurile bune!

Stațiunea Mamaia a arătat, în weekendul ce tocmai s-a încheiat, ca în plin sezon estival. Temperaturile ridicate de...1388

17 mai 23:23LocalTuriştii preferă apartamentele în locul camerelor de hotel!

1396

Politică
17 mai 00:07PoliticăAUR a solicitat scoaterea de pe ordinea de zi a plenului a proiectului Legii offshore

Liderul deputaţilor AUR George Simion a solicitat, luni, în plenul Camerei, scoaterea de pe ordinea de zi a...298

17 mai 22:43PoliticăCîţu despre modificarea Codului fiscal: Nu trebuie să se întâmple nimic

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, s-a pronunţat, luni, pentru predictibilitate şi pentru o menţinere a Codului...266

17 mai 22:43PoliticăAurescu: România susţine un al şaselea pachet de sancţiuni împotriva Rusiei

226

17 mai 00:08PoliticăAlina Gorghiu: Nu văd posibilă schimbarea cotei unice de impozitare

Vicepreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, în emisiunea Talk News de la Profit News TV, că nu vede...188

17 mai 19:38PoliticăUltima carte a Elenei Udrea în dosarul „Gala Bute”, amânată de judecătorii din România

Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a amânat dezbaterile în ultima cale extraordinară de atac prin care...165

17 mai 00:07PoliticăTheodor Stolojan spulberă planurile lui Ciolacu: Codul Fiscal nu poate fi modificat

Theodor Stolojan, fost președinte al PNL, spune că actualul Cod Fiscal nu poate fi modificat pentru introducerea...348

17 mai 22:43PoliticăInflaţia este influenţată în continuare de preţul de la energie

Inflaţia este influenţată, în continuare, de preţul de la energie, a declarat luni preşedintele PSD, Marcel...253

17 mai 22:44PoliticăMarcel Ciolacu: Nu avem criză alimentară, am luat măsuri

Inflaţia este influenţată, în continuare, de preţul de la energie, a declarat luni preşedintele PSD, Marcel...249

17 mai 22:44PoliticăGeorge Simion: "Nu ceaiul de tei e problema cu inflaţia, ci guvernanţii!"

338

Interviuri
12 apr 00:05InterviuriMihai Lupu: Nu sunt dușman cu Huțucă! Mai avem și opinii diferite! Video

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, s-a aflat în studioul Replica de Constanța, unde a vorbit...3428

9 apr 00:08InterviuriAnca Ghițulescu, director executiv DGASPC: Avem o mare problemă cu centrele pentru adulți! Video

Centrele pentru adulți din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța sunt...2273

7 apr 14:34InterviuriFelicia OVANESIAN (I): Sunt singurul funcționar din cadrul primăriei care nu face nimic fără să știe primarul. VIDEO

6059

16 apr 00:38InterviuriNiculescu: Am plafonat prețurile la gaze și energie printr-o nouă schemă de sprijin. Video

George Niculescu, secretar de stat în Ministerul Energiei, a fost prezent în studioul Replica de Constanța, vineri,...3053

16 apr 00:39InterviuriHoria Țuțuianu: Nu știu câtă răbdare vor mai avea constănțenii la atâta incompetență. Video

De când a ajuns la Guvernare, PSD a reușit să inițieze mai multe proiecte de legi, unele dintre ele fiind și...4050

14 apr 00:41InterviuriCristian Cîrjaliu: Atât timp cât nu iau niciun ban de la nimeni în mod necuvenit, dorm foarte liniștit

Este unul dintre acei primari care, dacă nu ar fi existat, ar fi fost inventat. În ciuda contestațiilor venite din...3279

8 apr 00:10InterviuriFelicia Ovanesian îi răspunde lui Ionuț Rusu: Neinspirat, agresiv și puțin nepoliticos. VIDEO

Disconfort, haos, nervi în trafic, șantiere peste șantiere… sunt aspecte cunoscute de către administrația locală...11359

24 mar 00:20InterviuriGheorghe Haleț ar vrea să reînvie festivalul de muzică ușoară Mamaia! Video

Gheorghe Haleț este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune și cultură din Constanța. A cochetat și cu...5022

22 mar 19:49InterviuriRăzvan Pantelimon: Ar trebui să ne fie frică de criza economică și alimentară, nu de război! Video

1603

Monden
17 mai 00:00MondenActori celebri în scene nud. Detalii picante de la filmări: „Dacă ea trebuie să fie goală, voi fi și eu gol“

Mulți dintre actorii celebri s-au lovit de momentul incomod în care au fost nevoiți să fimeze scene nud. Situațiile...157

17 mai 00:00MondenHeidi Klum, un posterior de vis la 48 de ani! Apariție incendiară pe străzile din Las Vegas

Heidi Klum, 48 de ani, s-a filmat într-o vestimentație strâmtă și complet transparentă, care-i lasă tot...141

17 mai 00:00MondenAudiență record pentru TVR la difuzarea Eurovision: cifre duble față de ediția din 2021

107

17 mai 00:00MondenGabriela Spanic, despre tentativa de omor la podcastul lui Viziru: „Mi-a fost frică să nu mor!“

Gabriela Spanic a fost invitata lui Lucian Viziru în podcastul acestuia. Regina telenovelelor din Venezuela este și...165

17 mai 00:00MondenMillie Bobby Brown, de nerecunoscut la premiera „Stranger Things”

Millie Bobby Brown a fost de nerecunoscut la premiera celui de-al patrulea sezon al serialului „Stranger Things”....127

17 mai 00:00MondenTom Cruise, criticat dur la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a

Tom Cruise a fost invitat pentru a luat parte la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a, însă declarațiile...137

17 mai 00:00MondenProcesul pentru defăimare intentat de Johnny Depp, reluat, odată cu depoziţia actriţei Amber Heard

Amber Heard, cea de-a doua soţie a actorului Johnny Depp, va reveni în boxa martorilor luni, odată cu reluarea...104

17 mai 00:00MondenKalush Orchestra va sărbători victoria de la Eurovision 'după război'

Solistul principal al grupului ucrainean Kalush Orchestra a declarat într-o conferinţă de presă că această...118

17 mai 02:02Monden"Doctor Strange in the Multiverse of Madness" se menţine pe prima poziţie a box-office-ului nord-american

119

Mapamond
17 mai 19:57MapamondPrimul interviu al Melaniei Trump după ce a plecat de la Casa Albă

Fosta Primă Doamnă a SUA, Melania Trump, a lăsat să se înțeleagă că s-ar putea întoarce la Casa Albă, în...457

17 mai 19:57MapamondPremierul Suediei: Aderarea la NATO nu este o mișcare împotriva Rusiei

Premierul Suediei, Magdalena Andersson, spune că decizia țării sale de a solicita aderarea la NATO nu este...239

17 mai 19:57MapamondScandalul jurizării la Eurovision: Anchetă la compania publică de radio și televiziune din Republica Moldova

421

17 mai 00:00MapamondRusia refuză să negocieze eliberarea combatanţilor blocaţi în tunelurile de la Azovstal

Rusia a refuzat duminică să negocieze cu privire la posibilitatea eliberării combatanţilor ucraineni ai batalionului...122

17 mai 19:52MapamondConsiliului Afaceri Externe al UE s-a reunit la Bruxelles

Consiliul Afaceri Externe al Uniunii Europene s-a reunit pe 16 mai, la Bruxelles, pentru a lua în discuţie subiecte...302

17 mai 19:52MapamondGermania nu va mai importa petrol din Rusia!

Germania intenţionează să înceteze să mai importe petrol din Rusia de la finele acestui an, chiar dacă Uniunea...281

17 mai 19:58MapamondUn mort şi cinci răniţi după ce un avion s-a prăbuşit pe un pod din Miami. Video

O persoană a murit şi alte cinci au fost rănite, inclusiv doi copii mici, după ce un avion de mici dimensiuni s-a...394

17 mai 19:58MapamondJurnalista care a protestat în direct la TV în Rusia riscă să piardă custodia propriilor copii

Marina Ovsiannikova, jurnalista rusă care a protestat în direct la TV, se confruntă cu probleme în plan personal, ea...356

17 mai 19:58MapamondUcraina: Civili răniţi de militarii ruşi, duşi împotriva voinţei lor în Rusia

334

Sănătate
17 mai 00:00SănătateDurerile de ficat: cauze și remedii

Durerea de ficat poate să apară din mai multe motive și este foarte important să mergi la medic pentru...107

17 mai 00:00SănătateDurere de ureche: Când să ne îngrijorăm? Cauze, simptome și tratament

Durerea de ureche poate avea mai multe cauze, iar de cele mai multe ori se tratează de la sine, dispărând destul de...114

17 mai 00:00SănătateNutriționist: Iaurtul expirat nu mai trebuie aruncat

125

17 mai 00:00SănătateCare sunt cele 11 beneficii ale somonului

Îți place somonul? Avem vești bune! Pe lângă faptul că este este gustos si versatil, este unul dintre cele mai...114

17 mai 00:00SănătateDieta mediteraneeana scade riscul de cancer endometrial

Riscul de a dezvolta cancer este proporțional cu vârsta și este influențat și de genele moștenite, însă e...107

17 mai 00:00SănătateDiabetul gestațional: cauze, complicații și tratament

Diabetul gestațional apare în timpul sarcinii. La fel ca și diabetul de tip 1 și diabetul de tip 2, acesta...116

17 mai 00:00SănătateEvusheld, protecție semnificativă împotriva formelor simptomatice de COVID-19 pentru 6 luni

Rezultate detaliate ale studiului clinic de profilaxie (preventie) pre-expunere de fază III PROVENT au demonstrat că...106

17 mai 00:00SănătateCe este cancerul pancreatic și cum se aplică „chirurgia Whipple“ în procesul de tratament?

Cancerul pancreatic este unul dintre cele mai frecvente tipuri de cancer. Ce este cancerul pancreatic, care sunt...113

17 mai 00:00SănătateVaccinul Valneva: O 'notificare de intenţie' privind rezilierea contractului, expediată de CE

108

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT