REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.1° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Cîțu: Aștept desemnarea ministrului Sănătății de la USR-PLUS

Cîțu: Aștept desemnarea ministrului Sănătății de la USR-PLUS

Replica API 18 aprilie 2021 | 00:00 990

Premierul Florin Cîțu a afirmat că așteaptă ca USR PLUS să desemneze noul ministru al Sănătății, punctând că discuţiile politice vor avea loc în cadrul coaliţiei, iar până când această desemnare va fi făcută, va asigura interimatul și se va asigura că lucrurile funcționează așa cum trebuie.

„Aştept desemnarea ministrului Sănătăţii de la USR PLUS, este un portofoliu care revine USR PLUS, până atunci voi asigura interimatul şi mă voi asigura că lucrurile funcţionează bine. Tot ce înseamnă discuţii politice vor avea loc la discuţia din coaliţie cu cele trei formaţiuni politice", a declarat, duminică, Florin Cîţu, după ce a participat la şedinţa Centrului Naţional de Conducere şi Coordonare a Intervenţiei de la Ciolpani.

Întrebat dacă este posibil ca şi ministrul Cătălin Drulă să fie remaniat, el a dat asigurări că membrii Cabinetului vor fi evaluaţi pe ceea ce fac şi nu pe ceea ce spun.

"Nu comentez opiniile membrilor Cabinetului. V-am spus acest lucru şi înainte. Tot ceea ce pot să îi asigur pe membrii Cabinetului este că de fiecare dată voi face o evaluare corectă, bazată pe ceea ce fac şi nu pe ceea ce spun", a subliniat premierul.

Cătălin Drulă, vicepreședinte USR PLUS și ministru al Transporturilor, l-a criticat dur pe premierul Florin Cîțu, după demiterea ministrului Voiculescu. Potrivit acestuia, premierul „un zombie politic” și nu mai are încrederea USR PLUS.

Cîțu: Coaliția merge mai departe

Șeful Executivului a adăugat că nu a primit de la toţi miniştrii Cabinetului său fişele de evaluare.

„Nu am primit de la toţi miniştrii, o să vă spunem mâine care sunt ministerele de unde nu am primit. Sunt majoritatea de acolo (de la USR PLUS - n.r.)”, a declarat primul ministru.

Totodată, Florin Cîțu a subliniat faptul că este o diferenţă între actul politic şi actul de guvernare şi astfel coaliţia poate merge mai departe.

„Coaliţia poate merge mai departe. Trebuie cu toţii să înţelegem că este o diferenţă între actul politic şi actul de guvernare. Voi exercita această funcţie de premier, aşa cum spune Constituţia României”, a declarat Cîţu, conform digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vine alt om al lui Voiculescu. Mare chestie. Scandalu nu e gata.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614