REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Cîțu le răspunde nemulțumiților din coaliție: Nu înțeleg aceste discuții în spațiul public

Cîțu le răspunde nemulțumiților din coaliție: Nu înțeleg aceste discuții în spațiul public

Replica API 24 iulie 2021 | 00:00 835

Membri ai USR reproșează că reformele sunt blocate de situația din PNL, mai precis lupta pentru șefia partidului. Premierul a fost întrebat, fiind prezent la Ministerul Finanțelor, dacă știe despre nemulțumirile partenerilor din coaliție și dacă i s-a spus în față despre asta.

Florin Cîțu

„Nu. Eu nu cred că acest reproș vine din partea USR, nu ar avea cum. USR este în Parlament. Eu am făcut acest reporș în Paralament pentru că nu au trecut proeicte de legi care au fost aprobate în ședința de guvern, deci nu ar avea sens ca parlsmentari USR să facă aceste reproșuri și nu cred că există așa ceva”, a răspuns Florin Cîțu.

Dan Barna și Cristian Ghinea au adus în discuție această temă cum că reformele sunt într-un punct mort în acest moment.

„Nu am auzit declarațiile dar nu cred că au niciun fel de fundament. Eu am spus și în ceea ce privește desființarea SIIJ. Am luat o decizie foarte rapidă prin proiect de lege de a desființa SIIJ. Am înțeles, paote strategia trebuie schimbată, dar obiectivul e acelasi, desființarea SIIJ. Eu am văzut ceea ce s-a făcut până acum, poate avem nevoie de curaj și responsabilitate să mergem înapoi la masa de discuții să găsim o soluție. Nu înțeleg aceste discuții în spațiul public, în loc să negociem la masa coaliției pentru că aceste discuții ne îndepărtează în loc să ne apropie”, a explicat Cîțu, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614