REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.1° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

City Park Mall explică ce s-a întâmplat duminică seara, când a pornit ALARMA de evacuare!

City Park Mall explică ce s-a întâmplat duminică seara, când a pornit ALARMA de evacuare!

Replica API 13 martie 2018 | 22:14 413

În legătură cu incidentul nedorit ce a avut loc în seara zilei de duminică, 11 martie a.c., în City Park Mall Constanța, reprezentanții centrului comercial vin cu următoarele precizări:

„O persoană, încă necunoscută, a acționat în mod intenționat butonul de alarmă și a părăsit centrul comercial. Imediat au fost activate procedurile de evacuare, iar întreg personalul a acționat conform instruirii în astfel de situații. Simultan, au fost transmise, prin intermediul sistemului de sonorizare al centrului comercial, mesaje prin care clienții erau rugați să părăsească incinta mall-ului. Vizitatorii care se aflau în acele momente în City Park Mall au fost îndrumați spre cele mai apropiate ieșiri și nici o persoană nu a fost rănită. Sistemul automat de siguranță a funcționat fără probleme, iar în urma verificărilor amănunțite s-a dovedit a fi doar o alarmă falsă. Reprezentanții City Park Mall au contactat deja autoritățile și au depus o plângere pentru ca persoana responsabilă să fie trasă la răspundere. Dorim să ne reasigurăm vizitatorii că toate sistemele de securitate funcționează la cei mai ridicați parametri, dovadă fiind și evacuarea rapidă și în perfectă siguranță de aseară”, au precizat reprezentanții City Park Mall.

De precizat că oamenii aflaţi în City Park Mall duminică seara au contactat cotidianul "Replica", pentru a se plânge că agenţii de pază din incintă nu au avut nici o reacţie: "M-am apropiat de un domn de la pază, am întrebat dacă e reală alarma şi a ridicat din umeri. Mi-a întors spatele... multă lume ignora avertizarea de părăsire a incintei. Dacă ar fi fost vreun incendiu cu adevărat, eu cred că oamenii ăştia de la mall habar nu ar fi avut cum să gestioneze situaţia şi să ne salveze", a declarat Mihaela C.

F.B.

Citește și: ALERTĂ în City Park Mall: oamenii, evacuaţi!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sigur era vorba de imbecilul ala de Alberto Dinu din satul Borcea, care e un amarat de sef de tura, dar cu niste talente pe el de se crede seful politiei municipiului cel putin. Un taran retardat care cred ca merita sa se duca draacului de unde a venit!
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614