REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

„Ciuca” evenimentelor din Kogălniceanu! Individul care a denunţat doi poliţişti la DGA, prins cu „mâţa-n sac”

„Ciuca” evenimentelor din Kogălniceanu! Individul care a denunţat doi poliţişti la DGA, prins cu „mâţa-n sac”

Replica API 4 noiembrie 2016 | 23:37 252

Hoţul strigă hoţii!

Hoţul strigă hoţii!

Vasilică Ciucă, bărbatul care a denunţat doi poliţişti la DGA, aceştia fiind prinşi în flagrant, şi care a fost victimă într-un caz de răpire, a ajuns acum în atenţia oamenilor legii. Acesta a fost prins la volan chiar dacă nu are permis de conducere şi se pare că un individ a încercat să-i ia apărarea, fiind acuzat de favorizarea făptuitorului. Ambii au fost prezentaţi cu propunere de arestare, dar au fost lăsaţi în libertate, Ciucă fiind pus sub control judiciar.

Vasilică Ciucă a fost prins de poliţiştii din Mihail Kogălniceanu, pe 29 octombrie anul curent, la ora 16.50, în timp ce conducea un autoturism marca Renault, cu numere de Bulgaria, pe strada Decebal din Kogălniceanu. De precizat este că Vasilică nu deţine permis pentru nici o categorie de vehicul. Alături de acesta se afla şi Cosmin Lulu Maci, care a încercat să-i ia apărarea, fiind acum cercetat pentru favorizarea făptuitorului. Pe 1 octombrie au fost propuşi spre arestare, dar magistraţii au decis să-i lase în libertate. Ciucă a fost pus sub control judiciar, cu interdicţia de a părăsi localitatea.

Menţionăm că acesta este cunoscut în Mihail Kogălniceanu. Spre exemplu, în 2012, a fost victima unei bătăi în plină stradă. Mai exact, Ciucă i-ar fi spus lui Nicolae Ivanciu că sora lui nu se va mărita niciodată cu fiul acestuia, alegându-se cu o lovitură puternică în zona capului, cu lopata. Ulterior, în noiembrie 2014, Vasilică Ciucă susţinea că a trecut prin clipe de groază, alertând oamenii legii cu privire la faptul că ar fi urcat în maşina unei cunoştinţe însă, la un moment dat, au mai urcat alţi trei indivizi care l-au bătut şi i-au furat suma de 600 de euro, plus 400 de lei, o brăţară dar şi maşina din faţa porţii.

Presupusa victimă susţine că agresorii sunt cămătari şi îi cereau 3.000 de euro pe maşina pe care o plătise deja. Mai exact, victima a relatat că a fost vizitată la domiciliu de către o cunoştinţă, care i-ar fi propus s-o însoţească, să meargă să bea un suc. Astfel acesta, de bunăvoie, s-ar fi urcat în maşina bărbatului, maşină al cărei număr de înmatriculare nu-l cunoaşte şi s-au deplasat împreună către ieşirea din localitate, spre Constanţa. Numai că, nu s-au oprit la localul unde au stabilit şi, în apropierea ieşirii din localitate, în autoturism s-ar mai fi urcat alţi 3 indivizi, care ar fi ieşit parcă din neant, înarmaţi cu pistoale, după care şi-au continuat deplasarea.

În dreptul localităţii Sibioara au oprit, au coborât toţi din maşină, au consumat băuturi alcoolice, după care trei dintre cei patru indivizi ar fi început să-l lovească cu pumnii în zona corpului. Tot aici, Vasilică susţine ca a fost deposedat de către agresori de un telefon mobil, portofelul în care avea sumele de 600 de euro şi 400 de lei, două lanţuri şi o brăţară. Ulterior, agresorii împreună cu persoana vătămată s-au întors la domiciliul acesteia, unde ar fi deposedată de cheile de la autoturismul personal, pe care agresorii l-ar fi luat din faţa porţii la plecare.

Apoi, în iulie 2015, Ciucă a contactat DGA şi astfel Adrian Ciprian Moldoveanu, lucrător de poliţie în cadrul Poliţiei Mihail Kogălniceanu şi Andrei Coman, lucrător al Poliţiei locale Mihail Kogălniceanu, au fost prinşi în flagrant după ce au pretins şi primit de la el, suma de 600 de euro şi un telefon mobil marca Iphone 6, în scopul de a nu-şi exercita, în mod corespunzător, atribuţiile de serviciu, precum şi de a crea o situaţie favorabilă cu ocazia unui proces penal aflat pe rolul Judecătoriei Constanţa. „Poliţiştii ăştia primesc bani de mai mulţi ani. Şi obiecte, aur, telefoane, dar şi alte bunuri aduse din străinăiate. Mereu au făcut aşa, ei cereau. Nu este pentru prima dată, nu este o noutate”, a declarat, pentru „Replica” de Constanţa, Ciucă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218