REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ciucă: PNL susţine în continuare cât mai multe femei pentru a candida la alegerile locale şi parlamentare

Ciucă: PNL susţine în continuare cât mai multe femei pentru a candida la alegerile locale şi parlamentare

Replica API 14 mai 2022 | 00:00 675

Preşedintele PNL, premierul Nicolae Ciucă, a transmis, vineri, că liberalii vor susţine "în continuare" cât mai multe femei în funcţii de primari, de preşedinţi de Consiliu judeţean, parlamentari, consilieri locali şi judeţeni.

Sursa foto: Nicolae Ionel Ciucă/Facebook

"M-am întâlnit cu doamnele şi domnişoarele din Organizaţia Femeilor Liberale, reunite într-o şedinţă a Biroului Politic Naţional, la Palatul Parlamentului. PNL a susţinut şi va susţine în continuare cât mai multe doamne în funcţii de primari, de preşedinţi de Consiliu judeţean, parlamentari, consilieri locali şi judeţeni, în alte funcţii de conducere. În calitate de preşedinte, unul dintre obiectivele mele este să promovez cât mai multe doamne şi domnişoare în funcţii de răspundere în partid", a scris Ciucă, pe Facebook, potrivit Agerpres.

El a adăugat că "un ferm" susţinător al egalităţii de gen şi va continua să fie un suporter al protejării şi promovării drepturilor femeilor.

"Discriminarea trebuie să dispară din vocabularul unei societăţi moderne, deoarece egalitatea dintre femei şi bărbaţi este o condiţie de bază într-o ţară cu adevărat europeană. România a făcut numeroase progrese în această privinţă, dar este nevoie în continuare să eliminăm prejudecăţile privind rolurile pe care femeile şi bărbaţii le au în societate", a completat Nicolae Ciucă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367