REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Ciucă: Ziua Naţională ne obligă pe toţi să privim responsabil la ceea ce facem pentru România

Ciucă: Ziua Naţională ne obligă pe toţi să privim responsabil la ceea ce facem pentru România

Replica API 2 decembrie 2020 | 00:00 1112

Ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Naţionale a României, în care arată că această sărbătoare ne obligă pe toţi să privim responsabil la ceea ce facem pentru ţară.

Nicolae Ciucă

"1 Decembrie ne aduce aminte de istoria noastră zbuciumată, de modul în care am ştiut să ne păstrăm fiinţa naţională chiar şi în cele mai dificile momente. (...) 1 Decembrie este şi un moment de bilanţ, un moment în care ne gândim la viitor, la viitorul României, la ceea ce vrem pentru copiii şi tinerii noştri. Prin urmare, rememorarea datei de 1 Decembrie 1918 ne obligă pe toţi să privim responsabil la ceea ce facem pentru România. Gândurile mele se îndreaptă spre memoria acestor suflete care au crezut în România Mare şi au considerat că nimic nu este puţin pentru a reda libertatea românilor în a-şi hotărî propriul destin, destin care astăzi ne arată că România este pe drumul cel bun, prin şi cu oamenii ei", afirmă ministrul Apărării într-un mesaj video postat pe Facebook, scrie Agerpres.

El a afirmat că în contextul pandemiei de COVID-19, mesajul Armatei României este: "depăşim împreună orice obstacol".

"Sunt mândru de militarii care se află în teatrele de operaţii, de militarii care participă la misiuni pe teritoriul naţional, de medicii militari care au dovedit încă o dată că sunt elita, de personalul civil, de studenţii şi liceenii militari care s-au implicat în acţiuni de voluntariat. Un gând bun şi de recunoştinţă pentru familiile militarilor, cărora le transmit să rămână unite ca până acum. Dragi români, vă mulţumesc că sunteţi responsabili, vă mulţumesc că vă pasă. Mulţi dintre dumneavoastră aţi înţeles că suntem într-un război, un război cu un duşman nevăzut, imprevizibil care ne-a făcut să reevaluăm mecanisme, proceduri în paradigma naţională de funcţionare a statului român, dar şi să ne readaptăm stilul de viaţă cotidian. (...) Mesajul pe care Armata României îl transmite astăzi este unul puternic: ne îndeplinim misiunile asumate, depăşim împreună orice obstacol! România, fii puternică! La mulţi ani, România! La mulţi ani, români!", spune Nicolae Ciucă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pentru o cana cu lapte de capra ala o omoara pe ma-sa!
0
0
Un idiot pupincurist isi poarta capul doar sa nu ii ploua in gat. Mortii matii de idiot
1
0
Hai sictir.
1
0
Mare jeg cu chip de om !!!!! Sugaciul americanilor ... Vierme ...
3
0
sau impotriva ei
1
0
la ce mufa are asta ne sfideaza maxim .. asta are fata de om responsabil !? o cam are de bisnitar hot !!!
2
1
Mars in pi....a m......tii de contabil de izmene si bocanci.Ai numarat izmenee toata viata la soldati si acu a dat patriotismu in tine.Nu vezi ce fata de mingie de baschet ai?
2
1
Da ce sa facem...Unii din guvern fac afaceri de miliarde cu banii imprumutati de la UE afaceri cu masti neconforme,medicamente,altii din privat fac afaceri cu teste pe bani de sute de lei cand afara costa cativa euro un test si altii care muncesc fac foamea,mor de frig in case,se imbolnavesc de plamani si apoi ne spun ca au murit de covid 19, sau ca nu le da caldura RADET sau nu au cu ce sa platesca caldura,gazele si le inchid.Unii huzuresc de bine si altii duc apa mortilor.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102