REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ciuşcă, bătăuşul cu cuţit de tăiat kebab, se cere în libertate

Ciuşcă, bătăuşul cu cuţit de tăiat kebab, se cere în libertate

Replica API 17 septembrie 2011 | 00:00 108

Zice că el a fost cuminte şi că alţii l-au bătut!

Zice că el a fost cuminte şi că alţii l-au bătut!

Nicolae Sorin Boncătă, cunoscut în zona Eforie sub pseudonimul "Ciuşcă", încearcă fără succes să scape de arest, pentru a se întoarce la viaţa "mondenă" din Eforie. Arestat în dosarul în care el şi prietenul său, Valentin Popa, au încercat să-şi impună propria lege, în urmă cu circa o lună, Ciuşcă tot încearcă să scape nu numai de aerul rece al celulei, ci şi de acuzaţiile ce i se aduc, menţionând că, de fapt, el este victima altor bătăuşi.

La Tribunalul Constanţa s-a judecat, vineri, recursul formulat de cei doi, împotriva menţinerii măsurii arestului preventiv, după ce Judecătoria a apreciat că se impune acest lucru. Ajunşi la Tribunal, în faţa completului de recurs, Ciuşcă şi Popa au început, din nou, să se plângă de faptul că au fost arestaţi pe nedrept. Avocaţii celor doi au apreciat că în România au fost mult mai multe scandaluri şi că, până acum, nu s-au luat astfel de măsuri aspre. "Faptele nu sunt atât de grave, a fost un incident spontan, în care s-au fugărit în jurul maşinii, iar adevăraţii agresori nici nu apar în dosar. 30 de zile de arest sunt suficiente, mai ales că nici opinia publică nu mai este atât de interesată de acest caz. Apreciem că nu se impune menţinerea măsurii preventive. Sunt tineri, au familii, locuri de muncă, copii minori", au precizat avocaţii. Ca şi data trecută, când a cerut să fie lăsat în libertate, Ciuşcă a dat vina pe angajaţii Metropolitan, susţinând că l-au bătut şi a avut nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale, uitând că, de fapt, echipa de intervenţie DIAS l-a imobilizat, însă e posibil să fi uitat, mai ales că era beat şi, mai mult, unele persoane susţin că ar fi tras ceva pe nas. Reamintim că, la momentul scandalului, Ciuşcă a "împrumutat" de la o terasă din apropiere un cuţit de tăiat kebab, cu care a vrut să lovească o persoană.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218