REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ciutacu îl face praf pe Rareș Bogdan

Ciutacu îl face praf pe Rareș Bogdan

Replica API 12 noiembrie 2014 | 16:41 135

După dezbaterea prezidențială Ponta - Iohannis, Victor Ciutacu a lansat un atac frontal la adresa lui Rareș Bogdan, cel care moderat confruntarea, notează dcnews.ro.

Într-un text postat pe pagina sa de Facebook, jurnalistul de la România Tv vorbește în termeni duri despre Rareș Bogdan, chiar dacă nu îl numește pe acesta direct.

"Vii la oraş. Vrei să parvii. Sari liniile de tramvai. Afli după aia că nu curentează. Înveţi să ajungi în centru. Te întâlneşti cu oameni pe care-i vedeai la TV. Pupi în cur preventiv. Te pune partidul pe listă. Ţi-e frică de eşec în satul tău şi te retragi. Te ia din nou partidul în seamă. Te propune şef la televiziune. Falimentară, da' măcar pari important. Reuşeşti să nu ajungi nici acolo. Te întorci ca un câine plouat. La altă televiziune falimentară. Iar te dai important. Te dai mare în direct cum ieşi tu la masă cu importanţii. Când nu te ascultă nimeni, îţi dai pozele cu ei în tabloide. Îţi condamnă naşul. După aia, şi sponsorul. Dă norocul peste tine. Îţi pică la zar marea dezbatere. Te faci de căcat. Te vede o ţară întreagă cât eşti de găunos. Îţi înfăşori năframa la gât şi pleci demn. E noiembrie. Mai ai un pic şi prezinţi Vanghelionul. Dacă ai un pic de şansă, nu-ţi lipeşte banii pe frunte. Şi te-ntorci realizat la tine-n sat. Unde sfatul popular o să te declare cetăţean de onoare. Doar nimeni n-a avut onoarea de a pupa atât de multe cururi auguste. De oameni mari, de la oraş", a scris Victor Ciutacu pe rețeaua de socializare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108