REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ciutureanu: Oil Terminal nu renunţă la procesul cu Wagner, îi imputăm banii cheltuiţi pe obiectele de protocol

Ciutureanu: Oil Terminal nu renunţă la procesul cu Wagner, îi imputăm banii cheltuiţi pe obiectele de protocol

Replica API 15 decembrie 2012 | 00:00 225

Decizie AGA

Decizie AGA

Directorul general al Oil Terminal, Sorin Ciutureanu, ţine să dezmintă informaţiile vehiculate de o televiziune centrală, conform căreia companiade stat ar fi renunţat la procesul prin care îi sunt imputate fostului manager al societăţii cheltuielile cu obiecte de protocol precum ceas din aur, bijuterii, vinuri de colecţie etc. "Este o informaţie total eronată, oricine poate intra pe portalul instanţelor. Procesul merge mai departe, este termen în ianuarie. Nu aveam cum să renunţăm la proces, există o decizie a Adunării Generale a Acţionarilor care obligă atragerea răspunderii şi recuperării cheltuielilor efectuate de fostul director general Silviu Wagner la capitolul protocol", susţine Sorin Ciutureanu.

Reamintim că, după schimbarea din funcţie a lui Silviu Wagner, reprezentanţii ministerului Economiei au prezentat, urmare a unui control, cheltuielile efectuate de fostul director general, arătând că a fost făcută o adevărată "risipă" la capitolul protocol, fiind achiziţionate bijuterii, ceas din aur, vinuri de colecţie etc. De cealaltă parte, Silviu Wagner s-a apărat susţinând că respectivele cadouri au ajuns la partenerii tradiţionali ai companiei sau la potenţiali clienţi ai Oil Terminal, cu ocazia sărbătorilor. Tot el spunea că astfel de gesturi sunt uzuale şi că sumele cheltuite s-au încadrat în cele permise de lege.

A.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218