REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

CJC a achiziționat un nou elicopter pentru salvarea vieților omenești!

CJC a achiziționat un nou elicopter pentru salvarea vieților omenești!

Replica API 17 ianuarie 2017 | 15:31 293

Noi dotări în ceea ce privește sistemul medical constănțean! Un nou elicopter SMURD va deservi județul Constanța. Se pare că acesta îl înlocuiește pe cel care s-a prăbușit în Lacul Siutghiol în anul 2014. Este superior tehnic celorlalte din flotă, având inclusiv și un defibrilator. Dotarea cu acest elicopter s-a realizat în urma unui contract de colaborare între Consiliul Județean Constanța și SMURD.

„Sunt onorat astăzi să mă aflu aici, la baza SMURD, să vă anunț că de ieri avem operabil noul elicopter care se află la baza aeromedicală SMURD din Constanța. La ora actuală, Constanța are unul dintre cele mai performante elicoptere pentru intervenții în cazuri medicale în județul Constanța. Acest elicopter înlocuiește pe anteriorul care s-a prăbușit în 2014, în lacul Siutghiol. Este mult mai performant. Suntem pregătiți pentru orice intervenție în județ. Este pe un program transfrontarier. A costat aproximativ 5 milioane de euro și asigură raza județului Constanța. El a fost luat pe asigurare, asiguratorul a luat un alt elicopter, dar cu date tehnice mai performante. Nu s-a dat nici o difență”, a declarat Horia-Marius Țuțuianu.

„Este ultimul tip de elicopter din clasa lui, ca performanță este de top. Echiparea medicală este identică cu cele pe care le avem în flotă. Poate zbura în orice condiție meteo, se poate opera și noaptea. Are autonomie de zbor de 2 ore și 45 de minute. Alimentăm de la Aeroportul Mihail Kogălniceanu”, a declarat locontonent-comandor Jitariu Radu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Va multumim daca preluati initiativa si eliberati aeroportul Kogalniceanu de sleahta de curvari si betivi care conduce aceasta societate. Asezati la conducere in locul incapabilului director care a fugit in toate partidele, un om competent care sa mature toate curvele si betivanii angajati de Artagea in ultima perioada. Va multumim
1
0
parca-i frasu lui ala de s-a scufundat in sutghiol pe vreme buna cu echipaj cu tot,poate era logic sa cumpere alta jucarie,mai fiabila
0
0
Nu mai e nevoie sa plecam in alte parti. Constanta e picior de Paris!
0
0
Este un lucru foarte buna. Trebuie sa avem viteza de reactie . Avem nevoie de investitii in sistemul medical si ISU. Sunteti incredibil !
0
1
F bine, bravo! Constanta trebuie sa evolueze : asistenta medicala trebuie sa fie cat mai performanta, cu echipamente de clasa, orasul trebuie sa fie curat si fara tiganime prin piete si intersectii, spatiile verzi, cu pomi, trebuie inzecite. Fagadau, fa-ti treaba si fa zestre Constantei. Pentru aata esti platit, tu si ajutoarele tale, iar daca faci treba buna, atunci constantenii te vor tot vota... Alfel..... sacul si sutul in fund.....
0
1
Multumim domnule presedinte ca va ganditi la noi, cadrele medicale, si la pacientii acestui judet! Sa o tineti tot asa!
0
2
Sunteti genial!!!! Faceti pentru jud. Constanta ce nu au facut altii in atatia ani!! Mult succes in continuare!!!
0
2
Ca de obicei, sunteti acolo unde trebuie si cand trebuie! Ca de obicei va implicati si rezolvati problemele tuturor constantenilor! Unii primari ar trebui sa ia exemplu de la dumneavoastra...Presedintele CJC, un om de valoare! Succes in continuare, domnule Horia Tutuianu!
0
2
Domnule Turuianu, nu credeam ca veti fi atat de implicat pt jud. Constanta! Felicitari, sunteti un om de admirat!
0
2
Foarte bine.incet incet incepe si constanta sa devina un oras european
0
2
"Doamna" Dinu pentru informarea dv. va informezi ca aceiasi oameni deosebiti de la SMURD fac garzi si nu usoare si la UPU -medici si asistenti.Deci nu puteti denigra niste oameni fara informatii corecte.
1
1
Nicusor cumparase elicopterul sa se duca la vanatoare cu el deoarece intr o iarna a ramas blocat in zapada cu masina si a spus fata de 15 oameni ca o sa cumpere elicopter pt CJC si la prostime o sa spuna ca merge sa vada starea drumurilor.
1
1
Foarte bine! Cei de la Smurdul merita toata aprecierea sunt oameni adevarati nu ca jigodiile de la UPU
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367