REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

CJC a constatat nereguli la transportul persoanelor pe ruta Năvodari - Constanța

CJC a constatat nereguli la transportul persoanelor pe ruta Năvodari - Constanța

Replica API 26 mai 2017 | 00:48 685

Consiliul Județean Constanța a răspuns la sesizarea făcută de consilierii locali Ion Florea și Aurelian Costel Dumitrașcu, prin care punctau faptul că pe ruta Constanța - Mamaia - Năvodari există nereguli.

Astfel, în urma verificărilor efectuate de către inspectorii Autorității Județene de Transport din cadrul Consiliului Județean Constanța, în zilele de 3, 4, 5, 7, 10, 11 și 13 aprilie, s-a constatat că afirmația reclamanților cu privire la faptul că operatorul de transport depăsește capacitatea limită de persoane pe care are voie legal să le aibă este adevărată. Astfel, se vor întocmi nouă Procese Verbale de Constatare și Sancționare a Contravenției pentru societatea S.C. Group Media Sud Călători S.A.

De asemenea, s-a constatat faptul că gradul de uzură al unora din autovehiculele folosite pentru a deservi traseul menționat este vizibil și s-a întocmit o adresă către Registrul Auto Român prin care se solicită verificări pe teren, pentru a se stabili dacă se respectă, din punct de vedere tehnic, condițiile legale pentru a efectura transport public de persoane prin curse regulate.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
verificati si linia 312 acel sofer are SEM nr la masina un tatar fomist lucreaza el singur pe masina 31 de zile incontinoare si individul care cere taxa de protectie de la soferi Terza nicu cere cate 50 roni de masina de la soferi nu sesesieaza nimeni il gasiti in fata la dobrogea
4
0
Soferii de la gms , cta - navodari , au microbuzele in locatie , ei predau o cota fixa , dar trebuie sa dea putine bilete .De aceea cauta sa circule mult peste capacitate , sa ramana cu maimulti bani .La Tucan e mai bine au auto noi , DAR TREBUIE SA SCAPE DE BABA ANICA , NE IMBOLNAVESTE DE NERVI , VORBESTE TARE , MULT SI PROST . CAND VINE DIM. IMI VINE SA MA INTORC , NE STRICA ZIUA .
2
0
poate vedeti si rablele care circula pe relatia CORBU NAVODARI
2
0
Aia de la GMS nu au dat bilete de 7 ani ! Soferii beau bere la cap de linie la Lidl in Navodari
1
1
Si in oras e jalnic cu microbuzele, pe rutele 305, 303, cu care circul eu, soferii i-au calatori desi nu mai poti respira, nu tu ventilatie, nu tu aer conditionat, nimic, nici macar nu ai manere de care sa te tii pe timpul mersului, cand se pune frana ne ducem cu totii in fata, peste ei, claie peste gramada! Este inadmisibil, pute rau!!!!
2
0
afara cu baba anica , ne terorizeaza !
4
0
Trebuiesc facute tre linii de metrou care lege Constanta de Navodari ,Basarabi si Mangalia si o linie de tranvai greu ce sa treaca prin Navodari ,Mamaia ,cu cu punct nodal central la Gara Constanta. Asa traficul devine sigur si eficient.Microbuzele sunt o prostie, o bomba in circulatie;nu mai spun de poluare.Sa mai lasam din interesele noastre personale si sa mai vrdem si interesul publicului.
1
1
sa mai facut controale de multe ori dar nu sa rezolvat nimic pe toate traseile navod. constanta
3
0
Jan mondialu!
5
2
Multumesc pentru sustinere!
2
2
Jan primar!
3
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108