REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

CJC caută om în locul Mirelei Matichescu în conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă

CJC caută om în locul Mirelei Matichescu în conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă

Replica API 20 septembrie 2017 | 00:00 276

Mirela Matichescu

Mirela Matichescu, administratorul judeţului Constanţa, era desemnată, în martie a.c., preşedinte al Consiliului de Administraţie al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Reprezentant al CJC în Consiliul de Administraţie al spitalului, Mirela Matichescu a fost pusă în situaţia de a alege: administrator al judeţului sau preşedinte al C.A.. Conform conducerii CJC, Mirela Matichescu a optat pentru funcţia de administrator al judeţului, prin urmare, Consiliul Judeţean va trebui să îşi desemneze un alt reprezentant în coducerea unităţii medicale.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E femeie sau barbat?
0
0
'Ai lasa-ne!Chiar in orice functie administrativa e priceputa??!Poate ca stie cum arata biroul pe de-desubt cand o ia in 4 labute catre scaunul directorial dar las-o moale ca se pricepe madama stie-tot si mai nimic!
1
0
Repede sa aruncati cu piatra si sa improscati cu noroi, chiar in necunostinta de cauza! Mirela Matichescu este un profesionist foarte bine intentionat pentru comunitate si un om de o mare calitate ! Este un castig pentru judetul Constanta ,prezenta ei in orice functie administrativa locala! Mult succes !
0
3
Pai aratatimi si mie un spital din judet sa nu fie condus de recomandati sa nu fie medici spagari sa fie curat in Cta de la spitalul militar judetean si restul toti au clinici private primesc spagi si racoleaza clientii de la stat invitandui la vizite in clinicile lor plus ca pun clientii sa cumpere diverse cure cu scuza ca ei nu au in spital facand farmaciile din jurul spitalelor sa le creasca veniturile orcine stie asta nu se sesizeaza nimeni .Constanta potential cele mai mizerabile spitale din Romania in acest judet le gasiti.
2
1
Vorbea lume ca fata asta face un dus la 2-3 zile ,cica vara candeste rau si e cam soioasa...
10
0
mai baiete horia cine ti- pus-o acolo?s-a dus dracului totul
9
0
Este de neinteles cum o individa vulgara, obraznica, tupeista, nesimtita, care abordeaza cu aere de superioritate specialistii din diverse domenii, este cultivata de politic sa aiba atributii administrative. PSD isi da singur peste mana si sa nu va mirati ca veti pierde alegerile, fara ca opozitia sa faca ceva folositor. De prosti ce sunteti!
14
0
o parasuta
11
0
Aceasta mare doamna e un adevarat geniu tomitan, este creatia si protejata lui Mazare. A facut ceva studii la particulara si mai la batranete, ca in tinerete era f ocupata cu arabii. Ea n-a fost in stare sa-si managerieze un mic mag alimentar sau un fast food si administreaza Cons Jud ? Adica jud C-ta ? Asta meritam.
17
0
Numai asta e in stare sa conduca...la spital,la judet,la minister....eu nu am auzit de ea sa fie vreun geniu tomitan.E clar:ia crescut capul de desteapta ce e
16
1
E cumva o sceneta cu travestiti in functii bugetare???E tiparit corect numele? mirela sau mirel machitescu?
21
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218