REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

CJC pregăteşte documentaţia pentru Serviciul de Medicină Legală. Noul sediu, PE ULTIMA SUTĂ DE METRI

CJC pregăteşte documentaţia pentru Serviciul de Medicină Legală. Noul sediu, PE ULTIMA SUTĂ DE METRI

Replica API 21 februarie 2018 | 00:00 405

Consiliul Județean Constanța a lansat un anunț de achiziție publică pentru întocmire proiect tehnico-economic, faza DALI – Documentație de avizare a lucrărilor de intervenții (DALI) la obiectivul „Amenajări interioare/exterioare, consolidare și modernizare imobil D+P+1E – pentru Serviciul de Medicină Legală Constanța din Str. Ștefan cel Mare nr.133”.

Este vorba de o clădire amplasată pe latura estică a Spitalului Clinic municipal Constanța, secție exterioară a SCJU, care se regăsește în inventarul bunurilor care alcătuiesc domeniul public a Județului Constanța prin Ordinul Ministerului Sănătății, cu denumirea „Clădire Medicală 1 Secție Boli Interne și Diabet”, situată pe strada Ștefan cel Mare, nr. 133. Face parte dintr-un complex medical ce cuprinde Policlinica 2 și Spitalul de Boli Infecțioase.

Potrivit caietului de sarcini, la demisol vor funcționa cabinete medici, birouri de contabilitate, casierie, registratură, sală așteptare, sală curs, grupuri sanitare. La parter, vor fi: sală autopsie, depozit frig, muzeu, depozite, birouri, cabinet asistenți, grupuri sanitare. La etaj vor fi cabinete medici, cabinete medici rezidenți și cabinete asistente, sală curs, depozite, arhive, laboratoare și grupuri sanitare.

Potrivit invitației la licitație, cel care va dori să se ocupe de contract, va avea de întocmit documentaţie de avizare lucrări de intervenţii – faza DALI, inclusiv Analiza de cost beneficiu, studii geo, măsurători topografice, expertiză tehnică, audit energetic al clădirii, întocmire Scenariu de securitate la incendiu, întocmire documentaţie pentru obţinerea avizului Sănătatea populaţiei la obiectivul „Amenajări interioare/exterioare, consolidare şi modernizare imobil D+P+1E – pentru Serviciul de Medicină Legală Constanţa din Str. Ştefan cel Mare nr. 133”.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218