REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

CJC, reacţie după articolul din Replica: ce măsuri ia faţă de transportatorii de pe ruta Valu - Murfatlar! DOCUMENT

CJC, reacţie după articolul din Replica: ce măsuri ia faţă de transportatorii de pe ruta Valu - Murfatlar! DOCUMENT

Replica API 23 noiembrie 2017 | 00:23 264

Consiliul Judeţean Constanţa reacţionează după articolul în care a fost trasă atenţia că, în continuare, anumiţi transportatori ÎŞI BAT JOC de călători! În ediţiile trecute, „Replica” a prezentat o imagine de pe ruta Constanţa – Valu lui Traian – Murfatlar, cu un microbuz încărcat până la refuz. Vicepreşedintele CJC Claudiu Palaz a transmis că, urmare a articolului din „Replica”, începând din data de 21 noiembrie, a demarat acţiuni de control şi monitorizare, pentru a verifica modul în care se desfăşoară transportul public judeţean pe raza localităţilor Valu lui Traian şi Murfatlar.

Totodată, precizează Claudiu Palaz, au fost înaintate adrese operatorilor de transport ce deservesc aceste localităţi, punându-li-se în vedere că vor fi aplicate sancţiuni în cazul în care se vor constata abateri. În plus, a fost notificată Autoritatea Rutieră Română, în vederea comunicării unor documente ce vizează traseele şi transportatorii în cauză.

DOCUMENT de la CJC (click pe imagine!):

A.C.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/cine-ia-harburile-din-trafic-la-control-o-imagine-cu-o-troaca-incarcata-pana-la-refuz-a-devenit-virala-336736/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ei un taxi cu 100lei de duce cam toti
0
0
Dar de faptul ca uktima cursa spre Mangalia e la ora 20.30?? Dupa ora aia nu mai ai cu ce sa ajungi inspre sudul litoralului si dormi in gara pana dimineata.
2
0
cica a fost notificata ARR, pai ale cui sunt firmele care fac transport acolo? si pe iulica de la adrian tour cand il puneti sa scoata autobuzele de epoca?
5
0
Apai de cand nu va mai da bilete pe maxitaxi at luat galeata cu cacamaca si ati inceput sa sparcaiti in transportul de sardele cu masini foarte mici. Fuarte grosolan cuculeaso
1
0
De Metropolitanu de pe ruta Medgidia Constanta nul mai vede nimeni sta lumea ca sardinele si nu mai opresc la Poarta Alba finca au monopol si sunt singuri pe ruta respectiva cine le da licenta
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108