REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

CJC semnează contractul de finanțare pentru modernizarea drumului județean dintre Cernavodă și Ion Corvin

CJC semnează contractul de finanțare pentru modernizarea drumului județean dintre Cernavodă și Ion Corvin

Replica API 13 februarie 2018 | 22:40 506

Miercuri, 14 februarie, Consiliul Județean Constanța organizează o conferință de presă organizată cu ocazia prezentării Raportului de Activitate, pentru anul 2017, al instituției. Totodată, se va semna și contractul de finanțare al proiectului „Reabilitarea și Modernizarea Drumului Județean DJ223: Tronsonul Cernavodă – Rasova – Aliman – Ion Corvin”.

La conferința de presă, alături de președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Ţuţuianu, participă Lucian Lungoci, administrator special RAJDP, Elena Georgescu, director general – Direcția Generală de Proiecte, precum și reprezentanți ai instituției.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ma bucur ca, iata sunt si oameni multumiti in privinta drumurilor din judetul Constanta. Pentru cei nemultumiti ii invit pe alte drumuri ale patriei sa vada ce inseamna dezastru. Drumurile judetene constantene arata bine si sunt convinsa ca vor arata si mai bine datorita programelor Consiliului Judetean Constanta cat si a celor ce muncesc la Regia Judeteana de Drumuri si Poduri Constanta. Dar asa sunt oamenii rau ca se face treaba rau ca nu se face treaba. Asta e. Domnule Tutuianu, dle. Lungoci mergeti inainte tot asa lasatii pe carcotasi sa carcoteasca. Doamne ajuta.
1
3
Nu te mai ascunde in spatele acestui nickname. Lumea stie ca esti invidios ca nu te a angajat la cjc
1
1
Nu ar fi mai bine sa il faca pe luciul Dunarii ? ar fi mai ieftin!
6
1
Poate acesti mafioti ar trebui sa faca ceva pe bune. Nu sa peticeasca drumulete. Au trecut deja doi ani de zile de la alegerile locale, iar orasul si judetul arata deplorabil. Poate domnul presedinte ar trebui sa faca si altceva inafara de a pune pe cei mai servil oameni ai sai, in diverse functii. Sper ca lumea sa vada ce dezastru au facut acesti indivizi pusi numai pe manarii. Sa va fie rusine!
3
1
Bv celor care au sustinut acest proiect si vir sa faca ceva nu ca la cernavoda unde se modifica proiectu ca sa se toarne asfalt pe strada nicolae titulescu de la 11 cm la 4 cm ca nu se incadreaza firma respectiva in bani!
5
0
Felicitari Horia Tutuianu si Lucian Lungoci! Se vede ca in actuala administratie infrastructura este una dintre prioritati! Spor la treaba!
8
1
Felicitari pentru lucrurile frumoase facute de cjc si rajdp. Spor la munca incontinuare!
7
1
In sfarsit se face acest drum care ne-a mancat zilele. Bravo
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369