REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

CL Mangalia a aprobat reabilitarea cu fonduri UE a unei biserici- monument istoric

CL Mangalia a aprobat reabilitarea cu fonduri UE a unei biserici- monument istoric

Replica API 25 noiembrie 2017 | 21:17 510

Consilierii locali din municipiul Mangalia au aprobat, vineri, într-o şedinţă de îndată, mai multe proiecte de hotărâre de interes pentru cetățenii orașului. Primul proiect adoptat se referă la documentația tehnică aferentă proiectului, care prevede reabilitarea bisericii cu hramul Sf. Mare Mucenic ”Gheorghe”. Considerat monument istoric, lăcașul de cult, inclus în lista Monumentelor Istorice din județul Constanța și cu o vechime de peste o sută de ani, va fi complet refăcut cu bani din fonduri UE - se arată într-un comunicat remis redacţiei de către Primăria Mangalia.

Până la sfârșitul anului, autoritățile locale vor depune cererea de finanțare pentru acest proiect, care presupune refacerea fațadelor, a picturii murale exterioare și interioare și va fi consolidată structura de rezistență a clădirii. Un alt proiect adoptat de consilierii locali vizează aprobarea documentației tehnice aferentă reabilitării Casei de Cultură. În cadrul aceleiași ședințe, aleșii locali au mai aprobat modificarea listei de investiții necesare contractării unui împrumut, precum și actualizarea documentației tehnice privind Programul de cogenerare în sistemul centralizat de termoficare din municipiul Mangalia, se mai precizează în acelaşi comunicat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce facem cu proiectele incepute tot cu fonduri europene si neterminate de 3 ani-vezi Parcul arheologic din mijlocul orasului. Se uita oamenii dupa garduri si se intreaba ce este, cum este, cand se termina. Am obosit si ne-am saturat vazand atata indolenta si bataie de joc.
0
0
Huoooooooo !
0
0
milioane de euro in biserici si copii bolnavi nu au conditii inspital, nu sunt medicamente si truse. O sa-i deucem direct la biserica. Cu foloseste cheltuirea acestor bani?? Parandarartului si popilor cu vile si limuzine de lux. Daca ati vedea ce bani au popii in conturi .... Mi-e mila de voi, saraci si bolnavi dar cu biserici smechere!!
0
0
Ia sa fi fost investiti baniiUE in cluburi de manele cu preturi mici,sa fi vazut ce bucurie era pe meltenii mangalioti,de fapt majoritari in orasul asta.
2
0
Tu esti nepotul lui Stalin. Ti-ai dat castile jos cand ai scris, sau iti urla Manson in urechi?
0
2
Bai fratilor , putin respect. Nu numai ca va fac pe voi sa contribuiti moca la bunastarea mea prin fel de fel de taxe pe care le inventam , dar am reusit sa tepuiesc si uniunea europeana. Plus ce primim de la statul roman , plus ce mai cotizeaza altii. Asta e greu de egalat. Doar etnicii lui Ozzy au mai reusit asa ceva cand si-a tras ala hotel din banii care veneau pentru reabilitarea geamiei.
1
3
Gigi esti terminat. Cum sa demolezi ce deja exista si are semnificatia credintei poporului? De accord ca este nevoie de spitale,mai ales de cele pentru oameni ca tine,cu problem la mansarda. Sau daca esti ateu,macar de-ai fi unul destept,insa nu esti. Sa nu fii trist totusi,sunt foarte multi ca tine,caci mereu buruienile napadesc orice palma de pamant,doar ce este folositor creste mai dificil,cu multa ingrijire.
5
1
S a aprobat un imprumut pr reabilitare biserica ,nu vorbim de fonduri europene
4
0
In 2-3 ani si spitalul va fi monument istoric!
5
0
Toate bisericile trebuie demolate , iar banii , toti banii , trebuie investiti in programe de dezvoltare , sau repartizate muzeelor de arheologie , de stiinte ale naturii , spitalelor , scolilor aflate in nevoie ...
3
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218