REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

CL Mangalia a votat bugetul pe anul în curs

CL Mangalia a votat bugetul pe anul în curs

Replica API 2 martie 2018 | 19:47 542

Consilierii locali din Mangalia au adoptat, în şedinţa ordinară de miercuri, 28 februarie, bugetul de venituri şi cheltuieli pentru anul în curs, precum şi bugetele societăţilor din subordinea CL, respectiv Goldterm şi Parcul Industrial. Cu aceeaşi ocazie, aleşii locali au votat un proiect de hotărâre privind completarea calendarului de evenimente din acest an. Pentru a sprijini în continuare sectorul turistic și a crește atractivitatea zonei, autoritățile locale au suplimentat lista evenimentelor de la nivelul orașului cu mai multe manifestări cultural-sportive. Pentru prima dată la Mangalia, pe 23 iunie, va fi organizat Festivalul interetnic. În cadrul evenimentului, vor evolua ansambluri folclorice, soliști vocali și tarafuri ale diverselor etnii din Dobrogea. Totodată, manifestarea cuprinde expoziții gastronomice, de artă, carte și fotografie. Un alt eveniment nou se referă la sărbătorirea a 10 ani de la reabilitarea Moscheii Esmahan Sultan, unul dintre cele mai importante monumente istorice și de cult din sudul litoralului romanesc. Lăcașul de cult musulman a fost construit în anul 1573 de către fiica unuia dinte cei mai mari conducători ai Imperiului Otoman, Selim al II-lea, în memoria tatălui său. În aceeași ședință, s-a mai adoptat proiectul de hotărâre privind studiul de fezabilitate revizuit și cofinanțarea pentru proiectul de dezvoltare a infrastructurii de apă și canalizare, aparținând RAJA.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
este marca puloverului primarului care incearca sa-l plagieze pe Mazare, si costa vreo 600 de euro! Mostenire de la soacra! Poama acra! primarul, nu soacra!
0
1
mereu aceleasi fetze ne am saturat de voi! de cand e si tase ala mare politician ca ala nu stia sa dea cu piciorul in minge si o mirosea la fund pe fiisa lu minca grasa aia imputita
1
1
Carcotasii spun ca si Cristinel se facea ca alearga dimineata si i-o tragea la una , dupa care mergea la dus ca doar trebuie sa fie transpirat dupa alergare si Aly nu se prindea de figura. Acum se intoarce rotita , plus ca daca nu ai bistari destui nu are cum sa stea langa tine prea mult o fetiscana ca ea. Obrazul subtire se tine cu cheltuiala.
4
2
Se pare ca gagicarul de primar are nevoie de voturile turcilor si tatarilor.Carcotasii spun ca la targul de turism ai fost cu fosta NITOI....
3
4

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102