REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

CL Mangalia dezbate înființarea unor locuri de joacă

CL Mangalia dezbate înființarea unor locuri de joacă

Replica API 22 ianuarie 2019 | 01:14 399

Primarul Municipiului Mangalia, Radu Cristian, a convocat consilierii locali la prima ședință ordinară din acest an, care va avea loc, miercuri 23 ianuarie, orele 16:00. Pe ordinea de zi sunt înscrise mai multe proiecte de hotărâre de interes pentru administraţia publică locală, dar și pentru cetățenii orașului.

Unul dintre aceste proiecte se referă la aprobarea documentațiilor tehnico-economice, aferente proiectelor privind înființarea unor locuri de agrement, spații de joacă și amenajări peisagistice, în mai multe cartiere ale Mangaliei. În aceeași ședință, un alt proiect supus adoptării vizează aprobarea documentațiilor tehnice – faza D.A.L.I. Și D.A.T.D., care prevede reabilitarea Casei de Cultură și a cinematografului ”Pescăruș”, din localitate. De asemenea, pe ordinea de zi a convocatorului de şedinţă, figurează şi proiectul de hotărâre, care vizează aprobarea unui PUZ și a Regulamentului aferent, pentru organizarea și desfășurarea activităților comerciale și a serviciilor de piață în municipiul Mangalia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ati demolat garajele fara nicio logica, de-avalma si-nlocul lor numai mizerie si ziduri daramate. Arata Mangalia ca dupa cutremur! Nu puteati sa demilati faceati ceva sa vada omul ca faceti treaba serioasa si dupa aia demolati in alt cartier si tot asa! Dar voi CL si primarul v-ati pus pe daramat si nimic in loc! Pacat de orasul asta care-a intrat pe mainile unor asa de prosti edili.
10
0
Stie tot mangaliotul ce inspiratie artistica au cei ce fac lucrari pe acilea.Faleza parca e un memorial al eroilor din Vietnam,asa zisul parc Ever fucking green e un loc de pedeapsa pentru copii care nu-si fac temele,la naiba,totul se face dupa niste capete de caporali ai armatei ceausiste. Fara suflet,fara simtul frumosului,se construieste parca un platou de filmare pentru SF-uri despre epoci post apocalipsa. Sec,rigid,de unitate militara. Saracii copii,cine stie ce chestii ,,educative'' vor avea de vazut.
9
0
Suntem singurul oras fara locuri de joaca pentru copii. Oriunde in lume, pe orice artera de circulatie sunt din 500 in 500 metri locuri amenajate pentru copii. Cu putin bun simt, se rezolva si in minunatul oras turistic. Ma uit pe Rozelor in spate la R-uri cum ramane in paragina un loc de joaca..... nici sa vopsiti nu ati fost in stare!!! Ce dezbateti maaaa animalelor , cand e vorba de copii???? Dezbateti???? Actionati , lasati dezbaterea gunoaielor athiate dupa bani!!!! Mi-e sila, ... dezbateti....
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920