REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Clădirile demolate în curtea Spitalului de Infecțioase, bucuria țiganilor - VIDEO!

Clădirile demolate în curtea Spitalului de Infecțioase, bucuria țiganilor - VIDEO!

Replica API 14 ianuarie 2019 | 01:00 574

În luna decembrie a anului trecut, vicepreședintele Consiliului Județean, Claudiu Iorga Palaz, a anunțat că vor fi demolate clădirile din curtea Spitalului de Boli Infecțioase pentru că deveniseră adevărate focare de infecție.

Clădirile erau într-o stare avansată de degradare, acestea fiind construite în anul 1940. În plus, în zona respectivă se află două instituții medicale publice: Spitalul de Boli Infecțioase și Policlinica 2.

În prezent, resturile rămase în urma demolărilor sunt adunate de către persoane de etnie romă. Duminică, 13 ianuarie, era forfotă mare în zonă: mai mulți tineri cărau bucăți de lemn ori căutau printre resturile de beton. Menționăm că zona nu era păzită.

Citește si: https://www.replicaonline.ro/solicitare-pentru-demolarea-cladirilor-din-curtea-spitalului-de-boli-infectioase-este-un-focar-de-infectie-375487/

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A zis ala prefect palaz ca o renoveaza jegu urmareste sa bage blic acolo e disperare dp blocuri
0
0
Focaccia poate,ce mai conteaza un focar de infectie intr o zona locuita
0
0
Pe scurt, actiunile lui Palaz, bucuria tiganilor.
3
0
Sa vedeti voi fratilor ce "investitie "imobiliara se va face pe terenul asta si cum niste jmecheri din consiliul local vor face niste averi....votati Psd !
30
2
Siria dupa bombardament sustinut arata mai bine decat Constanta !
6
1
Pazita? Sa pazesti molozul? Pe asta sa se cheltuie banii?
4
1
Daca era la periferie , poate na...dar asa este langa gara . Trec turisti etc etc . Asa de josnic a ajuns orasu asta ? Mall trantit peste spatiu verde din Tabacariei , blocuri trantite tot peste spatiile dintre blocuri , masini turate la maxim , manele , flegme si rahati pe strada . Orasului asta , chiar ii trebuie , un primar gen Funar sau Vadim Tudor ?
8
1
Un Lidl ar fi foarte bun.
4
4
Sa se faca un Lidl si obligatoriu un sens giratoriu, sau chiar doua.
4
2
Este o imagine degradanta .Rusine edililor . Pentru gramezile de moloz un oarecare ar fi primit amenzi substantiale. Voi va amuzati. Poate scrieti poeme ca Nero .Ramane sa incendiati ...
4
0
De cei lasa politia
3
1
fiind palanca jos fara pericol de accidentare ii lasi pe tigani sa te ajute,platesti mai putin la depozitarea moluzului,aferim
3
1
asta e demolarea in stilul hotului palaz care a pus buldozerul pe cladiri apoi asteapta ca ruinele sa fie reciclate de tigani. Eu stiu ca dupa o demolare ramane pamantul reavan. Asa cum as vrea sa vad locul pe care si-a construit abuziv palaz viloiul. Muie palaz cu cacat, muie dragnea, muie pesede !!!
27
2
Interlopii din constanta isi fac provizii de lemne pt teracota
10
0
hai scuzati ma , acum se extind microbii in voie
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102