REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

CLANUL BECHIR face SCANDAL în FIECARE CAMPANIE ELECTORALĂ!

CLANUL BECHIR face SCANDAL în FIECARE CAMPANIE ELECTORALĂ!

Replica API 17 septembrie 2020 | 00:00 3938

Mai mulţi membri ai familiei Bechir, din Dobromir, cunoscuţi pentru scandalurile provocate, mai ales în campanii electorale, au făcut-o, din nou, lată. De data aceasta, tărăboiul a izbucnit în plină stradă, 13 persoane fiind încătuşate de oamenii legii. Şi-au cărat pumni, picioare şi s-au lovit cu scânduri din lemn. Indivizii nu se află la prima abatere. Spre exemplu, în 2016, în plină campanie electorală, aceştia au dat năvală în casa unui simpatizant PMP pentru a-i aplica o „corecţie”.

foto: ştirisuceava.net

În urma cercetărilor într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, polițiști din cadrul Secției 8 Rurală - Postul de Poliție Dobromir au reținut ieri, 15 septembrie a.c., 13 persoane bănuite de comiterea faptelor, pe raza localității Lespezi din județul Constanța. Astfel, la data 7 septembrie a.c., în urma unui conflict spontan, două grupuri de persoane (rude) s-ar fi agresat fizic reciproc, pe fondul consumului de alcool. Patru dintre acestea au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la spital. În urma administrării probatoriului în cauză, cele 13 persoane, fiind vorba despre 8 bărbați și 5 femei, au fost reținute pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de miercuri, 16 septembrie, au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia cu propuneri corespunzătoare.

Este vorba despre membrii familiei Bechir

Potrivit informaţiilor noastre, totul s-a petrecut între membrii familiei Bechir. O persoană s-a legat de o femeie mai în vârstă, pe care a lovit-o, după care au sărit alţii în apărarea ei. Apoi au tot venit membri ai familiei şi a ieşit un real tărăboi în plină stradă, în centrul localităţii. Persoanele şi-au împărţit pumni, picioare şi s-au lovit cu scânduri din lemn. Patru persoane au ajuns la spital, dar nu au rămas internate. Cercetările continuă.

Clanul Bechir, fruntaş la scandaluri

Membrii familiei Bechir nu sunt la primul conflict cu legea. Spre exemplu, în 2016, aceştia au intrat în casa unui simpatizant PMP, pentru a-i aplica o „corecţie”. De asemenea, în 2012, Gilber Bechir şi Şerif Regep au fost arestaţi preventiv într-o cauză de ultraj. "S-a întâmplat chiar la începutul campaniei electorale, la Dobromir, în timpul unor acţiuni electorale. În fapt, au fost două caravane, ale unor partide, care au trecut una pe lângă cealaltă. Atunci un participant, care avea în spate o uşă de Dacie, a vrut să arunce către un participant din cealaltă tabără. Atunci poliţistul Dan Sima s-a băgat între ei şi, din greşeală, a fost lovit cu uşa în cap. Individul respectiv nu a vrut să îl lovească pe el. A fost dus la spital, iar agresorul a fost încătuşat şi propus pentru arestare. Acum starea de sănătate a poliţistului este bună, vine la serviciu", ne-au declarat, la acea dată, surse din conducerea IPJ Constanţa.

Liliana IONIŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iuseinoctai
0
0
Clanu Bekir face politica PSD in rezervatia tiganeasca de la Dobromir. Muie PSDului tiganesc.
2
2
Securitatea bolsevica,cu nume schimbat,pochimea si clanurile de interlopi.Ce vedem la tv,in public, e doar fata --interfata.Alegerile sunt un spectacol grotesc,tiganesc.
2
0
sa le spuna care va rog la transpiratii astia care se autointituleaza clan , ca se purtau batalii cu bate si lemne in secolul al XIV lea, suntem in 2020 si ar cam trebui sa mai evolueze taranii si iobagii respectivi la un armament mai consistent, altfel nu esti clan ci doar o adunatura de ratati.
5
3
Ca sa omoram, odata pentru totdeauna, tiganii!!!
6
0
si in cinstea lor, soceanu din techirghiol numeste o strada BECHIR
0
1
Serifii si vardistii
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218