REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Claudia Pătrășcanu a făcut ”show” cu jetul de spumă

Claudia Pătrășcanu a făcut ”show” cu jetul de spumă

Replica API 5 noiembrie 2021 | 23:34 5425

Claudia Pătrășcanu a ”devastat” spălătoria cu apariția ei spectaculoasă! Mască au rămas șoferii care-și spălau mașinile, iar fisele le-au mers în gol! Artista a tras ca o profesionistă Mercedesul pe linie, apoi a coborât, pornind ”incendiul”. Într-o manieră provocatoare a mânuit ”bagheta magică” din care țâșnea jetul cu spuma albă, învăluind bolidul. CANCAN.RO are imaginile demne de filmele pentru adulți și vi le prezintă, în exclusivitate.

”Sexy, sexy, știu că mă vrei…” Melodie fredonată intens de fanii înfocați ai trupei Exotic, cu Julia Jianu, Andreea Bănică și Claudia Pătrășcanu, unduindu-se erotic pe scenă! Anii au trecut ca gândul, fetele la fel de provocatoare au rămas și își urmează vocația, însă separat. Una dintre ele, Claudia, a dat nas în nas cu paparazzii CANCAN.RO. Nu i-a văzut, iar ce a ieșit a fost un „show” incendiar! La o spălătorie din Agigea, unde locuiește cântăreața, s-a petrecut ”minunăția”, o adevărată reeditare a spectacolelor de odinioară, de pe scenă.

Claudia Pătrășcanu, „reprezentație” sexy într-o spălătorie auto

Claudia a decis că e timpul ca praful de pe mașină să-și ia zborul, așa că a țintit un self-service. Fericire pe capul șoferilor care s-au nimerit la timpul și la locul potrivit! Spectacol cu numai 10 lei, cât costă, în medie, un spălat complet al exteriorului. Claudia a parcat și și-a făcut apariția. Răvășitoare. Zice că încă nu merge la sală, dar, din imaginile pe care site-ul nostru le prezintă, nici nu pare să aibă nevoie. Fustița i s-a dus peste genunchi, așa că ingredientul principal era asigurat. Ochelarii fumurii au dat nota misterioasă și s-au încadrat perfect în portretul bătut de adierea ușoară a vântului.

Claudia, în acțiune. A pus mâna pe tija care, în câteva secunde, avea să stropească. A ținut-o strâns în mâini și a dirijat-o, de parcă ar fi făcut, vreodată, practică acolo. După ce a încheiat prima etapă, a așteptat puțintel, pentru ca ”bijuteria” pe patru roți să se ”înmoaie”. A pus din nou osul la treabă. A dat cu jet de apă, s-a aplecat în poziții incendiare. La sfârșit, totul lună! A luat, apoi, șervețelele. Urma un alt show!

Posteriorul și-a cerut „tributul” și a avut parte, și el, de atenția cuvenită. Reprezentație de nota 10. Bărbații prezenți acolo mai că au fost la un pas de aplauze, atunci când Claudia a finalizat acțiunea, scrie cancan.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Credeam ca ati filmat-o. Sau la oral, ca acolo exceleaza
3
0
Asta da vedeta, care nu are 50 de lei sa isi spele masina . Banuiesc ca locuieste la garsoniera in Agigea
5
0
Cine-i parasuta asta ?! Nu ne intereseaz, nu.
6
0
Sunteti praf !! Cu stirile astea de rahat!
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218