REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Claudia Pătrășcanu, atac subtil către Bianca Drăgușanu: 'Le faci după o anumită vârstă, nu la 20'

Claudia Pătrășcanu, atac subtil către Bianca Drăgușanu: 'Le faci după o anumită vârstă, nu la 20'

Replica API 21 iunie 2021 | 18:00 1610

Claudia Pătrășcanu a lansat un „atac” subtil la adresa Biancăi Drăgușanu? Aceasta este întrebarea la care s-au gândit miile de fani din mediul online, după ce cântăreața a făcut câteva declarații controversate referitoare la operațiile estetice. Artista a ținut să precizeze că din punctul ei de vedere acest tip de intervenții ar trebui făcute după o anumită vârstă mai înaintată, nu în tinerețe, la 20 de ani, scrie spynews.ro

Claudia Pătrășcanu face ce face și iar ajunge în prim-plan. Fanii cântăreței s-au gândit dacă nu cumva i-a adresat un mesaj „înțepător” Biancăi Drăgușanu, atunci când a vorbit despre operațiile estetice. Spunem asta având în vedere că artista a susținut că ea consideră că intervențiile de acest gen ar trebui făcute după ce înaintăm în vârstă și nu în jurul vârstei de 20 de ani. Ținând cont de faptul că iubita lui Gabi Bădălău a luat decizia de a-și aduce îmbunătățiri cam în acea perioadă, internauții au reacționat imediat, întrebându-se dacă e, de fapt, un „atac” la adresa blondinei.

Așadar, Claudia Pătrășcanu a susținut că ea nu are de gând să apeleze la operațiile estetice. Cântăreața a declarat că nu s-ar lăuda cu un nas foarte mic, însă e fericită de faptul că nu are riduri și se mândrește cu „o dantură perfectă”.

„Acest lucru chiar nu se află printre planurile mele de viitor. Nu sunt împotriva lor atâta timp cât sunt necesare, sunt unele femei care chiar au nevoie. Nu sunt un om perfect, dar cu cât amân acest lucru, cu atât consider că e mai bine pentru noi, pentru corpul nostru și pentru modul cum vom arăta mai târziu, la bătrânețe. Nu am un nas foarte mic, nu am nici buzele subțiri, dar nici proeminente, am o dantură perfectă, nu am riduri, contează și gena pentru că am o mamă foarte frumoasă”, a spus Claudia Pătrășcanu la InstaStory.

Printre altele, Claudia Pătrășcanu a mărturisit că nu e de acord ca aceste operații estetice să fie făcute în tinerețe. Să o atace oare subtil prin acest mesaj pe Bianca Drăgușanu, având în vedere că cea din urmă s-a orientat către astfel de intervenții cam pe la 20 de ani?

„Cred că și aceste intervenții au rolul lor și dacă vrei să le faci, să le faci după o anumită vârstă, nu de la 18 ani, 20, 25 și 30. Cu cât amânăm mai mult acest lucru, cu atât e mai bine”, a continuat cântăreața.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614