REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Claudia Pătrășcanu divorțează de Gabi Bădălău: „Renunț la viața falsă, soțul și-a vândut sufletul pentru nimic“

Claudia Pătrășcanu divorțează de Gabi Bădălău: „Renunț la viața falsă, soțul și-a vândut sufletul pentru nimic“

Replica API 14 august 2019 | 19:33 1179

Claudia Pătrășcanu, Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu divorțează de soțul ei, după o căsnicie în care se declară nefericită și abuzată emoțional de Gabi Bădălău. Luni, 12 august, vedeta a publicat un mesaj sfâșietor pe rețelele sociale, care a ridicat multe semne de întrebare.

Fosta cântăreață, acum mamă a doi băieți, căsătorită cu craiul de Dorobanți Gabi Bădălau, a ridicat problema abuzului emoțional și fizic, într-un mod care i-a șocat pe prietenii ei virtuali. Prin acest mesaj, care lasă loc de interpretări, Claudia Pătrășcanu și-a anunțat fanii și apropiații că relația dintre ea și tatăl copiilor ei s-a finalizat.

„După atâta umilință, abuz emoțional, infidelități, lipsa de lângă cei mai minunați copii, jigniri, minciuni.... Renunț! Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu....... lupt pentru cei mai curați și sinceri oameni din viața mea (copiii mei)! Veți crește cu iubire și liniște...... restul nu contează! Atâta timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate! M-ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu «soțul»....... și-a vândut sufletul pentru nimic și nu i-a păsat de nimeni și nimic, doar de cruzime! Noapte binecuvântată tuturor!”, a scris Claudia Pătrășcanu pe rețelele sociale.

Deși partenerul ei de viață pune presiune pe ea, vedeta a dezvăluit că momentan nu se simte pregătită pentru o altă sarcină, însă știe că Gabi Bădălău și-ar dori foarte mult și o fetiță, fiind tătic doar de băieței.

„Soţul meu îmi spune în fiecare zi să mai facem un copil. Doar Dumnezeu poate să îmi spună într-o noapte că va fi fetiţă. Oricum, orice copil ar fi binevenit. Nu ştiu, încă nu mă simt pregătită. El îşi doreşte o fetiţă foarte mult”, declara Claudia Pătrășcanu la Antena Stars la începutul anului.

Mesajul apărut astăzi pe rețelele sociale ale Claudiei Pătrășcanu nu a fost primul act de genul acesta sau mai precis, prima dată când aceasta și-a anunțat dezamăgirea cu privire la căsnicia sa.

În luna mai, vedeta a descris ”ce trăiesc unele femei”, care ajung să se îndepărteze de propria familie, de cei care o iubesc, de dragul unui bărbat, acceptându-i acestuia din urmă toanele, comportamentul jignitor și amantele.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acum sa-ti dea sa te sature. Problema insa e la tine, o parasuta stramba in pragul senectutii. In afara sa inghiti mai stii ceva? O activitate, ceva, sa-ti castigi existenta...
3
1
Badalau asta e un tigan nenorocit , tinut de tatal sau cu bani . Te-ai incurcat cu asa un prost, fa-i vint
8
0
tu nu ai locuit si in turcia ? km multi .....obositor ....
3
0
Ce ti-e si cu cocalarii astia...! Parca mai ieri minteau la tv ca si-au gasit adevarata dragoste...
6
0
Credeai ca l-ai apucat pe Dzeu de picior daca ai luat un golan cu bani, pe care voi proastele, il numiti crai de Dorobanti? Toti vagabonzii drogati de prin cluburi sunt facuti "vedete" de media corupta de la noi, care cum ii miroase a bani, imediat ridica in slavi animalul de Dorobanti.
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218